مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

سیدمحمدنوید نوائی

شکوایه

با سلام و وقت بخیر،
آیا میتوانم از کسی که با تحدید به شکایت ودروغهای بی اساس از من اخاذی کرده و نیز دربین عموم مردم و دوستان وآشنایان با من درگیر شده و تهمت زده و توهین کرده و باعث آبرو و حیصیتم شده،شکایت کیفری بکنم؟
آیا توهین و تحدید و نیز اخاذی پول از جرائم کیفری به حساب میآیندو آیا شکواییه من بر این اساس قانونی و قابل پیگیری میباشد؟ سپاسگذارم.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

حسین لطفی

تخلف در اجرای دادنامه صادره

حدود سال های 96 بر اساس نظر هیئت کارشناسی و دادنامه حقوقی زمینی بین وراث تقسیم شد، بعد از 7، 8 سال معلوم شد احدی از ذینفعان در نشانه گذاری ها دخالت کرده بود و و مغایر سهم تعیین شده در دادنامه سهم بیشتری را تصرف کرده است :
1 - آیا امکان شکایت علیه عامل تخلف وجود دارد؟
2 - عنوان شکایت یا دادخواست چه باید باشد؟
3 - دعوا حقوقی است یا کیفری ؟

پروفایل کاربر

مهسا کامکاری

قانون استفاده از حقوق بازنشسته ی متوفا

باسلام اگر شخص مونثی، خود کارمند بازنشسته آموزش پرورش و مطلقه باشد میتواند از حقوق پدر مرحوم خود که بازنشسته ارتش است استفاده کند؟!

پروفایل کاربر

وحید اسلامی

رای کمیسیون ماده 77 شهرداری

بیش از یکسال از صدور رای کمیسیون ماده 77 شهرداری میگذره که طبق مدارک رای کاملا اشتباه صادر شده ولی بخاطر کهولت سن و بی سوادی و گواهی آلزایمر پدرم دیر و بعد یکسال در دیوان اعتراض کرد چقد احتمال داره رد بشه اعتراضم بخاطر تاخیر ؟و در صورت رد اعتراض بابت تاخیر در ثبت آیا میتوانم از ماده 79 استفاده کنم ؟