پروفایل کاربر

اخوان اخوان

رهن و اجاره آپارتمان

سلام

خانه ای را حدود ۳سال هست که اجاره کرده آیم .

سال اول و دوم قرارداد رهن و اجاره در مشاور املاک تنظیم شده است و برای سال سوم قراردادی ننوشتیم.



حدود ۴ ماه است که از تاریخ قرارداد سال سوم تموم شده و صاحب خانه برای پرداخت ودیعه سهل انگاری میکند

با توجه به گذشت ۴ ماه و اینکه برای سال سوم قرارداد نداریم

میتوانیم شکایت کنیم برای گرفتن ودیعه ای به صاحب خانه پرداخت شده؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

4 هفته پیش

سلام،


در شرایطی که قرارداد اجاره‌ای برای سال سوم به صورت رسمی تنظیم نشده و مدت آن به پایان رسیده است، شما می‌توانید برای دریافت ودیعه خود اقدام کنید. در اینجا چند نکته مهم وجود دارد:



  1. استناد به قراردادهای قبلی: اگرچه برای سال سوم قرارداد رسمی ندارید، اما می‌توانید به قراردادهای سال‌های اول و دوم استناد کنید که نشان‌دهنده وجود رابطه اجاره‌ای بین شما و صاحب‌خانه است.



  2. ارسال اظهارنامه: می‌توانید یک اظهارنامه رسمی به صاحب‌خانه ارسال کنید و درخواست بازپرداخت ودیعه را مطرح کنید. این اظهارنامه می‌تواند به عنوان مدرکی در دادگاه استفاده شود.



  3. شکایت به مراجع قضایی: اگر صاحب‌خانه همچنان از بازپرداخت ودیعه خودداری کند، می‌توانید به مراجع قضایی مراجعه کرده و شکایت خود را ثبت کنید. در این صورت، تمامی مدارک و شواهد مربوط به پرداخت ودیعه و قراردادهای قبلی را به دادگاه ارائه دهید.



  4. مشاوره حقوقی: توصیه می‌شود با یک وکیل متخصص در امور اجاره و دعاوی حقوقی مشورت کنید تا بهترین راهکار را برای حل مشکل پیدا کنید و در صورت نیاز، شما را در دادگاه نمایندگی کند.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد کرباسی

پیگیری قرارداد از سمت سامانه وینداد

سلام وقت بخیر

آیا سامانه وینداد به عنوان تنظیم کننده قرارداد، میتونه پیگیری کنه و حقوق هر کدوم از طرف های قرارداد رو بگیره؟

پروفایل کاربر

محمدرضا عالی نژاد

آیا بطلان مصوبات و صورت جلسات هیات مدیره و مجامع عمومی شرکت های تعاونی که غیر از انتخابات باشد در صلاحیت مرکز داوری اتاق تعاون می...

سلام با طرح دعوای ابطال صورت جلسه هیات مدیره تعاونی راجع به افزایش سرمایه ( که تجاوز از حیطه وظایف آن مدیریت بوده) و نیز ابطال مجمع عمومی فوق العاده که راجع به اخراج اعضا بوده در دادگاه موفق به اخذ رای در ابطال هر دو مصوبه شدیم .با اعتراض شرکت ، دادگاه تجدید نظر با رد دادخواست آن را به مرکز داوری تعاون ارجاع داده است ، آیا این مرکز دارای صلاحیت لازم و کافی و قانونی در این امر هست یا خیر ؟

پروفایل کاربر

مهسا صادقی

استرداد طلا قرضی از زوج

سلام بنده مقداری طلا با پس اندازم خریده بودم و شاغل هستم حالا امسال همسرم با اصرار که طلاها رو بفروشیم و ماشین بگیریم ولی درعوض سند بنامم بشه طلاهارو بهش دادم و همین که طلاها رو گرفت زد زیر همه چیز و سند بنام خودش زد حالا فاکتور طلاها موجوده و همش بنام خودمه درضمن شاهد هم دارم چطوری میتونم طلاها یا پولشو پس بگیرم