پروفایل کاربر

رویا فراهانی

عدم رضایت شاکی بعد از پرداخت مبلغ چک و پس دادن لاشه چک

سلام و وقت بخیر
همسر من یه چک برگشتی داشتن که شاکی دستور توقیف ماشین رو گرفتن قائم مقام شاکی در تهران ماشین رو توقیف و به پارکینگ فرستاد ...مبلغ چک و همه ضرر و زیان به حساب قائم مقام واریز شد و این اقا لاشه چک رو پس دادن طبق دستور نیابت اجرای احکام ایشون رو فرستادن ثبت اسناد تا رضایتشونو در این پرونده اعلام کنن ایشون این کار رو انجام دادن و رضایت نامه ثبت اسناد رسمی رو به اجرای احکام نیابتی تهران تحویل دادیم ولی قاضی گفت قائم مقام نمیتونه رضایت بده شاکی اصلی باید رضایت بده حالا شاکی اصلی که مشهد هستش و تو مشهد اشکیل پرونده داده نمیره برلی اعلام رضایت تو دفاتر قضایی در حال حاضر با وجود ثبت رسمی توسط قائم مقام شاکی و بودن لاشه چک در دست ما چه کاری میتونیم انجام بدیم؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد نیکپور

تامین دلیل

2-نسبت به دعوی آقای .... به طرفیت مبنی بر تامين دليل به موجب دادنامه شماره ..... مورخ 1403/10/30 قرار تامين دليل صادر شد.

این برای من اومده در سایت عدل ایران در قسمت روند کار.

و در قسمت خلاصه پرونده نوشته پرونده مختومه شده.

چه کنم؟

با سپاس

پروفایل کاربر

مریم عجم

پرینت حساب متوفی

با سلام .. ۸ ماه پیش پدرم فوت کرده ، ۱ ماه در کما بوده و به احتمال زیاد برادرم هر روز از کارت مبالغ زیادی رو برداشت میکرده ، حالا میخوام پرینت حساب پدر مرحومم رو بگیرم ، لطفا راهنماییم کنین که باید چیکار و کجا برم

پروفایل کاربر

کاربر ویندادی

ارسال لایحه بجای حضور در جلسه نخست دادگاه حقوقی

بنده با شخصی معامله ای انجام دادم و پس از توافقات و پرداخت وجه جهت ثبت سند با چند نفر شاهد به دفتر ثبت اسناد رسمی مراجعه کردیم، در سند ارزش منطقه ای ملک به عنوان مبلغ درج شده و قید شده که نقدا و تماما پرداخت گردیده و کلیه خیارات خصوصا خیار غبن ساقط گردیده است. حال پس از ۱۰ سال و فوت آن شخص، یکی از ورثه ادعا نموده چون مبلغ بیع مشخص نیست، سند باید ابطال گردد. بنده نیز امکان اثبات پرداخت مبلغ ثمن واقعی را پس از این همه سال ندارم چون فقط خودم و فروشنده از آن مطلع بودیم و بنابراین بنا ندارم آن را افشا کنم.
حال جلسه اول دادگاه با جلسه دیگرم در شعبه دیگری از دادگاه دقیقا در یک زمان است و بنده به توصیه یکی از دوستان قصد ندارم در این جلسه دادگاه شرکت کنم تا مجبور به توضیح ثمن واقعی بیع نباشم. که ظاهرا الزامی جهت افشای آن نیز وجود ندارد، مگر این که قاضی بپرسد.

سوال اول اینکه آیا عدم حضور در جلسه اول رسیدگی و ارسال لایحه و رونوشت مدارک بجای حضور برای بنده مشکلی ایجاد می کند؟
سوال دوم اینکه با توجه به اینکه در پرونده ای دیگر ثمن واقعی این معامله را عنوان کرده ام و خواهان از آن اظهارات بنده مطلع است، آیا مشخص شدن یکسان نبودن ثمن واقعی و مبلغ درج شده در سند می تواند برای من مشکلی ایجاد نماید؟ دفتر ثبت اسناد آن موقع توضیح داد که بخاطر کمتر شدن مالیات پرداختی عرف بر این است که ارزش معاملاتی بجای مبلغ واقعی درج گردد.

ممنون خواهم شد اگر به هر دو سوال پاسخ دهید و بی نهایت ممنون بابت وقت گرانبهای شما