مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

محمد توکل

10 ماه پیش

کاشت نا موفق مو و آسیب به بانک مو

سلام من ۵ ماه پیش در یک مرکز مو کاشتم متاسفانه علی رغج تبلیغات گسترده اون مرکز کاشتشون جواب نداده و بانک موی من هم خالی شده جوری ک سرمو کوتاه کنم مشخص میشه برداشت انجام شده باتوجه به اینکه از من قبل از عمل رضایت نامه گرفتن اما عملشون جواب نداده و کلی پول و وقت صرف کردم و بدون نتیجه موندم ایا میتونم از این مرکز شاکی بشم؟ایا دیه به موهای آسیب دیده تعلق میگیرد؟مبلغش چقدر هست؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

9 ماه پیش

سلام،


در مورد سوال شما درباره کاشت مو و مشکلاتی که با آن مواجه شده‌اید، می‌توانید اقدامات زیر را در نظر بگیرید:



  1. شکایت از مرکز کاشت مو: اگر معتقدید که مرکز کاشت مو به تعهدات خود عمل نکرده و یا به شما خسارت وارد کرده است، می‌توانید از طریق مراجع قضایی شکایت کنید. برای این کار، بهتر است مدارک و مستندات مربوط به قرارداد، پرداخت‌ها، و هرگونه مکاتبه یا تبلیغاتی که مرکز انجام داده است را جمع‌آوری کنید.



  2. دیه موهای آسیب‌دیده: بر اساس ماده ۵۷۶ قانون مجازات اسلامی، کندن یا از بین بردن موی سر در صورتی که دیگر نروید، دیه کامل دارد و اگر دوباره بروید، ارش تعیین می‌شود. در مورد شما، اگر بانک موی شما به گونه‌ای آسیب دیده که دیگر قابل بازگشت نیست، ممکن است بتوانید درخواست دیه یا ارش کنید. برای تعیین دقیق مبلغ دیه یا ارش، نیاز به نظر کارشناس رسمی دادگستری است.



  3. مشاوره با وکیل: پیشنهاد می‌شود با یک وکیل متخصص در امور حقوقی و پزشکی مشورت کنید تا بتوانید بهترین راهکار را برای پیگیری حقوقی خود انتخاب کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مجتبی شفیع نژاد

9 ماه پیش

تهاتر ملک

پیرو سوال قبلی در خصوص تهاتر ملک ویلایی با ۲ واحد که یکی از واحدها به صورت پیش خرید می باشد

آیا انجام معامله به این صورت که بنده کل ۶ دانگ سند ملک ویلایی را به نام ایشان بزنم و ایشان سند یکی از واحدها را به نام بنده بزند و برای واحد پیش خرید به صورت محضری انتقال دهد درست است؟ آیا نباید ۳ دانگ از سند ملک ویلایی در رهن بنده باشد تا سند ملک پیش خرید آماده شود؟ با توجه به اینکه من در واقع کل پول خانه ها را به ایشان پرداخت کرده ام؟

به فرض ایشان یک سال دیگر خانه پیش خرید را تحویل ندادند چه اهرمی دست بنده می باشد؟

پروفایل کاربر

زهرا شریف نیا

2 سال پیش

شکایت

یک سال پیش شوهر خواهرم فوت کرده خانواده شوهرش از خواهرم شکایت کردن که تو شوهرت روکشتی الان شش ماه است که بازداشتگاه است وپدرومادرم پیش دخترش هستن وازش مراقبت میکنن من هم چند وقت یک بار میرم تا بهشون سر بزنم ،دوروز پیش ابلاغیه فرستادن در خونه خواهرم واز من وپدر مادرم شکایت کردن که چرا تو اون خونه رفت و آمد میکنیم ،حالا تو دادگاه من چه جوابی بهشون بدم که قانع کننده باشه ،ممنون از راهنمایی شما

پروفایل کاربر

بهنام عرف

3 ماه پیش

افترا به دزدی و ضرر مادی و معنوی

ده روز پیش من صبح موقع روشن کردن خودروی شخصی یک نفر از من فندک خواست ومن به ایشان فندک دادم که ظاهرا الان مشخص شده که در حال دزدی از پارکینگ بوده اند. فردای آن روز همسایه ما به جرم دزدی از بنده شکایت کرده که من دزد هستم و من وخودروی بنده را کلانتری بدون حکم توقیف کرد و بنده شب را در بازداشت سپری کردم. صبح با دستبند و پابند به دادگاه برده شدم و بعد توضیح دادن به قاضی، قاضی بیگناه بودن بنده را گفت وبه شاکی گفت که به من رضایت بدهد چون بیگناه هستم. الان 10 روز هست به خاطر مراحل اداری تعیین شعبه و دستورقاضی، ماشینم هنوز از توقیفی خارج نشده است .بنده ضمن اینکه شب را درکلانتری در بازداشت بودم مورد توهین و بازجویی در کلانتری قرار گرفتم .همچنین هر روز 4 ساعت در اسنپ با همین خودرو کار میکردم که الان در دستم نیست کارکنم. آیا میتوانم برای اعاده ی حیثیت وضرر مادی و معنوی شکایت کنم؟