مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

س ملادپور

رفع مسدودی حساب حقوق وقسطی کردن بدهی

باسلام

یک سال پیش کارت بانکی من توسط آشنابه سرقت میره و من اطلاعی نداشتم .چندبار از پلیس فتا و ازشهرهای مختلف تماس میگرفتن که پول واریز کردن به کارت من ،مشخص شد که شخصی توتلگرام کلاهبرداری میکردن (به عنوان پرداخت روزانه سود،فروش ارز،و...)و شماره کارت بنده جهت واریزی به آنها داده بودن و زود برداشت میکردن (چون باکارت زیاد کار نمیکردم و پیامکی هم نمیومد اطلاعی از این واریزی و برداشت ها نداشتم)الان بیشتر دادگاه‌ها منع تعقیب صادر کردن و یکی دوتا از پرونده ها هنوز در جریان و یا محکوم شدم وهمه حسابهی بانکی مسدود شدن الان میخاستم بدونم راهی هست که حسابی که مربوط به حقوق ماهیانه هست رفع مسدودی کنن؟یا بدهی محکومیتم را قسطی کنن؟

ممنون

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

1 سال پیش

سلام،


در مورد مشکل شما با کارت بانکی و مسدودی حساب‌ها، می‌توانید اقدامات زیر را انجام دهید:



  1. مراجعه به دادگاه: ابتدا باید به دادگاهی که پرونده شما در آن در جریان است مراجعه کنید و درخواست رفع مسدودی حساب بانکی خود را ارائه دهید. در این درخواست، توضیح دهید که حساب مسدود شده مربوط به دریافت حقوق ماهیانه شما است و مسدودی آن باعث مشکلات مالی برای شما شده است.



  2. درخواست تقسیط بدهی: اگر در برخی پرونده‌ها محکوم شده‌اید و باید مبلغی را پرداخت کنید، می‌توانید درخواست تقسیط بدهی را به دادگاه ارائه دهید. برای این کار، باید مدارکی که نشان‌دهنده وضعیت مالی شما و عدم توانایی پرداخت یکجای بدهی است را ارائه دهید.



  3. مشاوره با وکیل: پیشنهاد می‌شود با یک وکیل متخصص در امور کیفری و بانکی مشورت کنید تا شما را در تهیه و ارائه مدارک و مستندات لازم یاری کند و بهترین راهکارها را برای حل مشکل شما ارائه دهد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

ابراهیم جوانمرد

واریز وجه بدون قرارداد و شاهد

با سلام و عرض ادب و احترام

حدود ۲ ماه قبل ب پیشنهاد یکی از دوستان برای شروع و انجام یک کار برای کسب درآمد حدود ۴۰ میلیون تومن (بصورت قطره چکانی، هر دوروز بین ۵ تا ۱۰ میلیون تومن)برای ایشون ب حساب خودشون واریز کردم و طی حرفهایی ک زده بودیم قراربود ایشون بعداز ده روز بیاد نتیجه کار ب همراه مخارج رو بگن و یه حساب کتابی داشته باشیم اما متاسفانه چندتا وسیله ب درد نخور اورده خونم گذاشته ک معلوم نیس از کجا آورده حتی ممکنه سرقتی باشن ب قیمتشون ده میلیون هم نمیشه و بعداز کلی پیگیری من گفته چون تو پول رو یکجا ندادی و ذره ذره دادی اینجوری شده وگرنه طبق حرفهامون قرار بوده ک لوازم خانگی بیارم بفروشیم اما بخاطر واریز چند مرحله‌ای مجبور شدم این وسایل رو بخرم تازه حدود ۱۰ میلیون هم خرج کرایه راه و کلا هزینه سفرم شده.

حالا ب نظر شما میشه طرح شکایت کرد یا نه؟چون وقتی گفتم شکایت میکنم گفت منم میگم قرض داده بودم حالا پس داده یا مثلا چیزی فروختم.

آیا واقعا میتونه توی دادگاه بگه حالا ب هر نحوی از من طلب داشته و ۴۰میلیونی ک واسش واریز کردم رو ادعا کنه طلبکار بوده؟؟یا اینکه بگه چیزی فروختم و اینم پول همون اجناس هست ک واریز کرده.

ناگفته نماند ک من شاهد ندارم و قرارداد یا هیچ متنی هم ننوشتیم فقط بصورت شفاهی باهم حرف زده بودیم ک منم بصورت شفاهی ب بعضی از نزدیکان و دوستانم موضوع رو درقبال اینکه پرسیده بودن چکار میکنی جواب داده بودم با فلانی قراره کار کنم و ۴۰ تومن دادم قرار شده لوازم خونگی بیاره...همین....

ممنون میشم راهنمایی کنید

پروفایل کاربر

امیر احمدی

درخواست ابطال سند

درود ، وقتتون بخیر ، من چندین سال پیش سند خونه ای رو به صورت سوری به نام یکی از اقوام زدم که وام بگیره و من وام رو استفاده کنم و بهش سود بدم ، بعد از چند سال من وام و سودش رو بهش دادم و رسید ها و سند های مالیش هم موجوده ، درخواست کردم سند رو برگردونه ولی از این کار خودداری کرد ، موقع انتقال سند ۲ تا شاهد بردم که میدونستن انتقال سوری هست و برای گرفتن وام هست ، میخواستم بدونم راه اقدام قانونی چطوریه و چطوری میتونم سند رو برگردونم ، ضمنا سند دست خودمه

پروفایل کاربر

جواد غلامی

چک ربوی

در سال پیش من به دلیل اضطرار بیماری و معیشتی از شخصی مبلغ 10 میلیون تومان پول نزول کردم و به ازاء آن چکی به تاریخ 3 ماه بعد به وی دادم و قرارداد مضاربه ای امضاء کردم و همچنین یکی از همسایگان با امضاء 20 میلیون سفته درج بابت ضمانت به آن شخص داد. تا ماه قبل من 15 میلیون در مبالغ مشخص یک میلیون و پانصد و سه میلیونی به حساب این شخص واریز کردم ولی بدلیل عدم توانایی از ماه قبل واریزی انجام ندادم و ایشان چک رو برگشت زده و حسابهای من رابسته است. من در دفاعیه ای شرح کل ماجرا و علل اضطرار و درخواست کارشناسی را به شعبه ی مربوطه در شهری دیگر که شاکی در آنجا شکایت کرده از طریق دفتر قضایی ارسال کردم. ولی پس از دو هفته هیچ تغییری در مسدود شدن حساب بانکی و یا ابلاغ جدید نداشتم. با توجه به اینکه بیست روز دیگه زمان تشکیل دادگاه بنده هست و من توان پرداخت ندارم و بیمار نشانه دار هستم. چه کار باید انجام بدم. لطفا راهنمایی ام بفرمایید