وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

حمید حسینی

خسارت قراردادی

با سلام خدمت اساتید محترم
بنده مستاجر بودم و با توافق طرفین ، قرارداد اجاره را فسخ و مبلغ 19 میلیون تومان از مبلغ قرض‌الحسنه به عنوان ضمانت تسویه قبوض مصرفی و مالیات دارایی و بیمه و خسارات احتمالی به ملک تا زمان تسویه کامل نزد موجر ماند. پس از ارائه صورتحساب ها و تسویه حساب ، موجر 15 میلیون تومان رو عودت داد و 4 میلیون تومان رو به بهانه واهی خسارت به درب و کرکره برقی برگشت نداد که از ایشان در شورای حل اختلاف شکایت کردم و پس از رای محکومیت قطعی ایشان در دادگاه تجدید نظر مبلغ رو پس گرفتم . حال با توجه به ماده 6 قرارداد اجاره (موجرمکلف است به محض اتمام مدت اجاره یا فسخ و اقاله، عین مورد اجاره را تحویل گرفته و کل مبلغ قرض‌الحسنه را به مستاجرپرداخت نماید در غیر این صورت به ازای هر روز تاخیر در پرداخت مبلغ مذکور روزانه مبلغ 2 میلیون تومان به عنوان خسارت به مستاجر پرداخت نماید) می توانم به دلیل اینکه کل مبلغ قرض الحسنه رو برگشت نداده از ایشان مطالبه خسارت قراردادی بکنم ؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

آرش فلاح

ایا همچین حقی داره سرباز وظیفه.

سلام
درود بر شما خدا قوت.
نحوه برخورد سرباز وظیفه که همراه زندانی که از زندان راهی بیمارستان شده و زندانی که للان عمل کرده همراه ندارد.و سرباز ب فرد زندانی رسیدگی نمیکنند.و خانواده زندانی از این ماجرا باخبر شده است آیا میتواندپدر مادر زندانی را راه ندهد داخل اتاق همراه بیمارش باشد.خلاصه کلام. الان داداش من ی نادانی ی اشتباهی کرده ما رضایت شاکی هاشم گرفتیم فقط طی چند ماه آینده آزاد میشه.
حق همچین برخوردی داره آیا..
من هنوز بیمارم داخل بیمارستان عمل کرده دکترا میگن دست بند و باز کنید بزارید‌ بیمار معاینه کنیم میتونه اصلا راه بره توجه نمیکنن.
لطفا اگه راه حلی داره خواهش میکنم راهنمایم کنید.ممنون و سپاس.

پروفایل کاربر

سیاوش ممتاز

حقوقی یا کیفری

سلام
بعد از صدور حکم داور و اجرائی شدن (غیابی) تخلیه(منزل مسکونی) همزمان تعیین اجرت المثل که متعاقبا موجب توقیف حسابهای بانکی و خودرو مستاجر شده،
اگر اثبات شود ادعاهای موجر واقعی نبوده و از عدم آگاهی مستاجر برای پیشبرد دادخواست سواستفاده کرده و قبل از پایان قرارداد اجاره(شفاهی) ضمن اقدام به تخلیه، موجب خسارات مالی جسمی و روحی روانی و شخصیتی در حق مستاجر شده و به نوعی باعث آوارگی او شده...برای احقاق حقوق از دست رفته و جبران صدمات وارده به مستاجر، در طرح شکایت از موجر چه عنوانی باید بکار برد و اساسا بصورت حقوقی یا کیفری انجام شود بهتر است. کدام زودتر به نتیجه میرسد

پروفایل کاربر

حمیدرضا احمدی

ابطال تقسیم نامه ارثی

سلام. دایی بنده با فریب از مادرم امضا و اثر انگشت گرفته. چون مادرم بی سواد بوده و متن تقسیم نامه زمین را هم براش نخوانده. مادرم همینجوری امضا کرده رفته. بهش یه قول دیگه دادن یه چیز دیگه نوشتن تو تقسیم نامه. رفتیم دادگاه برای انحصار وراثت بالاخره بعد از چند نظر کارشناسی قاضی حکم داد تا وقتی تقسیم نامه به قوت خود باقی است این دعوا قابل استماع نمی باشد. الان سوال من اینه آیا می‌شود آن تقسیم نامه را باطل کرد؟ به دلیل فریب و سو استفاده از بی سوادی شخص. شاهد هم وجود داره و میتونه در این رابطه شهادت بده. در ضمن در تقسیم نامه قید کردند که طبق سفارش مرحوم پدر بزرگ بنده این مقدار زمین به مادر من تعلق می‌گیرد. آیا می‌شود این را وارد هبه نامه کرد؟ چون ما مدرک مکتوبی نداریم که پدربزرگ ما به مادرم زمین داده فقط زبونی بین همه گفته. خودشون هم در تقسیم نامه اقرار کردند و البته شاهد هم داریم. یعنی بجز سفارش پدر بزرگ بنده هیچ چیز دیگری به مادرم ندادند. آیا امکان ابطال این تقسیم نامه وجود دارد؟ با تشکر.