پروفایل کاربر

سعید میرزایی

مسدودی حساب توسط پلیس فتا

سلام‌،تقریبا نزدیک ۲۰روز کلیه حساب های بانکی ام مسدود هست از بانک پرس و جو کردم کد پیگیری بهم داد که پلیس فتا اونم شیراز مسدود کرده... با نام پلیس فتا یاد کلاهبرداری ،پبامک فیک ...افتادم که اصلا من اهلش نیستم ...به خدمات قضایی مراجعه کردم هیچ ابلاغیه ی که مثلا کاری کرده باشم و دادگاه منو خواسته باشه نرفته باشم یا دادگاه نامه ی صادر کرده باشم هم نداشتم ... به پلیس فتا کرج مراجعه کردم که جواب درست نداد فقط گفت باید بری شیراز از پلیس همونجا پیگیری کنی فقط گفت سرگردی بنام نوروزی مسدود کرده و شاکی هم بنام اقای مبارکی ...

سوالم اینه من که تو عمرم شیراز نرفتم این اقای مبارکی هم که تو عمر ۴۰ساله نه دیدم نه شنیدم ابلاغیه هم برام از دادگاه نیومده که‌بدون اطلاع حساب هام مسدود شده !!

میتونم از پلیس فتا شیراز شکایت کنم که زندگی منو ریخته بهم‌‌ ،اصلا من اشتباهی هم کرده باشم شاکی اون مبارکی هم درسته نباید بهم بگن ابلاغ بفرستند بعد مسدود کنند

میشه‌شکایت کنم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

4 هفته پیش

با سلام،


در مورد مسدود شدن حساب‌های بانکی شما بدون اطلاع قبلی، چند نکته حقوقی وجود دارد که می‌توانید در نظر بگیرید:



  1. حق اطلاع‌رسانی: طبق قوانین، در صورتی که حساب بانکی شما به دلیل شکایت یا دستور قضایی مسدود شود، باید به شما اطلاع داده شود. این اطلاع‌رسانی معمولاً از طریق ابلاغیه رسمی صورت می‌گیرد.



  2. پیگیری از طریق مراجع قضایی: شما می‌توانید با مراجعه به دادسرای محل سکونت خود یا دادسرای شیراز، موضوع را پیگیری کنید. در اینجا می‌توانید درخواست کنید که دلایل مسدود شدن حساب‌ها به شما اعلام شود و اگر اشتباهی رخ داده، رفع مسدودی صورت گیرد.



  3. شکایت از پلیس فتا: اگر معتقدید که پلیس فتا بدون دلیل موجه و بدون اطلاع‌رسانی مناسب حساب‌های شما را مسدود کرده است، می‌توانید از طریق مراجع قضایی شکایت کنید. در این شکایت می‌توانید درخواست جبران خسارت‌های وارده را نیز مطرح کنید.




توصیه می‌شود که در این موارد از یک وکیل متخصص کمک بگیرید تا بتوانید به بهترین نحو ممکن از حقوق خود دفاع کنید و موضوع را پیگیری نمایید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

اعسار تا چند دفعه قبول است 2

سلام

توی پرونده حقوقی خوانده من ، محکوم به پرداخت طلب و خسارت تادیه شده ، سند گذاشته و اعسلر داد که پذیرفته نشد و اعتراض کرد ...تجدیدنظر هم اعسار رو رد کرد ... الان دوباره اعسار داده ... سوالم اینه که تا چند دفعه میتونه اعسار بده و راه حل من چیه و چطور به پولم برسم؟

خیلی ممنون

پروفایل کاربر

سحر کامران

تقسیم ترکه

با عرض سلام و خسته نباشید
وراث مادرم بنده و ۴ خواهر دیگر بودیم که یکی از خواهرها بعد از مادرمان فوت کرده، ورثه ایشون نیز چون مجرد بودن، همچنان، بنده و ۳ خواهر دیگه ایم.
برای هر دو مورث هم انحصار وراثت گرفته شده
حالا با توجه به اینکه در دادخواست تقسیم ترکه باید تمام وراث طرف دعوی قرار بگیرن در ستون خواهان نام خودمو مینویسم
در ستون خوانده نام ۳ خواهرم
اسم اون خواهرم که فوت شده رو باید چطور در ستون خوانده بنویسم که دادخواست رد نشه؟
اینکه ورثه ایشونو به جای ایشون باید معرفی کنم میدونم
ولی دقیقا به چه صورتی؟

مثلا: نام خواهر فوت شده م(ورثه به نام های: .....)
یا نام همه ورثه( به قائم مقامی خواهر فوت شده م؟
اون وقت میشه نام خودم هم در ستون خواهان باشه هم در ستون خوانده به قائم مقامی خواهر فوت شدم؟)

پروفایل کاربر

ارسلان محمدحسن زاده

سلام و خسته نباشید

بنده پرونده ای دارم جهت الزام به تنظیم سند که دادگاه بدوی خوانده ها را پس از ۴ سال رسیدگی و استعلامهای مورد نیاز و ارجاع به کارسناسی محکوم نمود و خوانده ها اعتراض وپرونده به شعبه ۳ تجدیدنظر استان ارجاع و در تاریخ ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ وقت نظارت برای ۱۰ آذر ۴۰۳ تعین کردن آیا در وقت نظارت امکان تعین وقت رسیدگی وجود دارد یا در وقت نظارت تصمیم گیری و رای صادر میشود.ممنون