پروفایل کاربر

فاطمه ابخشت

طلاق و حضانت فرزند

من دوسال ازدواج کردم وقتی باردار شدم خونه پدرم اومدم شوهرم بهم نفقه پرداخت نکرده چ قبل زایمان چ بعد زایمان حتی برای زایمان بچم حضور نداشت چون بهم گفته بود هیچ انتظاری ازمن نداشته نباش پسرم سه ماهشه هم خرج منو هم خرج پسرمو پدرم میده شناسنامه شو با کارت ولادت خودم تنهایی گرفتم خیلی عذاب کشیدم با کلک شناسنامه بچه رو برد بهم نمی‌ده تهدیدم کرده بچه رو بهم نمی‌ده آیا برای من مادر این همه زحمت تنهایی کشیدم اگ ازم بگیره می‌تونه ؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

3 هفته پیش

با توجه به شرایطی که توضیح دادید، شما می‌توانید از حقوق قانونی خود برای حمایت از خود و فرزندتان استفاده کنید. در اینجا چند نکته حقوقی که می‌تواند به شما کمک کند آورده شده است:



  1. نفقه: شما حق دارید از همسرتان درخواست نفقه کنید. نفقه شامل هزینه‌های زندگی شما و فرزندتان می‌شود. می‌توانید با مراجعه به دادگاه خانواده، درخواست نفقه کنید و دادگاه می‌تواند همسرتان را ملزم به پرداخت نفقه کند.



  2. حضانت فرزند: بر اساس قوانین ایران، حضانت فرزند تا سن ۷ سالگی به مادر تعلق دارد، مگر اینکه دادگاه به دلایل خاصی تصمیم دیگری بگیرد. بنابراین، شما می‌توانید برای حضانت فرزندتان اقدام کنید و در صورت لزوم، از دادگاه درخواست کنید که حضانت فرزند به شما واگذار شود.



  3. شناسنامه و مدارک فرزند: اگر همسرتان شناسنامه فرزند را بدون رضایت شما برده است، می‌توانید با مراجعه به مراجع قانونی و دادگاه خانواده، درخواست بازگرداندن مدارک را بدهید.




پیشنهاد می‌شود که با یک وکیل متخصص در امور خانواده مشورت کنید تا بهترین راهکار قانونی برای حمایت از خود و فرزندتان را پیدا کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد جواد شبانی

پیدا شدن انگشتر دزدیده شده

سلام وقت بخیر انگشتر یه مدت خیلی گم کردم .بعد مدتی حالا یکیشونو یکی از دوستان دست یک نفر دیده و پیدا شده حالا من چطوری ثابت کنم انگشتر مال منع از اون آقای بگیرمش و بعد دزد اصلی و پیدا کنم ؟

پروفایل کاربر

احسان نبوی

وجه التزام

سلام وقت بخیر.
بنده سال ۱۴۰۲ یک قرارداد بابت خرید گوشی از فروشگاه تنظیم کردم.قیمت روز گوشی۲۶ میلیون بود و براساس خرید قسطی با سود درنظر گرفته شده قیمت گوشی ۳۶میلیوت لحاظ شد که طی ۳ چک پرداخت صورت گرفت.
ازآنجایی که در پرداخت چک ها تاخیر صورت کرفت و چک اخر پرداخت نشد با فروشنده به مشکل خوردیم
حال از آنجایی که وجه التزام ۳۰۰هزار تومن بابت هرروز تاخیر در پرداخت و پاس شدن چک ها لحاظ شده آیا با توجه به مبلغ کل قرار داد و وجه چک ۱۲میلیونی آیا از لحاظ ماده قانونی مبلغ وجه التزام روزانه متعارف می باشد ؟

پروفایل کاربر

سحر کامران

تقسیم ترکه

با عرض سلام و خسته نباشید
وراث مادرم بنده و ۴ خواهر دیگر بودیم که یکی از خواهرها بعد از مادرمان فوت کرده، ورثه ایشون نیز چون مجرد بودن، همچنان، بنده و ۳ خواهر دیگه ایم.
برای هر دو مورث هم انحصار وراثت گرفته شده
حالا با توجه به اینکه در دادخواست تقسیم ترکه باید تمام وراث طرف دعوی قرار بگیرن در ستون خواهان نام خودمو مینویسم
در ستون خوانده نام ۳ خواهرم
اسم اون خواهرم که فوت شده رو باید چطور در ستون خوانده بنویسم که دادخواست رد نشه؟
اینکه ورثه ایشونو به جای ایشون باید معرفی کنم میدونم
ولی دقیقا به چه صورتی؟

مثلا: نام خواهر فوت شده م(ورثه به نام های: .....)
یا نام همه ورثه( به قائم مقامی خواهر فوت شده م؟
اون وقت میشه نام خودم هم در ستون خواهان باشه هم در ستون خوانده به قائم مقامی خواهر فوت شدم؟)