سما احمدی
تهدید با پیامک
                                    سلام خسته نباشید 
من یکی از اعضای خانوادم از همسرش جدا شده
و طبق صحبت های پیش اومده بین خانواده ها،این خانوم مادر من رو تهدید کردن و حرف های نامربوط زدن ولی توی پیامشون از کلمات سر بسته استفاده کردن میخواستم بپرسم امکانش هست که ما از ایشون شکایت کنیم بخاطر این پیام یاخیر
                                
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
امیرحسین لشکری
فروش وکالتی ماشین
بنده از نمایشگاه یک ماشین به صورت وکالتی خریدم و قبل از این که تعویض پلاک کنم ماشین را به صورت توکیل به غیر به فرد دیگری فروختم...خریدار بابت تعویض پلاک مراجعه نموده است و متوجه شده که خودرو به علت کشف حجاب مالک قبلی حکم توقیف دارد.آیا خریدار میتواند معامله را فسخ کند؟در صورتی که من هیچ اطلاعی از این قضیه نداشتم و فقط در نقش واسطه حضور داشتم.راهکار حل شدن قضیه چیست؟
پورمند پیامی
وکالت مدت دار
            سلام اگردروکالت مدت دار برای انتقال سند موتورسیکلت .خریداراقدام نکند چه اتفاقی برای فروشنده خواهدافتاد؟
ممنون
        
دینا دانایی
انحصار ورثه
سلام وقتتون بخیر،خواستم بدونم برای انحصار ورثه میشه به وکیل وکالت داد،آخه وکیل خانوادگی گفتن بخاطر سختگیری های که وجود داره خود ورثه باید در بیشتر مراجع حضور داشته باشن،گفته ی ایشون صحت داره یا خیر؟