وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

رضا رضایی

4 ماه پیش

ثمن قرارداد

یک ملک ۶۰ متری را خریدم و در فضای رفاقتی که با مالک داشتم پول ملک را بصورت خرد خرد و نقدی و بدون دریافت رسید هر مبلغ پرداخت کردم .برای مثال برایش خرید می کردم بسیاری مواقع نقدی پول میدادم . و بالاخره تمام شد و در نهایت بصورت دستی رسید گرفتم که مبلغ را تسویه کردم و او امضا کرد که ثمن را کاملا دریافت کرده ولی نوع تسویه یکجا و بانکی نبوده و متاسفانه مالک فوت کرد. آیا ورثه می توانند بگویند که پولی پرداخت نشده؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سیامک پورشکر

2 سال پیش

بیمه شخص ثالث

سلام وقت بخیر
میخواستم بدونم اگه برای پلاک فک شده بیمه صادر بشه جرم محسوب میشه اگر میشه باید از چه طریقی شکایت کنم؟

پروفایل کاربر

وطن حسینی

6 روز پیش

سنوات

سلامم و عرض ادب در دریافت سنوات آیا از آیتم های فیش حقوقی باید مواردی حذف شود،،به ما میگویند فقط حق اولا و پایه حقوق حساب میشه،،و مواردی مثل آیتم سختی شغل و بن و حق مسکن و تفاوت تطبیق حقوق پرداخت نمیشه،،و به نرخ پارسال هم پرداخت میکنیم،،چگونه است

پروفایل کاربر

علی نادری

2 ماه پیش

شکایت بازداشتی ملک

پدر و مادرم ملکی داشتن که فروختن و الان برای کارهای انتقال سند که مراجعه کردن به اداره ی ثبت گفتن بهشون که روی سند ملک شکایت بازداشتی هست که دو نفر سال ۸۸ شکایت کردن و پیگیری هم نکردن.کلا ما اطلاعی از این شکایت نداشتیم. الان سند توقیف شده. ادرس و مشخصات ملکی هم که شکایت شده کلا فرق داره با ادرس منزل پدر و مادرم و فقط پلاک ثبتی یکیه. امکان داره اشتباه شده باشه؟ و اینکه وقتی مراجعه کردن به دیوان عدالت اداری گفتن که دادخواست تنظیم کنید و بعد از ده روز جواب دادخواستتون میاد. متاسفانه نزدیک به پایانه ساله و باید ملک رو تخلیه کنن و کلی هم پول باید پرداخت کنن برای ملک جدید.میخواستم‌بدونم‌چقدر طول میکشه رسیدگی بشه به پروندشون داخل دیوان و اینکه ایا امکان داره اشتباه شده باشه ؟کلا این پروسه چقدر طول میکشه رسیدگی بهش ؟ شرایط رو برای ما پیچیده کرده .