مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

سوسن قاسمی

8 ماه پیش

کفش ماهواره ای نایک

چطوری پولموبرگردونم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد ارجستانی

10 ماه پیش

وضعیت مالکیت قسمت رمپ پس از تبدیل پارکینگ ها به کاربری دیگری

با سلام و احترام
مالک ملکی تجاری مسکونی در 10 واحد (8 واحد مسکونی و 2 واحد تجاری) بوده ام در سال86 که کل ملک را در اختیار داشته ام زیرزمین ملک به صورت 3 واحد پارکینگ در پروانه و پایان کار بوده است که در سال97 بنا به مشکلات ورودی پارکینگ با مجوز شهرداری 3 پارکینگ را حذف و تبدیل به انباری تجاری نموده و رضایت 2 واحد واگذاری شده را نیز اخذ نموده و گواهی عدم خلاف را نیز سال 97 اخذ کرده ام.
طی این سال‌ها واحدهای مسکونی دیگر را نیز به فروش رسانده و اکنون فقط مالک 2 واحد تجاری و 2واحد انباری تجاری هستم و محل رمپ تسطیح شده مربوط به زیر زمین (پارکینگ)قبلی را که به صورت چهار دیواری در انتهای ملک و در مجاورت واحدهای تجاری قرار دارد را در اختیار دارم.
اکنون یکی از واحدها ادعای مشاع بودن آن مکان را نموده است؛ آیا وقتی در زمان تغییرات، مالک خودم بوده و هیچ کدام از واحدها نیز در سند پارکینگ نداشته و ندارند و مشاعات آن ها نیز در سند تک برگ ارائه شده ملک مشخص است؛ می توانند ادعایی داشته باشند؟
تشکر

پروفایل کاربر

رضا کرمی

6 روز پیش

دادخواست حساب ایام وکالت

با درود خدمت سروران گرامی



آیا وراث فرد متوفی در مورد وکالت‌نامه بلاعزلی که آن فرد متوفی قبل از مرگ به شخصی داده است و در متن وکالت نامه تصریح شده باشد که در هیچ مورد نیاز به حضور موکل نیست و وکیل نیازی به اقرار به دریافت ثمن و وجوحات دریافتی و تسلیم آن به موکل در قبال رسید معتبر ندارد، میتوانند اقدام به ارسال دادخواست ارایه حساب ایام وکالت بکنند. درضمن وکالت‌نامه محضری بوده و مربوط به ۱۵ سال پیش و متوفی فردی فاقد هرگونه سواد.

پروفایل کاربر

حامد محمدی

10 ماه پیش

ایا اینکه خارج کشور باشی و ثنا نداشته باشی دلیل موجه برای واخواهی در هرزمان است

سلام حالتان خوبه من ۱۰ سال پیش حکم تقسیم ترکه قطعی گرفتم . حکم دادگاه برای داداشم به صورت قانونی ابلاغ شد . من هم به ایشان گفتم .
ایشان بعد از حکم قطعی دادگاه یه بار ایران امد . من ایشان از حکم باخبر کردم . ابلاغ قانونی برای ایشان صادر شد. حالا امسال حکم امدم اجرا کنم وکیل ایشان مزایده باطل کرده است . جلسه رسیدگی داده است . ایا من تو جلسه رسیدگی موبایل می توانم ببرم بگم طبق این موبایل من حکم و روز مزایده به برادرم اطلاع دادم . ایا موبایل تو دادگاه وجهات فانون دارد . ایا تاثیری در روند پرونده دارد.