وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

علیرضا حسینی

فسخ قرارداد مستاجز

سلام ،به تازگی ملکی رو خریدم که مستاجر داره و با مستاجر ملک رو بهم فروختن ، قصدم سرمایه گذاری بود ولی ناچارم برم تو خونه خودم زندگی کنم ، میخوام بدونم امکانش هست که قرارداد اجاره مستاجر رو فسخ کنم ؟ به تازگی ملک رو خریدم و مستاجر قرلرداد یه ساله داره

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

2 ماه پیش

سلام و وقت بخیر،


در مورد فسخ قرارداد اجاره با توجه به خرید ملک، باید به نکات زیر توجه کنید:



  1. ادامه قرارداد اجاره: طبق قانون مدنی ایران، خرید ملک به خودی خود باعث فسخ قرارداد اجاره نمی‌شود. مستاجر حق دارد تا پایان مدت قرارداد اجاره در ملک باقی بماند، مگر اینکه در قرارداد اجاره شرطی برای فسخ در صورت فروش ملک وجود داشته باشد.



  2. توافق با مستاجر: شما می‌توانید با مستاجر مذاکره کنید و در صورت توافق، قرارداد اجاره را فسخ کنید. این توافق می‌تواند شامل پرداخت مبلغی به عنوان جبران خسارت به مستاجر باشد.



  3. شرایط خاص فسخ: اگر در قرارداد اجاره شرایط خاصی برای فسخ پیش‌بینی شده باشد، می‌توانید بر اساس آن اقدام کنید. به عنوان مثال، اگر مستاجر به تعهدات خود عمل نکند، ممکن است حق فسخ برای موجر وجود داشته باشد.



  4. مشاوره با وکیل: پیشنهاد می‌شود با یک وکیل متخصص در امور ملکی مشورت کنید تا با توجه به جزئیات قرارداد و شرایط خاص شما، بهترین راهکار را ارائه دهد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سیدعلی موسوی

خسارت تاخیر و تادیه

بنده سال 1401 محکوم به پرداخت مبلغ 7میلیون به انضمام 600هزار تومان تاخیر و تغذیه و حق الوکاله و هزینه دادرسی در حق شخصی شدم که با اعتراض در دادگاه تقسیط شد دومیلیون ماهی سیصد هزار تومان ، بنده دیگه پرداخت نکردم در اسفند 1403 پرونده به اجرای احکام مدنی ارجاع شد آیا همان مبلغ باید پرداخت شود یا مجدد تاخیر و تعدیه نیز بهش اضافه میشود

پروفایل کاربر

محمد یاسین احمدی

تخریب وسایل کشاورزی

باسلام و احترام
امروز در دادگاه وقت رسیدگی داشتم .
یکی از شرکا به استناد فیلم و شاهد علیه اینجانب به اتهام تخریب ( قطره‌های آبیاری ) شکایت کرده است.
اینجانب در دفاع گفتم : بنده در حضور برادر شاکی فقط مقداری از قطره‌های آبیاری را که در محدوده زمین کشاورزی ما پهن کرده بود را بلند کردم و گفتم به داخل زمین خودتان ببرید که برادرم آمد و قطره‌های آبیاری را جمع کرد و به داخل زمین خودشان گذاشت. و در فیلم و تصاویر مشاهد می شود که فقط قطره‌های آبیاری توسط برادر بنده جابجا می شود و هیچ تخریبی انجام نشده شاهد هم دارم و اینجانب حاضرم قسم بخورم تخریبی صورت نگرفته است.
فیلم مورد استناد خارج نویسی شده و چیزی علیه بنده وجود نداشت ولی شاهد که برادر شاکی است قسم خورده که قطره های آبیاری متعلق به برادرش است و بنده تخریب کرده ام.
نقطه جالب توجه این است که خود شاهد شاکی نیز علیه اینجانب و برادرم به اتهام سرقت همین قطره‌های آبیاری شکایت مطرح کرده است و از طرف دیگر اینجانب از شاهد شاکی فیلم دارم که به صراحت بیان میکند که قطره‌های آبیاری متعلق به خودش است.و شهادت دروغ داده..ضمنا قاضی از من کفیل نخواست.
شاکی تامین دلیل نکرده...
از دادگاه درخواست بازبینی میدانی محل اختلاف کردم بررسی نشد.. گفتم قسم میخورم گفتن نمیشه..
از شهود بنده تحقیق نشده..
فیلم مورد استناد بنده خارج نویسی نشده..
سوال..
۱.. بنظر شما بزرگواران قاضی چه رای صادر می‌کند؟
۲.. آیا این کار بنده تخریب است؟
۳.ایا قاضی بدون نظریه کارشناس می‌تواند حکم محکومیت بدهد؟
بسیار ممنون و سپاسگزارم. خداقوت.

پروفایل کاربر

علی رضایی

تغییر کاربری زمین کشاورزی

سلام. وقت شما بخیر.
من یک زمینی در اطراف شهر اهواز دارم. زمین کشاورزی محسوب میشه ولی من داخل زمین یک خانه و استخر هم ساختم. الان ابلاغیه اومده که به خاطر تغییر کاربری باید برم دادگاه. راهی هست که جریمه رو پرداخت نکنم یا کمترش کنم؟