
اکانت وینداد
چک برگشتی
سلام و عرض خسته نباشید. پیشاپیش از وقتی که برای بنده درنظر گرفتید، سپاسگذارم.
یک فقره چک به مبلغ 40 میلیون تومان به تاریخ سررسید 1403/01/27 به نام مجری MDF صادر شد. مجری MDF چک را به نام شخص ثالثی انتقال داد. یک هفته پس از تاریخ سررسید چک مبلغ 40 م را به صورت دو واریزی از حساب مادربزرگم به حساب مجری MDF پرداخت کردم ولی دارنده چک، شخص ثالث، از من شکایت کرده که باید 40 م را پاس کنی حکم دادگاه محکومیت من به پرداخت است که من ابطال عملیات اجرایی، اعسار و استرداد لاشه چک 40 م را از دادگاه خواستار شدم.
با این وضعیت میتوانم از پرداخت 40 م برای بار دوم اجتناب کنم؟ آیا من باید از طریق مادر بزرگم از مجری MDF شکایت کنم تا 40 م را از او بگیرم؟ و 40 م را به شخص دوم پرداخت کنم؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
سلام و احترام،
در شرایطی که شما توضیح دادید، به نظر میرسد که شما مبلغ چک را به مجری MDF پرداخت کردهاید، اما دارنده فعلی چک (شخص ثالث) همچنان از شما درخواست پرداخت دارد. در اینجا چند نکته مهم وجود دارد:
پرداخت به دارنده چک: طبق قانون، شما موظف به پرداخت مبلغ چک به دارنده فعلی آن هستید، مگر اینکه بتوانید ثابت کنید که پرداخت به مجری MDF به عنوان نماینده یا دارنده چک انجام شده است.
شکایت از مجری MDF: اگر مجری MDF مبلغ را دریافت کرده و چک را به شخص ثالث منتقل کرده است، شما میتوانید از او شکایت کنید تا مبلغ پرداختی را بازگرداند. این شکایت میتواند به عنوان یک دعوای حقوقی برای استرداد وجه مطرح شود.
ابطال عملیات اجرایی و اعسار: اگر توانایی پرداخت مجدد مبلغ چک را ندارید، میتوانید درخواست اعسار دهید. همچنین، اگر بتوانید ثابت کنید که پرداخت به مجری MDF به عنوان دارنده چک انجام شده، ممکن است بتوانید عملیات اجرایی را متوقف کنید.
توصیه میشود با یک وکیل متخصص در امور چک و دعاوی حقوقی مشورت کنید تا بهترین راهکار را برای حل مشکل خود پیدا کنید.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

محمد حسینخانی
پرداخت رهن مستاجر
مادر من چند سال پیش وکالتی به من داد برای انجام امور اداری و قانونی خود من منزل ایشان را هم با همین وکالت اجاره دادم . سال بعد که مستاجر خواست بلند شود من آگهی کردم و مستاجر جدید آمد از او مبلغ را گرفتم و عینا با مستاجر قبلی تسویه کردم . بعد از این خواهرم قیم قانونی مادرم شد و طبیعتا وکالت من دیگر جایگاهی ندارد . حالا که موعد پایان قرارداد مستاجر است خواهرم با مستاجر تسویه نمی کند و به من واگذار می کند آیا من وظیفه ای در این باره دارم ؟

محمد شجاعی
انحصار وراثت و فروش سرقفلی
با سلام
۳ دانگ از ۶ دانگ سرقفلی مغازه ای به ما ورثه بصورت قهری رسیده
برادرم مانع فروش میشود
دو سال گذشته جهت مزایده و فروش رفتم درخواست تجویز انتقال منافع به غیر دادم مالک مغازه که با برادرم تبانی کرده طی لایحه اعلام کرد منعی جهت مجوز فروش ندارد فقط باید کلیه ورثه با وی قرارداد جدید امضا کنند که برادر من هیچگاه تن به این درخواست جهت باز شدن راه فروش مغازه نمیدهد
طی این لایحه دادگاه حکم بر بطلان دادخواست من داد
الان برای فروش و تعیین تکلیف سهم خود مجدد از طریق دادخواست تقسیم ترکه و درخواست فروش اقدام کردم
حالا آیا با توجه به دادنامه گذشته و رای دادگاه مبنی بر حکم بر بطلان دادخواست تجویز انتقال منافع به غیر در این دادخواست جدید با مشکل مواجه میشوم ؟ یا دادگاه با توجه به عدم افراز سرقفلی خودش حکم بر دستور فروش صادر میکند
چنانچه حکم بر دستور فروش دهد آیا کل ۶ دانگ به مزایده میرود و یا فقط ۳ دانگ ما ورثه
ممنونم از پاسخ شما

علیرضا محمدی
دعوای شخصی
درگیری بین دو شخص اتفاق افتاده و بینی یکی از طرفین طبق گفته پزشک قانونی شکسته شده است ولی آن شخص رضایت داده است که هیچ گونه شکایتی نداشته و طرف دوم تعهد داده است که هزینه های جراحی بینی را غیر جراحی زیبایی را تمام و کمال پرداخت نماید و شخص بعد از جراحی بینی طبق گفته های پزشکش ادعا کرده است که قوز بینی فرد نیز باید مجدد عمل شود و قوز بینی به وجود آمده ناشی ناموفق بودن عمل و درگیری و نزاع بوده آیا شخص باز هم باید هزینه عمل را بپردازد؟