وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

کیومرث شریعتی

5 ماه پیش

در خصوص جرح شهود

خوانده دعوی اصلی بعد از صدور حکم غیابی ، حالا از سوی واخواه بعنوان شاهد معرفی شده است ایا خوانده می تواند بعنوان شاهد ادای شهادت نماید/

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

علیرضا داورزنی

9 ماه پیش

خیانت در امانت

من از کار فرما یک دستگاه موتور خریدم و بابت ضمانت پرداخت سفته دادم ولی بعد از ۴ روز شخصی که به من قرار بود پول بده با من تماس گرفت و گفت توانایی پرداخت در این ماه رو نداره و من به کارفرما گفتم و ایشون چون پول لازم داشت گفت نمیتونه صبر کنه تا ماه بعد و من موتور رو بهشون پس دادم و هیچ قولنامه ای ننوشتیم . بعد از چند روز من درخواست پس دادن سفته هام کردم ولی هی امروز و فردا کردن . در آخر به خاطر مبلغ حقوق و پرداخت آن به مشکل خوردیم و من استعفا دادم و آمدم بیرون و در اداره کار بابت عدم پرداخت حقوق شکایت کردم ولی ایشون سفته منو رفته روش اقدام به مطالبه وجه سفته کرده باید چه کارکنم ؟
ممنون

پروفایل کاربر

وطن حسینی

4 هفته پیش

سنوات

سلامم و عرض ادب در دریافت سنوات آیا از آیتم های فیش حقوقی باید مواردی حذف شود،،به ما میگویند فقط حق اولا و پایه حقوق حساب میشه،،و مواردی مثل آیتم سختی شغل و بن و حق مسکن و تفاوت تطبیق حقوق پرداخت نمیشه،،و به نرخ پارسال هم پرداخت میکنیم،،چگونه است

پروفایل کاربر

محمدامین جعفری

5 ماه پیش

تغییر اسم

سلام من ۱۶ سالمه و میخواستم اسمم رو از محمدامین به کوروش تغییر بدم میخواستم بدونم امکان این کار هست و چقدر احتمال داره با این درخواست توی دادگاه موافقت بشه چون شنیدم برای تغییر اسم مذهبی باید به دادگاه مراجعه کرد ممنون.