وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

رسول محمدزاده

4 ماه پیش

خرید خودرو

باعرض سلام من یه ماشینی خریدم که هم وکالت از صاحب ماشین گرفتم هم پلاک به نام خودم ثبت کردم الان بعد شش ماه یه نفر پیدا شده که به صاحب ماشین قبلی شکایت کرده که قبل ما به این ماشین بیانه داده و منو به کلانتری احضار کردن سوال من این که آیا میتونن ماشینو که پلاکش به نام منه از دست من بگیرن یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

3 ماه پیش

با سلام،


در مورد وضعیت شما، چند نکته حقوقی وجود دارد که باید در نظر گرفته شود:



  1. مالکیت قانونی: از آنجا که شما وکالت از صاحب قبلی خودرو گرفته‌اید و پلاک خودرو به نام شما ثبت شده است، شما به عنوان مالک قانونی خودرو شناخته می‌شوید. این امر به شما حقوق مالکیت قانونی بر خودرو را می‌دهد.



  2. ادعای شخص ثالث: اگر شخص ثالثی ادعا می‌کند که به صاحب قبلی خودرو بیانه داده است، باید این ادعا را با مدارک و مستندات معتبر اثبات کند. در غیر این صورت، ادعای او نمی‌تواند به تنهایی مبنای قانونی برای بازپس‌گیری خودرو باشد.



  3. احضار به کلانتری: احضار شما به کلانتری به معنای بررسی ادعای شخص ثالث است. در این مرحله، شما می‌توانید مدارک مالکیت خود را ارائه دهید و توضیحات لازم را به مقامات ارائه کنید.



  4. مشاوره با وکیل: توصیه می‌شود با یک وکیل متخصص در امور حقوقی و ملکی مشورت کنید تا در صورت نیاز به دفاع از حقوق خود در دادگاه، بهترین راهکارها را ارائه دهد.




در نهایت، تا زمانی که مدارک مالکیت شما معتبر و قانونی باشد، احتمال بازپس‌گیری خودرو از شما کم است. اما بهتر است با دقت و با مشاوره حقوقی مناسب، موضوع را پیگیری کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مریم اکبرزاده

3 ماه پیش

سند خانه

سلام برادرم مفقود شده الان سند خانه پدری در اوقاف است برای ازاد کردن آن باید وکالت همه فرزندان باشد الان چکار کنیم ک سند ازاد بشه

پروفایل کاربر

فرهاد جانباز

2 سال پیش

حمل مشروبات الکلی

با سلام و احترام

بنده رو به همراه 250cc الکل (عرق سگی) که در ماشین بوده دستگیر کردن و بازپرس حکم به پرداخت 20 میلیون وثیقه داد و منتظر جلسه دادگاه هستم . خواستم ببینم که چقدر احتمالش هست حکم زندان به من بدن ؟؟ (بنده تا به حال سابقه کیفری ندارم و دانشجو هستم . از نظر خانوادگی و وجهه اجتماعی هم موقعیت مناسبی دارم)

پروفایل کاربر

ایرج فتحی

10 ماه پیش

عدم سند زدم یکی ازمالکها باتوجه به محکومیت دادگاه

باسلام سه نفر مالک آپارتمانی که یکی واحد هاشو من خریده ام وبانوجه به عدم انجام تعهدات ش
ازسوی یکی از مالکان ، دادگاه وی رامحکوم به صدور سند و...کرده که تمامی کارها تا اجرای احکام خودم انجام داده ام لیکن به فوت یکی از مالکان وفوت انحصار ورقه ،اداره ثبت، صدور سند بنام بنده رو به شرط ارائه گواهی انحصار وراثت ازسوی ورثه مذکور نموده است.آیا باتوجه به محکومیت هرسه مالک،دادگاه راسامیتواند گره گشایی کند؟باتوجه به عدم پاسخگویی ورثه وعدم دسترسی به ایشان.لطفا راهنمایی بفرمایید