مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

مینا کریمی

8 ماه پیش

کپی سند منزل

برای استخدام تو یه شرکت خصوصی از من کپی سند منزل خواستن ایا میتونن سو استفاده کنن ازش؟؟؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محسن تقربیان

6 ماه پیش

تبدیل وضعیت ایثارگری

سلام

من نیروی شرکتی تجمیعی با ۸سال سابقه کار هستم

جهت تبدیل وضعیت شدن ایثارگری به کارگری دائم، آیا سوابق من جایگزین میشه و شرایط حقوقی من مثل کارگری اما از مزایای رسمی استفاده میکنم؟

در انتها تفاوت رسمی قطعی با کارگری دائم در نوع قراردادها چیست؟

پروفایل کاربر

محمد اهدائی

5 سال پیش

الزام یک سال سابقه برای بیمه بیکاری و دیوان عدالت

من با یک قرارداد یکساله (98/1/1 تا 98/12/29) در یک شرکت مشغول کار بودم و بیمه هم بودم ولی در طول سال، 6 روز مرخصی بدون حقوق و بدون بیمه گرفتم. از 99/1/1 نامه عدم نیاز گرفتم و همان موقع برای بیمه بیکاری اقدام کردم. 

اداره کار با درخواست من موافقت کرد (سامانه جامع روابط کار) و برای تامین اجتماعی ارسال شد. الان تامین اجتماعی می گوید چون در آخرین کارگاه کمتر از 365 روز حق بیمه برایت رد شده است (6 روز کمتر) بیمه بیکاری تعلق نمی گیرد و در سامانه جامع روابط کار به عنوان "نقص مدارک" ذکر شده است.

آیا این حکم درست است؟ چون شنیده بودم لازم است در آخرین کارگاه 6 ماه بیمه داشته باشم. راهکار آن چیست؟ اگر باید به دیوان شکایت کنم چه مدرکی باید ارائه دهم؟ چون حکم مکتوب نگرفتم و فقط در سامانه روابط کار درج شده است.

متشکرم

پروفایل کاربر

سهیلا قادری

2 سال پیش

شرایط تمدید خودکار قرارداد

سلام، قرارداد کاری من در روز ۳۱ام به پایان میرسد. میخواستم بدونم در صورتی که پس از پایان قرارداد، در شرکت حاضر شوم، آیا قرارداد به‌صورت ضمنی تمدید شده است؟