پروفایل کاربر

فریبا قدیمی

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

آرش حق شناس

7 سال پیش

با سلام،

بهترین قالب امر از پیش تعیین شده ای نیست و برای هر نیاز میتواند متفاوت باشد. به طور کلی اگر صفر تا صد امر تبلیغات برون سپاری شود قالب پیمانکاری می تواند مناسب باشد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محسن اسدی

نقض قرارداد

سلام
دیماه سال 404 تعداد 3 درب اتاق سرویس منزل خریدم. بعد از تسویه کامل و تحویل درب ها و نصب بعد از گذشت حدود 3 هفته درب ها تاب برداشت به طوریکه قابل بسته شدن نبوده و فاصله حدود 2 سانتیمتر فاصله در گوشه درب ها با چارچوب بوجود آمد. بعد از رجوع به فروشنده برای رفع ایراد درب ها فروشنده بهانه اورده و با اتلاف وقت از جبران خسارت و یا تعویض درب ها طفره می رود. مبلغ قرارداد فروش 35 ملیون تومان بوده است. لطفا راهنمائی فرمائید.
با تشکر فراوان

پروفایل کاربر

میکائیل ملت

2 هفته پیش

برای انتقال پول به صاحب خانه جهت رهن در مبایل بانک کدام گزینه را باید انتخاب کرد؟

برای انتقال پول به صاحب خانه جهت رهن در مبایل بانک کدام گزینه را باید انتخاب کرد؟

پروفایل کاربر

فاطمه گلسفیدی

قرارداد طبق ماده 118لایحه اصلاحی قانون تجارت

هیات مدیره شرکتی سهامی اقدام به انعقاد معامله ای در خصوص خریدچند هزار لاستیک از شرکت بارز میکند.در حالت الف مشخص کنید که آیا شرکت بارز با توجه به ماده 118 لایحه اصلاحی قانون تجارت به عنوان ثالث میتواند بع این قرارداد استناد کند و مبلغ قرارداد را از آن شرکت مطالبه کند؟؟؟؟الف) مجمع عمومی عادی مقرر کرده است که هیات مدیره حق انعقاد قرارداد خرید هیچ محصولی را ندارد.

لطفا تا امشب جوابش رو برام بفرستید.خیلییییی ممنونم ازتون.