جمال حیدری
خط گرفتن در دفتر اسناد رسمی
سلام بنده ۱۳ سال پیش بعد از فوت پدرم به همراه مادر و تمام اعضای خانواده به دفتر اسناد رسمی مراجعه کرده تا در قطعه ای از زمین پدری برای خودم و با پول خودم یک باب مغازه بسازم و مادر به همراه تمام اعضای خانواده به بنده وکالت دادند با امضاو اثر انگشت در دفتر خانه با متن دفتر خانه که این کار را انجام دهم بنده هم انجام دادم اما یکی از اعضای خانواده صحبت از تخریب مغازه ساخته شده میکنند آیا بدون اجازه من میتونن این کار را انجام دهند؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
رضا حسینی
اثبات جعل
باسلام و احترام
در یک پرونده اثبات عقد بیع و الزام به تنظیم سند که براساس مبایعه نامه ای رسمی و دارای کد رهگیری شکایت نمودم در دادگاه بدوی حقوقی رای به نفع من و اثبات عقد بیع شد. بعدا فروشنده با همدستی مشاور املاک دو نسخه دیگر از مبایعه نامه را آوردند که امضا و اثرانگشت من در آن نبود و جعل کرده بودند و در پایین آن نیز متنی اضافه کرده بودن که این مبایعه نامه در فلان تاریخ با حضور طرفین فسخ شد. از این افراد به جرم جعل سند عادی و استفاده از سند جعلی شکایت کیفری کردم که با تایید نظریه کارشناسی مشخص شد جعل انجام شده است. در دادگاه بدوی کیفری رای مجرمیت برایشان صادر شد و محکوم به حبس تعزیری شدند اما در تجدیدنظر متاسفانه از طریق آشنایی که دارند پرونده را بایگانی نمودن و قاضی استدلال نموده که چون در هر سه نسخه امضای من وجود ندارد پس اثبات جعل و استفاده از سند جعلی امکان ندارد. و تاکید کرده که در نسخه در دست من امضاهای خریدار و فروشنده و کدرهگیری و امضای و مهر املاک براساس نظر کارشناسی صحیح است. فروشنده مدعی شده که مبایعه نامه صوری تنظیم شده و برای گرفتن وام بوده و لذا در نسخه من خودش امضا کرده ولی در نسخه های دیگر بجای من!!! امضا نموده و اثرانگشت زده. آیا این استدلال واقعا درست است ؟؟؟ پس جرم جعل چه معنایی دارد؟ اگر امضای من بود که جعلی صورت نگرفته بود. آیا چون سه نسخه مشابه هم نیستن و دو نسخه آنها که دست خودشان هست و در آن براساس کارشناسی جعل انجام داده اند دلیل کافی بر تحقق بزه جعل نیست واقعا؟؟؟
قاضی تجدیدنظر اناطه صادر کرده و از من خواسته که مجدد بروم و دادخواست اثبات جعلیت سند را مطرح کنم!!!!
ممنونم از زحمات شما عزیزان
علی ناشناس
شکایت اولاد از ولی
سلام با دخترم قبل از مراسم عروسی در منزل سر تالار و سایرمراسمات بحث مان شد و من بدلیل شدت عصبانیت یک سیلی زدم که در این هنگام خواهر زنم هم شاهد این صحنه بود بعد از حدود دوماه از ماجرا و رفتن سر خونش الان به تحریک شوهرش ازم شکایت کرده که بدلیل ضرب و شتم من بعضا دچار حمله عصبی می شوم و خاله دخترم هم حاضر شده در مراجع قضایی شهادت بده دوبار به شورای حل اختلاف هم رفتم اما نه دخترم و نه شوهرش نیومدن و وکیلشان گفته قصد رضایت ندارند و باید پرونده برود دادگاه .سوال من اینه من بدلیل فشار مالی که دخترم و زنم به من تحمیل کردند فقط یک سیلی از بعد ناراحتی بصورت آروم که بعد تربیتی داره زدم و بلافاصله هم خیلی ناراحت شدم بعدا مراسم عروسی مفصلی هم گرفتم و فیلم شادی دخترم هم موجوده ولی از روزی که از دم تالار راهیشون کردم خونه بعد دو ماه ابلاغیه شکایت رو دیدم و دخترم هم جوابگوی تلفنش نیست آیا این شکایت که فاقد نظریه پزشکی قانونی است قانونیه ؟
حمید نیا
مسئولیت تضامنی
سلام در قانون مسئولیت تضامنی را برای اعضای هیئت مدیره می دانند ّ در صورتی که به یکی دیگر از مسئولان سازمان دولتی که عضو هیئت مدیره نباشد ، تفویض اختیار امضای چک داده شود آیا این تفویض شامل مسئولیت تضامنی می شود ؟ با تشکر