پروفایل کاربر

احمد موسوی

استرداد لاشه چک از ورثه

چکی به صورت امانی دست پدر بنده بوده حالا با فوت ایشان صاحب چک از من شکایت استرداد کرده در حالی که چک هیچوقت دست من نبوده و اطلاعی هم از مکان آن ندارم. چه دفاعی می‌توان کرد؟ و آیا ایشان می تواند شکایت کیفری خیانت در امانت بکند؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

پروانه مهاجرانی

توقیف اموال

سلام

حکم توقیف اموال شرکت را از قوه قضاییه گرفتم ولی شرکت خالیه

الان میخوام حکم توقیف اموال مدیرعامل رو بگیرم.به قوه قضاییه مراجعه کردم راهنمایی نمیکنن که از کجا باید شروع کنم.میشه بفرماییدکه ابتدا باید کجا شکایت کنم.تشکر

پروفایل کاربر

علی قائمی

وکالت بلاعرض

با درود و احترام خدمت اساتید محترم.
من ۱۳ سال پیش بر حسب شرایطی و اطمینان خاطری که به برادرم داشتم و بلد نبودن قوانین، وکالت بلاعزل و همینطور حق فروش رو در وکالتنامه از خودم گرفتم و بابت دو واحد منزلم به ایشون دادم.
و حالا بلحاظی پشیمون شدم.
و چون نمیتونستم وکالتمو به علت بلاعزل بودن پس بگیرم ، واحدهامو قبل از اینکه بنام خودش بزنه من بنام همسر و فرزندم کردم ،
آیا برادرم میتونه شکایتی کنه؟
و اگر شکایت کنه این بنام زدن من چه حکمی از نظر قانونی داره ؟
با تشکر??

پروفایل کاربر

هلما معینی فر

عقد مجدد با شوهر سابق

سلام وقت بخیر چند مدت پیش شوهرم با حیله گفت برای یک موضوع کاری بیا از هم طلاق بگیریم بعدش عقدت میکنم و دیگه عقدم نکرد ، ما باهم زندگی میکنیم الان من باردارم ،برای شناسنامه گرفتن بچه مجبور میشود من را دوباره عقد کند؟یا میتونه زیرِ بارِ بچه نره کلا؟