مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

پرویز بهرامی

خریدار ماشین

سلام.ببخشید من یه ماشین خریدم فروشنده ماشینو به اسم دور رنگ داد و سقف سالم ولی دو روز بعد فهمیدم سقف تعویض شده و چیزی نگفته بهش زنگ زدم جواب نداد.هی میگفت شهرستانم هالا میگه ده میلیون بیشتر ضررشو نمیدم و ماشینم به وکالتی به اسمم زده راهنمای کنید باید چیکار کنم ممنون خسته نباشید

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

رضا رضايي

گرفتن راه عبور جاده

سلام.دوتازمین کشاورزی کنارهم قراردارند زمین کشاورزی پدرم از پدربزرگم خریداری کرده عموپدرم زمینش اول قراردارد راه بسته زمین ماته قراردارد درچوبی دارد سالهارفت امدمیکردیم ماشین کشاورزی می‌بردیم ایامیتوانیم ازش راه بگیریم؟

پروفایل کاربر

محمد دولتشاهی

دریافت هزینه ی آموزش به بهانه ارایه مدرک معتبر و شغل و عدم ایفای تعهدات

عرض سلام و خسته نباشید.

شخصی آگهی داخل اینترنت زده بود که آموزش تزریقات میده و داستانی که هست اینه که بعد از انجام آموزش ها، هم مدرک معتبر از وزارت علوم پزشکی میده و هم معرفی به کار میکنه و یک شغل در یک درمانگاه برای کار تزریقات ارایه میده. زمانی که رفتیم، گفتیم که ما به کار تزریقات مسلط هستیم و در حال حاضر در یک درمانگاه مشغول به فعالیت هستیم. اما چون مدرک مرتبط و معتبر نداریم، شرایط شغلی مناسب نداریم. یعنی مبلغی معادل 490 هزار تومن، جهت آموزش به نحوی دریافت شد که گفتن مدرک و شغل ارایه میدن. بعد ازینکه مبلغ رو گرفتن یک جلسه آموزشی هم برگذار شد و درنهایت گفتن که تعداد هنرآموزا به حدنصاب برسه برای آزمون بتون اطلاع میدیم که تشریف بیارین. حالا ما منتظر، اما بعد از یک مدتی پیام داد که مادر من بعلت سرطان فوت شده و بخاطر اینکه این مدت درگیر کارای درمان مادرم بودمو این حرفا همکاریم با نهادی که این مدرک رو میداده قطع شده. اگر خواستین من مقداری از مبلغ رو به شما برمیگردونم با اینکه مبلغی بابت مدرک از شما گرفته نشده و این مبلغ بابت هزینه آموزش بوده. حالا ما برای اینکه این شخص متقلبانه، با بیان ارایه مدرک معتبر و معرفی شغل معتبر، هزینه ی آموزش از ما دریافت کرده، سوال اول اینکه چطوری میتونیم حق خودمون روبگیریم و سوال دوم آیا این شخص کلاهبردار هستش؟ چون ما نمیدونیم که اون شخص واقعا مادرش فوت کرده یا اینکه واقعا همکاری با نهادی داشته که الان ارتباطش قطع شده یا اینکه به هر بیانی. آیا من در ارایه پرسش هام داخل اینترنت اگر شماره تماس و اسم و فامیلش رو زمان ارایه سوالم به همین ترتیب که اینجا پرسیدم آیا منتشر کنم مشکلی برای من ایجاد میکنه؟ سوال بعدی اینکه زمانی که میخواسته از ما مبلغ رو دریافت کنه شماره کارت بانکی فردی رو داده که با نام و هویت خودش مطابقت نداره. آیا این ممکنه مشکلی برای احقاق حقمون ایجاد کنه؟!

پروفایل کاربر

احسان ابراهیمی

پارکینگ مشاع

سلام.
هفت سال پیش بنده واحد آپارتمانی خودم را به شخصی فروختم که در مبایعه نامه اولیه عبارت "دارای پارکینگ مشاع"نوشته‌ شده بود(مطابق با متنی که در قولنامه خودم و فروشنده قبلی ذکر شده بود).
حال بعداز گذشت هفت سال از انتقال سند رسمی به نام ایشان،خریدار بدلیل اختلاف بر سر پارکینگ با ساکنین آپارتمان از بنده شکایت کرده.
سوال بنده این است که باتوجه به اینکه در سندی که هفت سال پیش به نام ایشان ثبت شد عبارت "پارکینگ ندارد" ذکر شده ،آیا بنده باید پاسخگوی شکایت ایشان باشم؟
و اینکه آیا با وجود ثبت سند رسمی پس از قولنامه،آیا مفاد قولنامه معتبر خواهد بود؟