مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

فاطمه صادقی

شخصیت حقوقی

سلام موجر یک واحد اداری هستم در قرارداد اجاره سال 1401 که کد رهگیری دارد و پارسال و امسال هم دستی با توجه به قرارداد اولیه تمدید شده و در ستون مستاجر در قرارداد نام شرکت و مشخصات آن و در زیر آن ستون (مستاجر) ،نام نماینده شرکت و مشخصات او هست ولی در قسمت امضا قرارداد فقط امضا نماینده است و دو شاهد هم دارد مهر شرکت ندارد .در اگهی شرکت نوشته امضا مدیر به همراه مهر شرکت معتبر اشت و چک های اجاره بها تماما چک شرکت با کد شناسه شرکت به همراه مهر شرکت و امضا مدیر شرکت دارد. مدیر میخواهد دادخواست بدهد که قرارداد های اجاره مهر شرکت نزدم پس می توانم قرارداد را فسخ کنم ایا می تواند؟با تشکر

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

میثم محمدیان

میثم محمدی

سلام،جهت پول قرض دادن به کاسب ،قرارداد مضاربه وضع کردم که از گوگل گرفتم چون میخوام شرعی باشه و مشکلی بعدا پیش نیاد ،ضمنا مضارب دسته چک نداره چون چکش برگشت خورده بود بهش ندادند،اما میخواد از دسته چک کارگرش بهم چک بده و خودش پشت چک رو امضا بزنه و یک برگ سفته هم میده/سوالم اینه که موارد کلیدی و شروط نوشتن قرارداد رو لطف کنید بفرمایید/ دوما:آیا این چک دیگری و پشت امضا مضارب قابل پیگیری هست و اگر نیست چی بنویسه پشت چک؟ سوما:سفته رو چگونه بنویسه تاریخ و مبلغش با سود بنویسه؟؟و همچنین چک رو ؟ ممنون میشم جوابمو بدید چون هنوز قرارداد نبستم

پروفایل کاربر

محمد قنواتی

صلاحیت قاضی

با سلام 

بنده طی یک مبایعه نامه عادی یک خودرو زانتیا مدل 85 خریداری کردم در قرار داد مشروط به یک درب رنگ و فنی به شرط سلامت اما بعد از انجایی که خودرو در منطقه ای خریدار شد که کارشناس این خودرو موجود نبود طبق توافق 3 روز مهلت تست گرفتم که در این سه روز یک قطعه رنگ و معایب فنی خودرو نیز مشخص شد بنده طی تماس تلفنی با ایشان که مکالمه هم موجود هست از ایشان کسب تکلیف کردم که میخواهید ارش بدهید یا فسخ معامله ایشان هم گفتند ارش ..به هر حال موعد پرداخت از پرداخت ارش استنکاف کردند و طی یک پرونده به دادگاه ارجاع شد و.در نهایت کارشناسی معرفی کرده اند که قاضی محترم از کارشناس مربوطه خواستند مقدار قیمت  خودرو با مشخصات فوق سالم و معیوب را بدهند حال سوال اینجاست که بنده به قیمت توافقی و قطعی 260میلیون خریداری کردم قاضی چگونه همچین چیزی از کارشناس خواسته و اینکه مگر قاضی میتواند بین توافق طرفین که هیچکدام اعتراضی ندارند همچین درخواستی از کارشناس داشته باشد؟

پروفایل کاربر

عبدالله فانی

سند تعهد محضری

با سلام

من مقطع دکتری تخصصی وزارت بهداشت قبول شدم و ترم یک هستم. هنگام ثبتنام از من سند محضری تعهدنامه دانشجویی همراه با ضامن کارمند خواستند.



من سند تعهدنامه را امضا کردم اما هنوز مدرک را تحویل دانشگاه نداده ام. چون ممکن بود پشیمان شوم و مایل به انصراف بشم.



با توجه به این که محضر را دانشگاه انتخاب کرد و نماینده خود را هنگام امضای طرفین به محضر فرستاد تا شاهد ما باشد ایا میتوانند از طریق محضر سند یا هر جای دیگر این سند را پیگیری کنند و من پس از انصراف ملزم به پرداخت هزینه بشم؟

با تشکر