پروفایل کاربر

جمیل بشیری

حادثه در مکانیکی

با سلام و احترام

بنده یه بار با مکانیکی برای صدای موتور ماشینم به مکانیکی مراجعه کردم و مکانیک پس از بررسی گفت صدای تسمه دینامه و روی تسمه آرد بریز تا صدایش قطع بشه. و روز بعد هم روی تسمه دینام آرد ریختم ولی صدای آن قطع نشد. چند روز بعد واسه تعویض لاستیک پیش همان مکانیکی رفتم و با خودم هم مقداری آرد بردم تا مکانیک خودش صدای تسمه را برایم برطرف کند. به مکانیکی رسیدم دیدم که خود مکانیک حضور نداره و شاگردش (پسر مکانیک)اونجا بود. ازش پرسیدم که ایا توانایی تعویض لاستیک را داره و ایشان هم گفتند آره و لاستیک را واسم تعویض کرد. و بعد آن درباره صدای تسمه صحبت کردیم و گفت بله ، هم آرد میشه روی تسمه ریخت و هم صابون .

و در حضورش روی تسمه آرد ریختم ولی روی تسمه نمیچسبید و گفت ‌که آرد را با آب قاطی کنم و این کار را کردم ولی بازم به تسمه نمیچسبید و بعد از آن گفت اینجوری نیست و ازش خواستم که خودش این کار را واسم انجام دهد و واسش آب آوردم و خمیر (آرد و آب)درست کرد و روی تسمه ریخت و بعد از آن گفت که ماشین را روشن کنم و روشن کردم و صدای تسمه کامل قطع نشده بود و گفت بازم روی تسمه خمیر میریزم و درحالی که ماشین روشن بود ، روی تسمه آرد ریخت و نوک انگشت دستش لای تسمه گیر کرد (ناخن) و بعد از آن به بیمارستان بردیمش و بعد هم اعزام شد به بيمارستان تهران و گفته نزدیک ۶۰ میلیون تومان هزینه کرده است.



بعد از چند روز شکایت کرده و خواستار دیه شده . و کارشناس راهنما و رانندگی هم تشریف اوردند و شاکی را مقصر اعلام کردند. البته توی متن کارشناسی چند تا بند به نفع شاکی نوشته است. مثلا(۱_عدم وجود صنف مکانیکی و وجود تعویض روغنی. ۲_ بافت بومی و محلی و روستایی حادثه جهت رفع نواقص وسیله نقلیه توسط عامه افراد ) بنده این دو تا بند رو قبول ندارم . چون اولا مکانیکی ایشان تابلو نداره و بارها خودم دیدم که انجین ماشین هارو تعمیر کرده. و دوما من به عنوان مکانیک رفتم پیشش و اگه لاستیک رو واسم تعویض کرده ، هزینه ش۵۰ هزار شده و ازش گرفته ، نه عامه افراد و مکانیکی هم کلا باز بوده . اگ مکانیک نبوده ، پس چرا مکانیکی باز بود ؟ چرا لاستیک رو واسم تعویض کرد؟.





و بعد این نظریه کارشناسی ،دادگاه منع تعقیب داد و پرونده مختومه یافت و خود شاکی مقصر اعلام شد . ولی بعد مدتی شاکی درخواست تجدید نظر به استان داده و گفته که کارشناس توی کارشناسیش اشتباه کرده و شاکی هم وکیلی باتجربه گرفته .

حال سوالم از دوستان عزیز اینه که اولا به نظرتون من توی حادثه مقصرم یا خیر؟

و اون وکیله چجوری میتونه منو مقصر اعلام کنه؟ خدا خیر همتون بده .

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

2 هفته پیش

سلام،


با توجه به توضیحات شما و بر اساس قوانین و مقررات موجود، در اینجا چند نکته قابل توجه است:



  1. مسئولیت مکانیک: در صورتی که مکانیک یا شاگرد او به عنوان فردی که تخصص در این زمینه دارد، اقدام به انجام کاری کرده که منجر به حادثه شده است، مسئولیت اصلی بر عهده اوست. به ویژه اگر کارشناس راهنمایی و رانندگی نیز شاکی را مقصر اعلام کرده باشد.



  2. نقش شما: اگر شما به عنوان مشتری به توصیه مکانیک عمل کرده‌اید و خودتان تخصصی در این زمینه نداشته‌اید، به طور کلی مسئولیت مستقیم بر عهده شما نیست. اما اگر شما به هر نحوی در انجام کار دخالت کرده‌اید که منجر به حادثه شده، ممکن است مسئولیت مشترک داشته باشید.



  3. تجدید نظر: در مرحله تجدید نظر، وکیل شاکی ممکن است با ارائه مدارک جدید یا استدلال‌های حقوقی تلاش کند تا نظر دادگاه را تغییر دهد. این می‌تواند شامل ارائه شواهد جدید، شهادت شهود، یا تحلیل‌های حقوقی باشد که نشان دهد شما نیز در حادثه نقش داشته‌اید.




پیشنهاد می‌شود که شما نیز با یک وکیل متخصص در امور حقوقی مشورت کنید تا بتوانید از حقوق خود به بهترین نحو دفاع کنید و در صورت نیاز، مدارک و شواهد لازم را برای دفاع از خود ارائه دهید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

رضا رجبی

ممانعت از حق

باسلام قنات را برای حدر نرفتن اب برای ابیاری مزارع ان لوله کشی کرده اند ۸۵ درصد هزینه ان را دولت پرداخت کرده و ۱۵ درصد ان را بصورت خودیاری از مالکین جمع اوری نموده اندو لوله از زمین تعدادی از مالکین منجمله از زمین من عبور کرده است مبلغ خودیاری قرار بوده ساعتی یک میلیون تومان باشد ما دوساعت اب داریم دومیلیون تو مان میشودولی چون لوله از زمین ما عبور کرده و قسمتی از زمین ما تملک گردیده است ما گفتیم پولی نباید بدهیم جهاد کشاورزی هم میگفت چون لوله از زمین شما رفته شما پولی نباید بدهیدپس از انجام لوله کشی فردی از اهالی روستا که مالکیتی از قنات ندارد امده ومیگوید چون کشاورزان بخشی از هزینه لوله کشی را داده اندبه بخشی از لوله ها مالکیت مشاعی پیدا میکنندلذا راضی نیستند شما اب ببرید و ان شخص اجاز نمیدهد ما از لوله اب ببریم و ممانعت خود را قانونی تلقی میکندو میگوید حالا شما بجای دومیلیون تومان باید بیست میلیون تومان بدهی ونمیگذارد ما از لوله اب ببریم به جهاد مراجعه میکنیم میگوید لوله کشی انجام شده شکایت کنید ما دیگر کاری نداریم حالا سوالم این است چون ۸۵ درصد پول لوله رادولت داده و طرح عمومی است و ما خودیاری خود را به دلیل اختلاف پرداخت نکردیم و فرد فوق میخواهد چندین برابر دیگران پول از ما بگیرد تا ما چون لوله از زمینمان رفته پولی نباید پرداخت کنیم وچون خودیاری عملی داوطلبانه از طرف مردم است و به زور نمیتوان وجهی دریافت نمود وفرد فوق مالکیتی از قنات نداردمیتواند مانع ما شود ما برای احقاق حق خود به دادگاه به چه مواردی میتوانم استناد کنیم وبه چه مواد قانونی میتوانم استناد کنم

پروفایل کاربر

مجید اکبری

جوشکاری سیلندر

سلام و ادب وقت بخیر
بنده حدود ۶ ماه پیش یه سمند مدل ۹۳ فروختم به یه دلال ماشین و ایشون بعد از ۵۰ روز به شخص دیگه فروختند و اون شخص بعد ۲ماه موتور ماشین باز کرده و متوجه شده موتور جوشکاری و فرسایش از قبل داشته و شخص دلال محکوم به پرداخت خسارت شده و زمان دقیق جوشکاری قید نشده حال دلالمیتونه از من شکایت کنه و من هیچ اطلاعی از جوشکاری سیلندر اگه داشته خب. نداشتم و یه سال و نیم دست من ماشین بدون مشکل بوده و بعد من هم دلال دور ایران دور زده بعد فروخته. بدون مشکل حال من چه کنم ممنونم راهنمایی کنید

پروفایل کاربر

علیرضا خوراسگانی

درخواست اِعمال ماده ۴۷۷ قانون آ.د.کیفری جهت اتیان سوگند استظهاری

سلام

اگر یکی از ورثه در جلسه دادگاه جهت ادای سوگند استظهاری حاضر نشده باشد و دادگاه به دلیل عدم حضور(عدم اتیان سوگند استظهاری ) رای به بی حقی وی صادر نموده باشد، لذا اگر درخواست اِعمال ماده ۴۷۷ ق.آ.د.کیفری مصوب ۱۳۹۲ نماید آیا با این درخواست موافقت خواهد شد یا خیر؟؟