وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

سیدحسن حسینی رودین

اثبات مالکیت

باسلام آیا سندعادی صادرشده بعداز سند سربی که از سند سربی هم جدا نشده ویکی ازطرفی معامله درآید حیات نیست معتبر است؟
باتشکر

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد امینی

حادث شدن اجازه مالک در معامله فضولی

با سلام و عرض اداب و احترام .


خودرویی در سال 96 خریداری نموده ام ، خودرو توسط پدر مالک اصلی به اینجانب فروخته شدو فضول قولنامه را به اسم خود تنظیم کرده است، اما مالک اصلی اطلاع خود از وقوع معامله را انکار می نمود وحدود 4 سال بعد در سال 1400 شکوائیه ای مبنی بر تائید معامله فضولی تقدیم دادگاه عمومی حقوقی نموده و دادگاه نیز خودرو را از بنده گرفته و به مالک اصلی تحویل دادند ، علی ایحال در بررسی پرونده های طرح شده مالک اصلی در یکی از پرونده ها و در تجدید نظر خواهی از رای شورای حل اختلاف در تاریخ 1397/11/08 کتبا اعلام نموده . عین جمله ی مالک :

« ... اینجانب هیچگونه نقشی بابت سفته ها ندارم و نه اثر انگشت زده ام که تعهدی بابت سفته ها داشته باشم سفته ها بنام پدر اینجانب می باشد و اینجانب هیچگونه نقشی بابت معامله صورت گرفته و سفته ها ندارم ... »

سئوال :

1 - آیا این متن که اعتراضی هم در آن که دلالت به مخالفت مالک اصلی به معامله صورت گرفته مشهود نیست خود به منزله تنفیذ معامله به فضول تلقی می شود؟


2- متن فوق مطابق با ماده 248 قانون مدنی بوده و تنفیذ یا اجازه مالک اصلی حادث شده است ؟

3 - رای صادره از شعبه عمومی حقوقی در سال 1401 مبنی بر الزام بنده به استرداد خودرو به مالک اصلی نافذ است یا منسوخ ؟

4 - آیا آنچه که این پدر و پسر انجام داده اند به نوعی کلاهبرداری محسوب می شود؟

5 - تنظیم شکایت نامه و لایحه ی دفاعیه از طرف شما در این مورد چقدر هزینه داره ؟؟

با تشکر مجدد

پروفایل کاربر

میثم رادپور

قرار اناطه و اطاله‌ی دادرسی

آذرماه سال گذشته بنده از صاحب خانه‌ام به جرم «ممانعت از حق» شکایت کردم. سپس صاحب خانه بنده دادخواستی را بابت اجور معوقه‌ی همان منزلی که مانع حق ورود بنده به آنجا شده بود، ثبت کرد. در جلسه‌ی رسیدگی به پرونده‌ی اجور که در شورای حل اختلاف برگزار شد، بنده با استناد به شکایت «ممانعت از حق» از شورای محل ارجاع دادخواست «اجور معوقه» تقاضا کردم تا تعیین تکلیف این شکایت راجع به آن دادخواست دستور اناطه صادر کند. همین‌طور شد و شورا (شورای اول) طی قرار اناطه، دادرسی دعوای اجور معوقه را تا سه ماه متوقف کرد. در حال حاضر دقیقا ۲ ماه از آن زمان گذشته و پرونده «ممانعت از حق» به‌تازگی به یک شورای فاقد صلاحیت محلی (شورای دوم) ارجاع شده. زمان جلسه‌ی رسیدگی به دعوای صاحب‌خانه در شورای اول یک روز بعد از جلسه‌ی رسیدگی به شکایت بنده در شورای دوم است. با توجه به اینکه اولا شورا (شورای اول) در مورد دعوای اجور معوقه در مدت زمانی کمتر از ۳ ماه جلسه‌ی رسیدگی گذاشته و ثانیا پرونده شکایت «ممانعت از حق» به شورای دوم که فاقد صلاحیت محلی ست ارجاع شده، چه اقدامی باید انجام داد؟