وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

اردشیر بهرامی

آیا میتوان خودرویی که الزام به سند است را خرید

آیا می‌توان خودرویی که الزام به سند است را به صورت قانونی خرید وتعویض پلاک کرد

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

5 ماه پیش

با سلام،


بله، می‌توانید خودرویی که الزام به سند دارد را به صورت قانونی خریداری و تعویض پلاک کنید. برای این کار باید مراحل زیر را طی کنید:



  1. بررسی مدارک خودرو: ابتدا اطمینان حاصل کنید که مدارک خودرو کامل و معتبر است. این مدارک شامل کارت خودرو، سند مالکیت، بیمه‌نامه و معاینه فنی معتبر می‌باشد.



  2. تنظیم قرارداد خرید و فروش: یک قرارداد خرید و فروش بین خریدار و فروشنده تنظیم کنید. این قرارداد باید شامل جزئیات کامل خودرو، قیمت توافق شده و شرایط پرداخت باشد.



  3. مراجعه به دفترخانه اسناد رسمی: برای انتقال مالکیت خودرو، باید به یک دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کنید و سند مالکیت را به نام خریدار منتقل کنید.



  4. تعویض پلاک: پس از انتقال مالکیت، به مراکز تعویض پلاک مراجعه کنید تا پلاک خودرو به نام خریدار جدید صادر شود. برای این کار، ارائه مدارک شناسایی، سند مالکیت جدید و بیمه‌نامه الزامی است.



  5. ثبت در سامانه جامع حوادث رانندگی: نیروی انتظامی موظف است همزمان با تعویض پلاک، مشخصات مالک جدید را در سامانه جامع حوادث رانندگی درج کند.




با انجام این مراحل، می‌توانید به صورت قانونی خودروی مورد نظر را خریداری و پلاک آن را تعویض کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

علیرضا خوراسگانی

درخواست اِعمال ماده ۴۷۷ قانون آ.د.کیفری جهت اتیان سوگند استظهاری

سلام

اگر یکی از ورثه در جلسه دادگاه جهت ادای سوگند استظهاری حاضر نشده باشد و دادگاه به دلیل عدم حضور(عدم اتیان سوگند استظهاری ) رای به بی حقی وی صادر نموده باشد، لذا اگر درخواست اِعمال ماده ۴۷۷ ق.آ.د.کیفری مصوب ۱۳۹۲ نماید آیا با این درخواست موافقت خواهد شد یا خیر؟؟

پروفایل کاربر

مینا اقبال

اتهام تبانی برای تحصیل مال نامشروع

من خانمی هستم ۱۰سال زندان بودم به جرم سرقت مقرون به آزا.شخصی پیدا شد و رضایت شکات من بگیره برام یه خانمی که تو زندان بود به جرم اخلال در نظام اقتصادی اومد سمتم از پروندم پرسید بهش گفتم گفت من خیر سراغ دارم که بهت کمک مالی کنه هم برای پروندت هم برای خودت خوشحال شدم و از من شماره شبا خواست من شماره شبا خانمی که بیرون کارمو انجام میدادن گرفتم و بهشون دادم.و شماره اون خانم خواست بهش دادم و مبلغ ۴۳۰میلیون برای من واریز کردن به حساب اون خانم و تمام شکات من رضایت گرفتن و من آزاد شدم از زمان آزادی من پیش این خانواده بودم و اون خانم خیر که به من کمک کرد از زندان با من در تماس بود و من قدر دان محبت خانم بودم تا اینکه یه روز پیشنهاد داد گفت می‌خوام سند بزارم برای پروندم باید ۲۰۰میلیارد بدم سندگذار و خانوادم زیر ذره بین هستن چندتا حساب باز کن بزنم به حساب تو بعد تو ارز بگیر بده خانوادم من قبول نکردم برای من و اون خانم اول اظهارنامه فرستاد به جرم کلاهبرداری و فریب و بعد چند هفته شکوائیه.پرینت حساب که گرفتیم هیچ پولی این خانم از اسم خودشون واریز نکردن از اسم اشخاص مختلف هست و الان شکایت به اسم خودشون هست .بنده در هر محاکم قضایی برم منکر قرض این مبلغ نمیشم به خود اون خانم هم گفتم پول پس میدم ولی اول زمان بده مبلغ کمی نیست و بعد به اشخاصی پول پس میدم که به حساب من واریز کردن .الان شکایت کیفری این خانم ذهن من را درگیر کرده

پروفایل کاربر

علی رضایی

چگونگی قطع برق واحدی که بدهی شارژ دارد

سلام و عرض ادب . بعد از گذشت ده روز از ارسال اظهارنامه برای مالکی که شارژ پرداخت نمی کند ، آیا قطع برق از طریق کنتور اختصاصی واحد مجاز است ؟ کنتور در اتاق برق و در اختیار و دسترسی هیئت مدیره است . متاسفانه متن قانون گنگ است و اشاره شده قطع خدمات مشترک ...