
راضیه سلیمیان
انتقال بازنشستگی از پدر به دختر
سلام
من و مادرم مستمری بگیر هستیم.
حقوق پدر خدا بیامرز پدر رو دریافت میکنیم
چند سال پیش پدر بزرگم فوت کردن.
مادرم میتونن اقدام کنن واسه گرفتن حقوق پدربزرگم؟
شرایطش چی هست
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
سلام،
در مورد دریافت مستمری از حقوق پدربزرگ، باید به چند نکته توجه کنید:
شرایط دریافت مستمری: برای دریافت مستمری از حقوق پدربزرگ، باید بررسی شود که آیا پدربزرگ شما تحت پوشش بیمهای بوده که امکان انتقال مستمری به بازماندگان را فراهم میکند یا خیر. این موضوع بستگی به نوع بیمه و شرایط آن دارد.
قوانین مربوط به مستمری: بر اساس قوانین تأمین اجتماعی ایران، مستمری بازماندگان به همسر، فرزندان و در برخی موارد به والدین متوفی تعلق میگیرد. اما برای دریافت مستمری از حقوق پدربزرگ، باید بررسی شود که آیا مادرتان به عنوان یکی از بازماندگان واجد شرایط محسوب میشود یا خیر.
مراجعه به سازمان تأمین اجتماعی: پیشنهاد میشود مادرتان به سازمان تأمین اجتماعی یا صندوق بازنشستگی مربوطه مراجعه کرده و شرایط و مدارک لازم برای دریافت مستمری را بررسی کند.
مشاوره حقوقی: در صورت نیاز، میتوانید با یک وکیل یا مشاور حقوقی متخصص در امور بیمه و مستمری مشورت کنید تا راهنماییهای لازم را دریافت کنید.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

مریم خانم
درخواست خرید ملک 40 متری از شهرداری دادم که دو برابر قیمت منطقه قیمت فروش داده اند
با سلام و عرض ادب
ملک من کوچک است و عقب نشینی دارد. که مساحت کل آن بعد از ساخت 40 متر می شود. یک ملک در شمال قطعه من متعلق به شهرداری است که دارای مساحت 40 متر است که محل تجمع معتادان است و معتادان آن را تبدیل به مخروبه کردند. 3 سال پیش درخواست خرید به شهرداری دادم که بعد از سه سال دوندگی و چند بار دیدن شهردار منطقه بالاخره امسال برای آن قیمت تعیین که دو برابر قیمت منطقه به بنده پیشنهاد دادند.
حال سوال من این است که آیا بروم دیوان عدالت اداری و به قیمت پیشنهادی اعتراض کنم و یا موضوع را رها کنم و به 40 متر خودم بسنده کنم؟
چقدر احتمال موفقیت من در دادگاه وجود دارد؟
چند سال حل این موضوع در دادگاه زمان خواهد برد؟
ضمن اینکه این ملک به درد هیچ کس بجز بنده و مالک ملک جلویی نمی خورد و او نیز قصد خرید ندارد و این ملک هم محل تجمع معتادان و به نوعی مزاحم در کوچه است.
با تشکر

فاطمع توکلی
زمین ویلا
یک خونه باغ داریم که دورتادورش دیوار است و به مدت چندسال است که آنجا نرفتیم و یک همسایه داریم که مرتب به ما هشدار میدهد که دیوار ویلارو بازسازی کنین و ویلارا بازسازی کنین به گفته ایشان در نبود ما دزد به ویلا رفتو امد میکند و در حال حاضر ما ساکن تهرانیم و امکان اینکه از نظر مالی ویلارا بازسازی کنیم نداریم
و همش مزاحمت ایجاد میکند و تهدید کرده است که من میروم شکایت میکنم
همش می گوید که تکلیف زمین و خانه را مشخص کنین می گوید
یا بفروشین یا بازسازی کنین
سوال این است که از نظر حقوقی ایا این حق را دارد که مارا تهدید کند به شکایت یا از نظر قانونی چی میشود؟

Amir Khizi
در خصوص فسخ
باسلام و عرض وقتبخیری،
۱- آیا برای فسخ قرارداد باید مقدمتا اعمال فسخ و اراده فاسخ به طرق مختلف به طرف دوم قرارداد اعلام و ابلاغ بشه یا اعمال و اطلاع دادن الزامی نیست و اختیاری است؟
۲- اگر فاسخ مقدمتا اعمال فسخ نکنه و اراده خودشو مبنی بر فسخ قرارداد را به طرف دوم قرارداد اعلام و ابلاغ نکنه ،وضعیت و نتیجه پرونده مطروحه دایر بر خواسته تایید فسخ بر مبنای تخلف از تعهدات قراردادی چه حالتی پیدا میکنه؟
۳- و اگر مدت زمان اعمال فسخ در قرارداد باشه، حدودا و عرفا مدت زمان استفاده فاسخ از خیار فسخ پس از چه مدت از اتمام زمان اعمال فسخ منعکس در قرارداد معتبر خواهد بود ؟
با احترام