مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

محمد علی نوربخش

11 ماه پیش

رییس هیعت مدیره و نایب رییی

سلام شب بخیر

آیا می‌شود انتخاب عضو هیعت مدیره بدون حضور خودش در جلسه انتخاب شود

آیا می‌تواند در هیچ یک از جلسات ریس هیت مدیره و یا نایب رئیس همیشه غیبت داشته باشد و کیل بجای ایشان باشد حتز یک جلسه حضور نداشته

آیا میتواند عضو هیعت مدیره نه سرمایه گذار باشد و نه تخصصی در شرکت فقط بخاطر امصا در قراردادهای تعهد آور وکیل چنین کاری بکند

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

11 ماه پیش

با سلام و شب بخیر،


در پاسخ به سوالات شما:



  1. انتخاب عضو هیئت مدیره بدون حضور در جلسه: بر اساس قوانین تجارت ایران، انتخاب اعضای هیئت مدیره می‌تواند در جلسه‌ای که خود فرد حضور ندارد انجام شود، به شرطی که وی قبلاً رضایت خود را برای این انتخاب اعلام کرده باشد. این موضوع باید در اساسنامه شرکت یا در صورتجلسه مجمع عمومی ذکر شود.



  2. غیبت در جلسات هیئت مدیره: اعضای هیئت مدیره باید در جلسات حضور داشته باشند، اما در صورت عدم امکان حضور، می‌توانند وکیل یا نماینده‌ای را به جای خود معرفی کنند. با این حال، غیبت مداوم و بدون دلیل موجه ممکن است به عنوان استعفا تلقی شود و در اساسنامه شرکت یا قوانین داخلی شرکت باید به این موضوع پرداخته شود.



  3. عضویت در هیئت مدیره بدون سرمایه‌گذاری یا تخصص: بر اساس ماده 107 لایحه اصلاحی قانون تجارت، اعضای هیئت مدیره در شرکت‌های سهامی خاص باید سهامدار باشند. اما در برخی موارد، ممکن است اساسنامه شرکت اجازه دهد که فردی بدون سرمایه‌گذاری یا تخصص خاصی به عنوان عضو هیئت مدیره انتخاب شود، به شرطی که این موضوع در اساسنامه شرکت پیش‌بینی شده باشد.




در هر صورت، توصیه می‌شود که با یک وکیل متخصص در امور شرکت‌ها مشورت کنید تا از جزئیات و شرایط خاص شرکت خود مطلع شوید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

فاطمه نوربخش

12 ماه پیش

سهم ورثه

سلام وقت بخیر، پدر بنده سال ۱۳۹۹ فوت کردند و قولنامه‌ی باغ به نام پدربزرگم بوده که سال ۱۳۶۹ فوت شده. پس از فوت پدربزرگم فرزندان یک قولنامه‌ی دستی به نام مادربزرگم می‌نویسند و امضا می‌کنند، ولی پدر من امضا نکرده. هنگام فوت پدر من مادربزرگم در قید حیات بودند و ماده ۱۰۰ شهرداری برق به نام مادربزرگم بوده، و بدون اطلاع وراثه پدرم، باغ به فروش رسیده. ایا با توجه به این مدارک می‌توانیم برای بازگرداند باغ اقدامی کنیم؟

پروفایل کاربر

حمید محدی

2 سال پیش

تعلیقی

سربازی

پروفایل کاربر

محمدرضا میری

2 سال پیش

توهین به اشخاص عادي. جریحه دار کردن عفت عمومی

سلام خسته نباشید میخواستم بپرسم حرکت زشت با انگشت میانی توهین محسوب میشه یا مشمول ماده 640 قانون مجازات اسلامی است؟ بخشی از ماده640قانون مجازات اسلامی : – هر کس نوشته یا طرح، گراور، نقاشی، تصاویر، مطبوعات، اعلانات، علایم، فیلم، نوار سینما و یا بطور کلی هر چیز که عفت و اخلاف‌عمومی را جریحه‌دار نماید برای تجارت یا توزیع به نمایش و معرض انظار عمومی گذار یا بسازد یا برای تجارت و توزیع نگاهدارد.