
مبینا محمدپور
ابطال سند و ابطال مباییه نامه تخلیه ملک
با سلام
این جانب ملکی را از شخصی با وکالت تام اختیار و بلاعزل داشته خریداری کردم که بنده هم مباییه نامه و قرار داد فروش و نحوه پرداخت اصل ثمن معامله را دارم و در حال حاضر سند به نام اینجانب قطعی و در رهن بانک می باشد و حال مالک قبلی شکایتی بر علیه اینجانب مبنی بر ابطال مباییه نامه و سند قطعی و تخلیه ملک مذکور خواهان شده است . ادله ایشان اعلام ورشکستگی در سال های گذشته و داد نامه ورشکستی دارد و شش ماه قبل از تنظیم سند قطعی این جانب رفع توقیف شده بود
و بنده از ورشکستگی اطلاع نداشتم حال می تواند ملک بنده را بگیرد ؟ یا باید از وکیل خود شکایت کند و ثمن انرا از وکیل خود مطالبه کند ؟ آیا اداره ورشکستگی باید ایشان را ممنوع معامله میکرد یا نه ؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

G MD
قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل دولتی
سلام، وقت بخیر
سوالی درباره ممنوعیت تصاحب بیش از یک شغل دولتی داشتم.
اصل ۱۴۱ قانون اساسی رو دیدم، نوشته بود داشتن بیش از یک شغل دولتی ممنوع است ولی یه تبصره داشت!
توی تبصره ۱ نوشته بود: سمتهای آموزشی در دانشگاهها و موسسات آموزشی و تحقیقاتی از این حکم مستثنی میباشند.
سوال من اینه، آیا معلمها جزو سمتهای آموزشی حساب میشن؟ یعنی میتونن در کنار ۲۴ ساعت تدریس و وظیفه معلمیشون شغل دولتی دیگهای هم داشته باشن؟
من میتونم همزمان با معلمی در یک بیمارستان دولتی شروع به کار کنم؟
- خیلی ممنونم بابت لطف و وقتی که گذاشتین!

متین رضازاده
ضرب و جرح
سلام من در باشگاه بدنسازی توسط مربی باشگاه مورد ضرب و جرح قرار گرفتم و سرم شکست پلیس ضارب رو دستگیر و ضارب الان با سند بیرون هست موقع درگیری فقط دو نفر از شاگردای خود مربی اونجا بودن و اونا هم برای من شهادت نمیدن و من فقط نامه پزشکی قانونی و گزارش پلیس رو دارم
خواستم بپرسم دستم به جایی بند میشه؟؟

ردیاعاد فلتیهاکی
شکایت از بدهکار
سلام وقت بخیر. مبلغ پول زیادی رو به یکی از اقواممون برای ساخت و ساز خونه قرض دادم و یه متنی رو تنظیم کردم که در این تاریخ این مبلغ به عنوان امانت به این فرد داده می شود و ازش امضا و اثر انگشت گرفتم. رسید های واریزی هم دارم. این فرد هر ماه مبلغ خیلی کمی از آن پولو به حساب بنده واریز میکرد و وقتی علتشو ازش پرسیدم و کل پولمو ازش درخواست کردم به بهانه های مختلف از پس دادن پول امتناع کرد. بنده هم به دلیل نسبت فامیلی هیچ اقدامی بابت طلبم نکردم ولی بعد از گذشت چند ماه و تحقیق و پرس و جو متوجه شدم که پولمو تو یه سایت ارز دیجیتال سرمایه گذاری کرده و اون سایت هم اصل پولو بهش نمیده تا به من پس بده. این فرد با این که خونه و ماشین و زمین داره ولی حاضر نیست هیچ کدوم بفروشه و پول منو پس بده. من میتونم از ایشون به چه صورتی شکایت کنم تا دادگاه به نفع من رای بده و بتونم کل پولمو ازش بگیرم؟