مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

شایان باهنر

صلح نامه

درود بر شما
پدرم قبل از فوت یک آپارتمان را در یک صلح نامه عادی به من و برادرم صلح کردند.
برادر دیگر و خواهرم و همسرپدرم هم زیر امضا و اثر انگشت پدرم , امضا و اثرانگشت زدند.( الان با امضای پدرم 6 امضا و اثرانگشت پای این صلح نامه هست)
حال در دادگاه جعل بودن این صلح نامه را مطرح کردند و گفتند اشتباه کردند و پای این صلح نامه را امضا و اثرانگشت زدند.
خواستم ببینم چون ایشان امضا و اثرانگشت زدند و داشتن و حق این مال را از خود سلب کردند , چه دادگاه رای به نفع ما بدهد و چه ارجاع به کارشناس خط شناسی و ...... آیا این 3 نفر کلا میتوانند در مورد این مال تا آخر عمر ادعایی داشته باشند یا خیر؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

رامین رشیدی

چک برگشتی

درود وقت بخیر
بنده دسته چکم را به برادرم دادم و مدتی از حساب من استفاده کرده الانم چک برگشتی داره و طرف از طریق قضایی شکایت کرده.خواستم بدونم در هرصورت آیا برای من مشکل ایجاد میشه؟و در صورت امکان یه راهنمایی کنید که چیکار کنم؟

پروفایل کاربر

محمدرضا واقف زاده

فروش مال غیر

باسلام.اپارتمانی پیش خرید کردم بعد از اتمام ساخت فروشنده حاضر به تحویل نبوده.شکایت حقوقی کردم دادگاه حقوقی رای به تحویل مبیع و الزام به تنظیم سند رسمی داده فروشنده بعد از صدور اجراییه اقدام به انتقال همان پلاک ثبتی را به نزدیکان خود نموده در احکام حقوقی و مبایعه نامه به پلاک ثبتی اشاره شده آیا این مصداق فروش مال غیر می باشد و می توان شکایت کیفری فروش مال غیر تنظیم کرد
ممنونم

قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل دولتی

سلام، وقت بخیر
سوالی درباره ممنوعیت تصاحب بیش از یک شغل دولتی داشتم.
اصل ۱۴۱ قانون اساسی رو دیدم، نوشته بود داشتن بیش از یک شغل دولتی ممنوع است ولی یه تبصره داشت!
توی تبصره ۱ نوشته بود: سمت‌های آموزشی در دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی و تحقیقاتی از این حکم مستثنی می‌باشند.
سوال من اینه، آیا معلم‌ها جزو سمت‌های آموزشی حساب میشن؟ یعنی می‌تونن در کنار ۲۴ ساعت تدریس و وظیفه معلمیشون شغل دولتی دیگه‌ای هم داشته باشن؟
من می‌تونم همزمان با معلمی در یک بیمارستان دولتی شروع به کار کنم؟
- خیلی ممنونم بابت لطف و وقتی که گذاشتین!