مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

حسن باقرنیا

خسارت و فسخ معامله

یک ماشین فروختم قبل از معامله خریدارماشینو برده کارشناسی رنگ و مکانیک جهت کارشناسی موتوری و اونا تایید کردن حالا بعد از تقریبا دوهفته رفته شکایت کرده از من که این ماشین مشکل موتوری داره و ادعای خسارت کرده آیا میشه یا نه ؟ و اینکه من چه دفاعی میتونم بکنم از خودم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

10 ماه پیش

در مورد مسئله‌ای که مطرح کرده‌اید، چند نکته حقوقی وجود دارد که باید به آن‌ها توجه کنید:



  1. کارشناسی قبل از معامله: اگر خریدار قبل از خرید، ماشین را به کارشناسی برده و کارشناسان تایید کرده‌اند که ماشین مشکلی ندارد، این موضوع می‌تواند به عنوان یک دفاع قوی برای شما در دادگاه مطرح شود. زیرا خریدار با علم به وضعیت ماشین، اقدام به خرید کرده است.



  2. اصل حسن نیت: در معاملات، اصل بر حسن نیت طرفین است. اگر شما به عنوان فروشنده، اطلاعات صحیح و کامل را در اختیار خریدار قرار داده‌اید و هیچ گونه تقلب یا کتمان حقیقتی صورت نگرفته است، این موضوع نیز می‌تواند به نفع شما باشد.



  3. مدارک و شواهد: در صورت وجود مدارک و شواهدی که نشان دهد ماشین در زمان فروش مشکلی نداشته است، می‌توانید از آن‌ها به عنوان دفاع استفاده کنید. این مدارک می‌تواند شامل گزارش کارشناسی، قرارداد فروش و هرگونه مکاتبه یا توافقی باشد که بین شما و خریدار صورت گرفته است.



  4. مشاوره حقوقی: توصیه می‌شود با یک وکیل متخصص در امور حقوقی و دعاوی مربوط به معاملات خودرو مشورت کنید تا بهترین راهکار دفاعی را برای شما ارائه دهد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

الناز احمدی

مشاع یاختمان

سلام وقت بخیر یه سوال دارم خانه ما آپارتمانی هست کلا دو طبقه هست طبقه اول مال ما هست و طبقه همکف مال یه خونواده دیگه. طبقه همکف به پشت بام ما دسترسی کلا راه و دسترسی ندارن.سوالم اینکه که طبق قانون در این وضعیت آیا ایزوگام کردن پشت بام ما باید اون خانواده هم مشارکت کنن یا نه. لطفا واضح جواب بدین. ممنون میشم زودتر جواب بدین

پروفایل کاربر

بهروز عطا

شکایت منشی به اداره کار

منشی من حدود 4 سال و نیم برای من کار کرده از روز اول به ایشان گفتم من تومور مغزی دارم نمتونم بیمه کنم ایشان فرمودند با توجه به اینکه نسبت فامیلی دور دارم من بیمه نمیخوام هر وقت تونستید بیمه کنید گفتم باشه بعد از 4/5 سال خودشون رفتن با توجه به اینکه از کارشون راضی نبئدم و همان سالها گفتم بره نرفت حال بعد از این مدت رفته شکایتم و کرده تا پایان سال 98 نامه ار ایشان دارم که کلیه حق و حقوشان را دادم و حق هیچگونه شکایتی ندارن اول اینکه این نامه میتونه کمک کننده باشه دوم چقدر باید به ایشان بابت این شکایت پرداخت کنم

پروفایل کاربر

اسمعیل دویران

کلاهبرداری

سلام خسته نباشید من یه ماشینی رو از آشنای باجناق ام خریداری کردم بعد خرید بدون اینکه تعویض پلاک انجام بدم چون از ماشین راضی نبودم دوباره به خود طرف فروختم اونم گفت برای یه شرکت میخرم منم به هوای اینکه شرکت نمی‌ذاره چکش برگشت بخوره ماشین و بهش دادم بدون اینکه نوشته ای این بین بنویسیم یه چک تقریبا 50روزه وقتی موعد چک رسید چک من پاس نشد به بانک که مراجعه کردم معلوم شد بعد 10روز که چک و به من داده حساب شرکت بسته شدهبرگشت چک زدم گفتند چون معلوم نیست چرا حساب بسته است رد کردناز اون طرف شکایت کردم به جرم کلاه برداری چون مدرک ندارم شکایتم رد شدالان چه کاری میتوانم انجام دهم تا به پولم برسم؟؟