وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

اکانت وینداد

چک برگشتی

سلام و عرض خسته نباشید. پیشاپیش از وقتی که برای بنده درنظر گرفتید، سپاسگذارم.

یک فقره چک به مبلغ 40 میلیون تومان به تاریخ سررسید 1403/01/27 به نام مجری MDF صادر شد. مجری MDF چک را به نام شخص ثالثی انتقال داد. یک هفته پس از تاریخ سررسید چک مبلغ 40 م را به صورت دو واریزی از حساب مادربزرگم به حساب مجری MDF پرداخت کردم ولی دارنده چک، شخص ثالث، از من شکایت کرده که باید 40 م را پاس کنی حکم دادگاه محکومیت من به پرداخت است که من ابطال عملیات اجرایی، اعسار و استرداد لاشه چک 40 م را از دادگاه خواستار شدم.



با این وضعیت میتوانم از پرداخت 40 م برای بار دوم اجتناب کنم؟ آیا من باید از طریق مادر بزرگم از مجری MDF شکایت کنم تا 40 م را از او بگیرم؟ و 40 م را به شخص دوم پرداخت کنم؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

5 ماه پیش

سلام و احترام،


در شرایطی که شما توضیح دادید، به نظر می‌رسد که شما مبلغ چک را به مجری MDF پرداخت کرده‌اید، اما دارنده فعلی چک (شخص ثالث) همچنان از شما درخواست پرداخت دارد. در اینجا چند نکته مهم وجود دارد:



  1. پرداخت به دارنده چک: طبق قانون، شما موظف به پرداخت مبلغ چک به دارنده فعلی آن هستید، مگر اینکه بتوانید ثابت کنید که پرداخت به مجری MDF به عنوان نماینده یا دارنده چک انجام شده است.



  2. شکایت از مجری MDF: اگر مجری MDF مبلغ را دریافت کرده و چک را به شخص ثالث منتقل کرده است، شما می‌توانید از او شکایت کنید تا مبلغ پرداختی را بازگرداند. این شکایت می‌تواند به عنوان یک دعوای حقوقی برای استرداد وجه مطرح شود.



  3. ابطال عملیات اجرایی و اعسار: اگر توانایی پرداخت مجدد مبلغ چک را ندارید، می‌توانید درخواست اعسار دهید. همچنین، اگر بتوانید ثابت کنید که پرداخت به مجری MDF به عنوان دارنده چک انجام شده، ممکن است بتوانید عملیات اجرایی را متوقف کنید.




توصیه می‌شود با یک وکیل متخصص در امور چک و دعاوی حقوقی مشورت کنید تا بهترین راهکار را برای حل مشکل خود پیدا کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

رضا اکرمی

تهدید به شکایت بابت افشای کلاهبرداری

سلام وقت بخیر، ما یک مقاله درباره کلاهبرداری یک فروشگاه اینترنتی در سایت نوشتیم، مدارک خلف وعده موجوده و نظرات برخی از مشتریان رو هم منتشر کردیم، حال صاحب فروشگاه پیام داده و تهدید به شکایت و گرفتن خسارت ناشی از مقاله می‌کنه؟

آیا چنین شکایتی امکان طرح داره و به‌سرانجام می‌رسه؟ اگر نتونستم دلایل محکمه پسند ارائه بدیم، حداکثر مجازات برای ما چه خواهد بود؟ چطوری می‌تونیم نسبت به این مقاله سلب مسئولیت کنیم؟ طوری که امکان طرح شکایت وجود نداشته باشه؟ آیا درج عبارت سلب مسئولیت در انتهای مقاله و بیان این‌که این مطلب صرفاً نظرات مشتریان سابقه کفایت می‌کنه؟ پیشاپیش از پاسخگویی شما سپاسگزارم.

شکایت بابت نشت آب و نم بالکن

سلام، در یکی از واحد‌های مجتمعی زندگی میکنم که از سقف بالکن دچار ریزش آب و نم از طبقه بالا شده است ولی مالک آن واحد هزینه ی تعمیرات را تقبل نمیکند،فنر هم زدند و مشکل از لوله ی فاضلاب کف شور بالکن است، سوالم دقیقا این است که

1.از کدام مرجع باید شروع به شکایت جهت دریافت ضرر و زیان و الزام به تعمیر نمایم

2.و مراحل آن دقیقا چگونه است؟

3.شورای حل اختلاف و تامین دلیل یا مراجعه به دفاتر خدمات قضایی؟

4.کدامیک سریعترین راه است؟

5.در تهران 1403 چقدر زمان میبرد؟

6.هزینه ی کارشناس با کیست؟

7.از مالک باید شکایت کنم؟

۸. چه مدارکی باید داشته باشم؟

پروفایل کاربر

اقای شاهی

از کجا متوجه شویم که شکایتی یا مسئله حقوقی داریم؟

با عرض سلام
لطفا بفرمایین چگونه و از چه طریقی میتوانیم متوجه بشیم که از ما کلا در دستگاه قضایی شکایتی شده است؟ حکم جلب گرفته اند؟ و شرایط پرونده چطور است؟

با تشکر فراوان از تیم وینداد