مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

ابوالفضل حسینی

7 ماه پیش

انشعاب ساختمان

سلام
من داخل یک آپارتمان 10 واحدی زندگی میکنم که مدیر آن ساختمان هم هستم.
مشکل ما اینه که با اینکه واحد ها سند دارن و مشکلی از این لحاظ نداریم ،سازنده ملک انشعاب اب را برای 8 واحد خریداری کرده و برای دو واحد خریداری نکرده،گویا یک طبقه به صورت خلاف و با پرداخت پول به شهرداری ساخته.
الان سازمان اب این جریان رو فهمیده و اولتیماتوم داده که باید 40 میلیون بابت اون دو واحد پرداخت کنیم وگرنه آب آپارتمان رو قطع میکنه، سازنده هم زیر بار پرداخت این هزینه نمیره و میگه به من ربطی ندارع .
الان سوال اولم اینه آیا سازمان آب با اینکه ما برای واحد هامون سند داریم میتونه اب اپارتمان رو قطع کنه؟
سوال دومم اینه ما باید با سازنده ملک چکار کنیم؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

آرمان امیری

4 ماه پیش

معافیت موقت سربازی

سلام خسته نباشید. من سرباز نیروی انتظامی بودم که حین خدمت ۶ ماه معاف موقت پزشکی شدم و الان دوباره سرباز شدم.سوالم اینه که آیا این ۶ ماه معاف موقتم جزو خدمتم حساب میشه یا نه؟

پروفایل کاربر

یعقوب علیپور

7 ماه پیش

تعهدات مستاجر ومجر

سلام آیا بعد عقد اجاره نامه که در سمت توضیحات نوشته میشود که بعد از اتمام یکساله برای سال دوم وسوم 30درصدافزایش اجاره و رهن خواهد بودوعدم تمدید از سوی هردوطرف مبلغ 200میلیون بعنوان وجه التزام برای هر دو طرف تعیین گردد آیا در صورت تخلیه مستاجر موجر میتواند مبلغ وجه التزام را بگیرد یا نه دوم اینکه در صورت ثبت عدم تمدید از سوی مستاجرویا تخلیه مبلغ رهنی مستاجر بعد از 3سال در تاریخ معین پرداخت خواهد شدوهردوطرف امضا نمایند میشود درصورت تخلیه مبلغ رهنی در تاریخ ثبت شده پرداخت شود لطفاً به هردو سوالم جواب دهید ممنون

پروفایل کاربر

فاطمه حسینی

2 سال پیش

اموال ماترک

با عرض سلام ،من پدر پیر و بیسواد و نابینایی داشتم که برادرم از او نگهداری میکرد اکنون که پدرم فوت کرده برای تقسیم ماترک اقدام کرده ام برادرم اعلان میکند که پدر قبل از فوت خانه و زمین ها را به او هبه کرده و نامه ای را آورده که به امضا پدرو چند نفر دیگر رسیده که اصلا مورد قبول بنده نیستند و ضمنا پدرم هر موقع زمینی یا هرکاری میخواست انجام بده به من می‌گفت درحالیکه در این مورد پدرم چیزی نگفته است آیا میتوان حکم بر بطلان آنها را بدهم؟؟؟؟؟؟