رضا رضایی
ثمن قرارداد
یک ملک ۶۰ متری را خریدم و در فضای رفاقتی که با مالک داشتم پول ملک را بصورت خرد خرد و نقدی و بدون دریافت رسید هر مبلغ پرداخت کردم .برای مثال برایش خرید می کردم بسیاری مواقع نقدی پول میدادم . و بالاخره تمام شد و در نهایت بصورت دستی رسید گرفتم که مبلغ را تسویه کردم و او امضا کرد که ثمن را کاملا دریافت کرده ولی نوع تسویه یکجا و بانکی نبوده و متاسفانه مالک فوت کرد. آیا ورثه می توانند بگویند که پولی پرداخت نشده؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
محسن مهدی پور
ماده 667 قانون مدنی
با سلام پارسال برج 8 ملکی خریداری کردم به قیمت روز یک میلیاردو پانصد میلیون تومان به تازگی وکیل صاحبخانه 3 دست قبل با من تماس گرفته و مدعی شده که از موکلش بر اساس ماده667 قانون مدنی دادخواست داده شده قضیه از این قرار است که خانه را سال 1402به مبلغ 600 میلیون تومان خریداری کرده و در ان زمان خانه به علت بدهی بانکی داشته به مزایده میرفته در دادخواست اماده که مالک قبلی که مادر 4دانگ و دختر 2 دانگ که دختر با وکالت از مادر اقدام به فروش کرده و سال 1401 خانه را 850 میلیون خریداری کرده مادر از خریدار شکایت کرده و طلب ابطال سند دارد وکیل خریدار بامن تماس داشته و ازز من درخواست کرده است با قاضی ملاقات داشته باشم و بگم دو دست معامله به قیمت روز چرخیده لازم به ذکر است خریدار خانه رو دوماه بعد یک میلیاردو پانصد فروخته است. من سند تک برگ به نامم است آیا من همچین کاری کنم؟ یا منتظر بمانم؟ از کسی هم که خریداری کردم رفته است خارج مهاجرت کرده است به نظر شما نتیجه چه میشود؟
منو محمودی
درخواست انصراف یا استعفا
سلام آیا می توان از مجمع تعاونی که بعنوان هیئت مدیره در آن عضو هستم انصراف دهم میکن باید عضو دیگری باید تا شما بتونید انصراف بدید
سارا محمدی
بوی دود کبابی
ما در یک آپارتمانی زندگی میکنیم که پایینش مغازه داره این مغازه کبابی دودکش خود را در پشت بام آپارتمان قرار داده بوی این کبابی مارا اذیت میکنه خواستم بپرسم میشه اقدامی انجام بدم؟آیا تاثیری داره؟