پروفایل کاربر

رضا مخااری

دعوا بر سر زمین کشاورزی

با سلام و عرض ادب و احترام



سال ۱۳۷۳ پدر و مادر من،سه قطعه زمین کشاورزی را در ازای مبلغ ۱۵۰ هزارتومان از عموی مادرم خریداری کرده‌اند،پدرم ۱۳۰ هزارتومان از این مبلغ را از عمویم قرض گرفته بود،(بماند که عمویم خود نیز هیچ منبع درآمدی نداشته و این پول را هم در واقع از زراعت و گله‌گوسفند پدربزرگم در حالی که پدربزرگم در قید حیات بوده بدست آورده است)

اما پس از چند هفته عمویم زمین ها را از پدر و مادرم گرفته است و غیر از ۶۰۰ متر که تقریبا یک‌دهم کل متراژ آن سه قطعه زمین است،بقیه را به زور از ما گرفته است،لازم به ذکر است که در اسناد مربوط به معامله،هیچ نامی از عمویم برده نشده و در اسناد و قولنامه معامله،طرفین معامله تنها پدر و مادرم و عموی مادرم هستند،حتی در سند معامله، عموی مادرم ذکر کرده که مبلغ ۳۰ هزارتومان را برای برادر زاده اش(یعنی مادر من) تخفیف داده است(یعنی مبلغ اصلی ۱۸۰ بوده).عموی مادرم نیز در قید حیات است و میتواند برای ما شهادت بدهد.

در ضمن عمویم هیچ گاه درخواست بازپس‌گیری پول را نداده که پدر و مادر من از پس دادن پول امتناع کنند.در واقع بدون هیچ مقدمه ای زمین ها رو به زور زراعت کرده.



حال میخواستم بدانم:

۱.امکان بازپس‌گیری زمین ها وجود دارد؟

۲.آن ۱۳۰ هزارتومان عمویم به نرخ روز بر چه اساسی محاسبه میشود؟

۳.آیا میشود درآمدی که عمویم طی این ۳۰ سال از آن زمین ها داشته را بجای آن ۱۳۰ هزارتومان سال ۱۳۰ در نظر گرفت؟

با تشکر از پاسخگویی شما.موفق باشید.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

3 هفته پیش

سلام و عرض ادب،


در مورد وضعیت شما و زمین‌های کشاورزی که به زور از شما گرفته شده‌اند، نکات زیر را در نظر داشته باشید:



  1. امکان بازپس‌گیری زمین‌ها: با توجه به اینکه اسناد و مدارک معامله به نام پدر و مادر شما و عموی مادرتان است و عموی شما به زور زمین‌ها را تصرف کرده، می‌توانید از طریق دادگاه اقدام به بازپس‌گیری زمین‌ها کنید. شهادت عموی مادرتان نیز می‌تواند به عنوان مدرک در دادگاه مورد استفاده قرار گیرد.



  2. محاسبه مبلغ ۱۳۰ هزار تومان به نرخ روز: برای محاسبه ارزش ۱۳۰ هزار تومان به نرخ روز، می‌توانید از کارشناسان رسمی دادگستری کمک بگیرید. این کارشناسان با توجه به نرخ تورم و تغییرات اقتصادی، ارزش فعلی مبلغ را محاسبه می‌کنند.



  3. درآمد حاصل از زمین‌ها: در صورتی که بتوانید اثبات کنید که عموی شما از زمین‌ها به نفع خود استفاده کرده و درآمدی کسب کرده است، می‌توانید درخواست کنید که این درآمد به عنوان جبران خسارت و یا به جای مبلغ ۱۳۰ هزار تومان در نظر گرفته شود. این موضوع نیز نیاز به بررسی و تصمیم‌گیری دادگاه دارد.




توصیه می‌شود با یک وکیل متخصص در امور ملکی و حقوقی مشورت کنید تا بهترین راهکار قانونی را برای وضعیت خود پیدا کنید و از حقوق خود دفاع کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محسن قناعت پیشه

قانون تجارت

سلام


1 - در قانون تجارت موادی که بعنوان جرم مدیران شرکت سهامی مطرح شده، آیا صرفا برای شرکت های سهامی صادق است یا جرم مطروحه شامل تمامی شرکت ها از قبیل تعاونی و... می گردد؟


2- بنده 2 سال پیش سهام شرکت تعاونی را طی قراردادی خریدم ولی هنوز شرکت سهام بنامم نزده و تخلفات بسیاری داره

آیا من و بقیه اعضا که رسما سهامدار نیستیم، می تونیم به استناد مواد قانون تجارت، ایشونو محکوم کنیم، یا این قوانین فقط برای اعضا و سهامداران رسمی شرکت، معتبر و لازم الاجراست؟

پروفایل کاربر

سید میلاد ناطق

خودرو مال غیر

ببخشید من شکایت کردم خدمات قضایی امروز پیام آمده که برو کلانتری که تشکیل پرونده بشه فروش مال غیر حالا میخواستم بدونم هنوز نرفتم کلانتری آیا پیام واسه طرف مقابل میره آیا میتونم انصراف بذم فعلا تا بتونم پولم بگیرم

پروفایل کاربر

رضا رجبی

ممانعت از بردن اب از لوله

باسلام و احترام ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

قنات را برای هدر نرفتن اب در جویهای ان توسط جهاد کشاورزی لوله کشی کرده اند ۸۵ درصد هزینه ان توسط دولت پرداخت شده و ۱۵ درصد ان توسط مالکان قنات باخودیاری پرداخت شده است قرارشدبرای هر ساعت اب هر مالک یک میلیون تومان پرداخت کند که عده ای از مالکین بیشتر هم پرداخت کرده اند و سهم من چون دو ساعت اب داشتیم دو میلیون تومان میشد چون لوله از قسمتی از زمین من عبور کرد و خسارت زیادی وارد شد من سهم خودم از خودیاری را پرداخت نکردم و جهاد کشاورزی نیز میگفت چون لوله از زمین من گذشته من نباید پولی بدهم بعد از اتمام لوله کشی شخصی از اهالی روستا از بردن اب از لوله توسط من ممانعت میکند و میگوید چون اهالی روستا پول داده اند در قسمتی از لوله کشی سهیم هستند و راضی به بردن اب توسط من از لوله نیستندو فرد مورد نظر بجای دومیلیون تمان پول بیشتری طلب میکند و میگوید بیست میلیون تومان باید بدهم وگرنه نمیگذارد تب از لوله ببرم و لوله از زمین تعداد کمی از مالکین قنات منجمله من عبور کرده واز زمین تعداد زیادی از مالکین عبور نکرده است حلا سوالم این است ایا۸۵ درصد هزینه ان را دولت داده است طرح عمومی محسوب نمیشود۲_ ایا فرد مورد نظر میتواند مانع بردن اب از لوله توسط من شود و باید چگونه از وی شکایت کنم