
سوسن قاسمی
کفش ماهواره ای نایک
چطوری پولموبرگردونم
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

ابراهیم محمدی قدیم
عکس هوایی قطعه
با سلام و وقت به خیر.من دارای یک قطعه زمین به مساحت 1800 متر از کل زمین به اندازهٔ12900 متر هستم.پدرم بین بچه ها تقسیم و معامله کرده.
چون اون به دلیل مشغلهٔ کاری خودش پیگیری نکرده و من هم بالطبع نمیدونستم تا اینکه چن ماه قبل موضوع رو فهمیدم.باز اونا که از آبراهه به عنوان نهر عمومی استفاده میکنن همچنان پافشاری میکنن که اون نهر عمومی هست.مساله از این قراره که دو برادر صاحبان قبلی دو ملک بودن که برای اینکه مسافت طی شدهٔ آب رو کم کنن بین دو زمین یک آبراهه کشیدن و از نهر عمومی انشعاب دادن ولی به مرور به دلیل عدم سرکشی از طرف ملاک بعدی این ملک ،آبراهه رو به مرور زمان تبدیل به نهر عمومی کردن .
این کار چون مال خیلی وقت پیش بوده در عکس هوایی هم این آبراهه دیده میشه با وجود اینکه نهر عمومی اصلی به صورت کاملا بولد و برجسته مشخص هستش.من الان چه کاری میتونم بکنم.

علی قاسمی
طلب وجه نسیه
من مغازه دارم .و حدود شیش ماه پیش به شخصی حدود چهل میلیون باطری فروختم.و طرف آشنا بود .و نسیه برد.ولی الان هرچی زنگ میزنم.حسابشو نمیاره.و اینکه از طرف فقط دوتا شماره موبایل دارممیخاسم بدونم میتونم با شکایت پولمو بگیرم

حبیب احسانی نیا
زمین مسکونی درطرح شهرداری
پنجاه سال منزل مسکونی زندگی کردیم که شهرداری
40مترزمین را گرفته وخیابان شده وخانه خراب شده الان ایا که این زمین مسکونی رو میتونم مغازه بزم حق کاسبی کردن دارم ایاشهرداری اجازه میدهد البته تمام اون همسایها مغازه زدندو من اخرین نفرهستم چون همسایه ها بالافاصله پس از طرح اقدام کردن
امامن میترسم سرمایه گذاری کنم و.....