مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

آ ش

6 ماه پیش

پس گرفتن پول ودیعه پیش از موعد

سلام

من با چند نفر دیگه بصورت اشتراکی خونه رو اجاره کردیم، در حال حاضر شش ماه به پایان قرار داد مونده ولی من بخاطر رفتار های ناپسند همخونه هام میخام ازشون جدا بشم. آیا راهی هست که اون مقدار از پول ودیعه که من پرداخت کردم بهم برگردونن؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

6 ماه پیش

سلام،


در مورد سوال شما درباره اجاره اشتراکی و بازپس‌گیری ودیعه، نکات زیر قابل توجه است:



  1. بررسی قرارداد اجاره: ابتدا باید قرارداد اجاره را بررسی کنید. اگر در قرارداد بندی وجود دارد که به شما اجازه می‌دهد در صورت ترک زودهنگام ملک، ودیعه خود را بازپس بگیرید، می‌توانید بر اساس آن اقدام کنید.



  2. توافق با هم‌خانه‌ها: می‌توانید با هم‌خانه‌ها مذاکره کنید و به توافقی برسید که ودیعه شما را بازگردانند. این توافق می‌تواند شامل پیدا کردن جایگزین برای شما باشد که سهم ودیعه شما را پرداخت کند.



  3. مذاکره با موجر: در صورتی که هم‌خانه‌ها با بازگرداندن ودیعه موافقت نکنند، می‌توانید با موجر مذاکره کنید و از او بخواهید که در این موضوع میانجی‌گری کند.



  4. اقدامات قانونی: اگر هیچ‌یک از راه‌های فوق نتیجه نداد، می‌توانید از طریق قانونی اقدام کنید. در این صورت، بهتر است با یک وکیل متخصص در امور اجاره مشورت کنید.




توصیه می‌شود قبل از هر اقدامی، با هم‌خانه‌ها و موجر صحبت کنید و سعی کنید به توافقی دوستانه برسید.



هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

اسحق صالح

6 ماه پیش

وقت نظارت

با سلام.بنده۱,میلیارد از کسی طلب دارم بدهکار من در مرحله آخر محکومیت هست اجراییه هم آماده.محکوم علیه شاهدانی معرفی کرده و اعسار از پرداخت مبلغ داده.دادگاه هم جلسه نظارت بدون حضور من طلبکار گذاشته است.۱-آیا من میتونم لایحه بدهم که شاهدانش حضوری باید بیاید و قسم بخورند که بدهکار معسر هست؟۲-آیا من میتونم درخواست جلسه داشته باشم که من شخصا حاضر باشم در جلسه نظارت؟۳-چه توصیه های دیگه دارید تا من بتونم پولم را کامل دریافت کنم و این بدهکار محکوم به پرداخت ما مبلغ یکجا بشود؟

پروفایل کاربر

علیرضا عبدی

8 ماه پیش

وکالت تعویض پلاک

سلام
صاحاب ماشین ی وکالت به ی بنده خدایی داده بعد اون بنده خدا وکالتش رو داده به من که خریدار جدید هستم.
حالا تایم وکالت ۲.۳ روز بیشتر نمونده
میتونم از صاحاب ماشین دوباره وکالت بگیرم؟

پروفایل کاربر

محمد صابری

4 ماه پیش

فروش ملک تحت مبایعه نامه بدون اطلاع به خریدار

پس از پیگیری دقیق، موضوع چنین گردید. 




با سلام و احترام.
ــــــ ببخشید من یک واحد میخواستم خریداری کنم. املاک گفتند با مالک (خانم ایکس) صحبت کرده اند، و قیمت را نهایی کرده اند.  متاسفانه تحت آشنایی، به املاک اعتماد کردم و علیرغم نـدیدن سند، تحت قولنامه، یک چهارم مبلغ را به حساب فروشنده (خانم ایکس) ریختم. تا واحد را از دست ندهم. اما با توجه به ندیدن سند و ندیدن فروشنده، امضاء قرار داد را به روز دیگری موکول کردم. (خانم ایکس و دو مشاور از خود املاک قرار داد را امضاء نموده بودند.)

ــــــ اما پس از مدتی متوجه شدم که فروشنده، این واحد را چند روز قبل از آقای ایگرگ که سند هنوز به نام او هست، خریده و با بیش از ده درصد گرانتر، تحت مبایعه نامه به من فروخته است. که قیمت نهایی گرانتر از ارزش ملک است.

ــــــ آقای ایگرگ هیچ وکالتی به فروشنده (خانم ایکس) نداده است. و صرفا بین آنها یک مبایعه نامه بدون کد رهگیری، نوشته شده است.
ــــــ با توجه به عدم صداقت املاک در نوشتن قرارداد، و عدم ذکر این موضوع: که خانم ایکس تحت مبایعه نامه ملک را میفروشد و صاحب اصلی سند و ملک نیست،، درخواست برگرداندن، پول پرداختی نمودم و از امضاء کردن قول نامه امتناع ورزیدم.

ــــــ  با توجه به عدم پرداخت مبلغ از سوی فروشنده و اذیت کردن املاک، موضوع را به اتحادیه املاک گزارش کردم، اما گفتند کار انجام شده از سوی املاک، قانونی هست. و شما برای پس گرفتن پول صرفا میتوانید از طریق دوستانه، یا پیگیری از طریق ثبت شکایت علیه خانم ایکس، در دادگستری ، پس بگیرید که روندی طولانی و چندین ماهه خواهد داشت. 

ــــــ آیا میتوانم از املاک تحت تخلف یا کلاه برداری شکایت کنم؟ (به عنوان مدرک فقط کپی قولنامه نوشته شده که املاک کپی را مهر کرده است، و رسید پرداخت پول، تحت همین قولنامه را دارم. میتوانم از صاحب ملک (آقای ایگرک)، مبایعه نامه اصلی و عدم دادن وکالت یا سند قطعی به خانم ایکس را نیز تایید کنم. ضمنا آقای ایگرک هنوز یک چهارم ثمن معامله را از خانم ایکس دریافت نکرده است.)


______________
اتحادیه می گوید خانم ایکس میتوانسته با همان مبایعه نامه ای که با آقای ایگرک نوشته است ، ملک را به دیگری بفروشد...