پروفایل کاربر

افسون محمدی

بسته ی مخدوش و کالای شکسته شده

با سلام من دو میلیون تومن از پیجی خرید کردم،سیصد تومان بابت هزینه پست پرداخت کردم، قفس پرنده بوده، پست به شخص خودم که نه به برادر کوچکترم که محجور تلقی میشود بسته را بدون گرفتن امضای تحویل گیرنده تحویل داده، من زمانیکه بسته رو باز کردم دیدم قفس شکسته شده حال اینکه در حین پروسه ی پست حمل و نقل آسیب دیده یا از ابتدا مخدوش بوده اطلاعی ندارم از طرفی کارتن هم پارگی داشت.
با فروشنده تماس گرفته اطلاع دادم اظهار داشته که من کالا سالم فرستادم شما هزینه پست مجدد و کالا رو پرداخت کنید تا برایتان مجدد بفرستم!!!یا از پست شکایت کنید،من تکلیفم چیه؟؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

علی تکلو

واریز ریال،خرید و انتقال ارز دیجیتال

سلام و خسته نباشید. شخصی که ادعا می‌کنه ساکن ترکیه هست برای من ریال واریز میکنه و من برای ایشان ارز دیجیتال خریداری و ارسال میکنم. ایشون رسید واریز هم برام می‌فرسته. آیا امکان وجود فعالیت مجرمانه این شخص وجود داره. و آیا می‌تونه برای من هم مشکل ساز بشه؟ ممنون میشم پاسخ بدید

پروفایل کاربر

حسین جعفری

قرارداد و امضای دیجیتال

بنده طراح سایت هستم و میخوام پرداخت اقساطی رو هم برای مشتری هام در نظر بگیرم . اما خب چون همه ی مشتری هام در شهر خودم نیستن و از جاهای دور و نزدیک پیش میاد. میخواستم ببینم آیا اگر از قرارداد دیجیتال که توسط شرکت های واسطه بین دو شخص انجام میشه استفاده کنم , اعتبار قانونی داره ؟ یعنی اگر پرداختی انجام ندن به صرف اون قرارداد دیجیتالی که مشتری امضای دیجیتال روش ثبت کنه میتونم پولم رو مطالبه کنم ؟ آیا سفته هم ب صورت دیجیتالیی ضمیمه قرارداد کنم ؟ یا نوشتن متن مناسب در مورد پداخت کفایت میکنه ؟

پروفایل کاربر

زهره زکی

فروشگاه اینترنتی شرکتی

سلام روز بخیر ما یک شرکت تولیدی هستیم که محصولات پلیمری تولید میکنیم به تازگی در بستر اینترنت(سایت و اینستاگرام)فروشگاه اینترنتی زدیم که یکی از محصولات شرکت رو به صورت انبوه در فروشگاه به فروش میرسونیم. ای نماد و درگاه هر دو حقوقی هستند پس تمام درامد فروشگاه وارد حساب شرکت میشه و مالیات عملکرد شرکتی محاسبه میشه کلا سوال من این بود که کار منطقی و صحیح اینه که ما انجام دادیم؟یا ای نماد و درگاه به شکل حقیقی صحیح تره؟با توجه به اینکه دی جی کالا هم بک گراند شرکتی داره

کدام راه هم اصولیه هم به نفع ماست

و یک سوال دیگه در نرم افزار حسابداری درامدها و هزینه های فروشگاه در نرم افزار شرکت سند بخورن؟