مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

احمد بالغ

رسید دادن به شرط واریز کردن مبلغ

سلام با یک شخصی قرارداد اجرای ساختمان دارم مبلغی از آن طلب دارم هنوز پول به حسابم واریز نکرده از من رسید تسویه میخواهد متن رسید را نمیدانم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

11 ماه پیش

سلام،


در مورد مشکل شما با دوستتان و خرید خودرو، می‌توانید به روش‌های زیر اقدام کنید:



  1. مذاکره و توافق: ابتدا سعی کنید با دوستتان مذاکره کنید و به توافقی برسید. ممکن است بتوانید با او به توافقی برسید که یا خودرو را به شما تحویل دهد یا مبلغ پرداختی را بازگرداند.



  2. ارسال اظهارنامه: اگر مذاکره نتیجه‌بخش نبود، می‌توانید از طریق ارسال اظهارنامه رسمی به دوستتان، او را به انجام تعهداتش ملزم کنید. اظهارنامه یک سند قانونی است که می‌تواند در مراحل بعدی به عنوان مدرک استفاده شود.



  3. اقدام قانونی: در صورتی که هیچ‌یک از روش‌های فوق نتیجه‌بخش نبود، می‌توانید از طریق دادگاه اقدام کنید. برای این کار، بهتر است با یک وکیل مشورت کنید تا شما را در تهیه و ارائه مدارک و مستندات لازم یاری کند.



  4. مدارک و شواهد: تمامی مدارک و شواهدی که نشان‌دهنده پرداخت پول و توافقات شما با دوستتان است را جمع‌آوری کنید. این مدارک می‌تواند شامل رسیدهای پرداخت، پیام‌ها و مکاتبات با دوستتان و هرگونه سند دیگری باشد.




پیشنهاد می‌شود با یک وکیل متخصص در امور حقوقی مشورت کنید تا بهترین راهکارها را برای شرایط خاص شما ارائه دهد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

شرایط احقاق حق از طریق اتاق تعاون یا دادگاه چگونه است؟؟؟

با احترام
بنده یک طرف "قرارداد واگذاری آپارتمان" از شرکت تعاونی مسکن x می باشم لیکن تعاونی از معرفی بنده به دفتر ثبت اسناد جهت دریافت سند تک برگ بنامم خودداری مینماید و مدعی است به دلیل اینکه در زمان هیئت مدیره قبلی انتقال سهام تعاونی در دفتر سهام تعاونی از طریق یک وکالتنامه تام الاختیار بلاعزل انجام شده و موکل فوت نموده است بنابراین باید به بخش داوری اتاق تعاون مراجعه شود تا رای صادر نمایند، این درحالی است که طبق مدارک ذیل بنده به عنوان عضوی از اعضای خریدار منظور شده ام.
حالا سوال بنده این است بنده با توجه به مدارک ذیل چگونه باید اقدام نمایم؟ آیا اصلا قابل احقاق حقم می باشد؟ باید به دادگاه مراجعه شود یا مستقیما به اتاق تعاون؟ چه چیزی در انتظارم است؟؟
مدارک:
۱- قرارداد واگذاری آپارتمان مبتنی بر کد عضویت و قدرالسهم و ... با امضا و مهر شرکت و بنده و دو نفر شاهد عادی
۲- کپی صفحه واگذاری یک امتیاز تعاونی مسکن مربوطه به بنده در دفتر سهام که اصل آن دفتر سهام در تعاونی موجود می باشد و شاید بتوانند آن را غیب کنند!!! (با دستخط انتقال دهنده و امضا و اثر انگشت وی با متنی مشتمل بر تشریفات انتقال سهم و امتیاز خود به خریدار و سلب کلیه اختیارات در حال و بعد از ممات از خود نموده است و خریدار در آن دخل و تصرف نموده و ....و بعد از این توضیحات تعاونی دقیقا متن ذیل را نوشته است و دو شاهد و مدیرعامل تعاونی امضا و ممهور به مهر شرکت کرده اند : آقای X طبق وکالتنامه Y در دفترخانه فلان به آقای بنده واگذار نموده است/ واگذار )
۳- کارت عضویت تعاونی مسکن با امضای مدیرعامل وقت
۴- وکالتنامه ای که به آن اشاره شد( که قاعدتا از درجه اعتبار ساقط شده)
۵- کلیه فیشهای پرداختی به نام بنده به حساب تعاونی
۶- تصاویر سایت تعاونی که در آن صریحا به عنوان یک عضو در لیست خریدار نهایی و عضو خریدار قرار گرفته ام
۷- مدارک واریزی مبلغ مازاد درآمد تعاونی از فروش بخشی از اموالش به میزان سهم مشخص هر عضو به حساب بانکی بنده
۸- صورت مجلس تحویل واحد مذکور به نام بنده از تعاونی مسکن
بنده در واحد مذکور ساکن شده ام و دخل و تصرف نمودم
** بنده هیچ مبایعنامه یا هیچ مدرک مجزای دیگری مبنی بر خرید سهم از انتقال دهنده به جز مدارک بالا ندارم و ت...

پروفایل کاربر

Pafar Company

سوء استفاده از وکالتنامه کاری

سلام ، شخصی جهت انجام امور اداری ملک خود ، به دیگری وکالت میدهد . وکیل مذکور با قصد قبلی ضمن هماهنگی با دفترخانه ، وکالت کامل با حق انتقال به غیر حتی خود را از موکل میگیرد . سپس وکیل مذکور مالکیت ملک را به نام خود منتقل مینماید که این امر خود موجب دق مرگ شدن مالک میشود . اکنون ورثه چگونه میتوانند حق خود را از غاصب اخذ کنند؟  

از آنجاییکه صرف وکالت دلیل بر انجام بیع نمیباشد لذا ورثه قصد دارند با تقدیم دادخواست کیفری مبتنی بر خیانت وکیل ، از نامبرده مبایعه نامه و سند پرداخت ثمن را مطالبه نمایند . جهت جلوگیری از انتقال ملک به دیگران کم هزینه ترین راه که نیاز به سپرده گذاری نداشته باشد چیست؟  لطفا" ضمن اظهارنظر راهنمایی کنید.

اگر در وکالتنامه مذکور حق صلح نیز به وکیل داده شده باشد را نیز در نظر بگیرید .

                                                           با تشکر

پروفایل کاربر

محمدرضا قیاسی

کیفری

سلام آیا برای فرزندم که محجور می‌باشد وحضانتش با مادر است میتوانم تقاضای لغو حضانت کنم