مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

سلطانی سلطانی

11 ماه پیش

اعاده حیثیت

من مدت یکسالی با آقایی در ارتباط بودم که در حین ارتباط متوجه حضور خانم دیگه‌ای در زندگی این آقا شدم و باعث بحث و ناراحتی مدام بین ما میشد این موضوع... یک روز این آقا اومدن و به من تهمت زدن که من با پیجی در اینستاگرام به اون خانم پیام‌هایی دادم و از این آقا بد گفتم تا ارتباط اونارو به‌هم بزنم.. و گفت که شکایت کردیم پلیس فتا و ... و هرچقدر گفتم من این کارو نکردم ، از اونجایی که من شخصی بودم که با اون زن و حضورش مشکل داشتم باور نکردن... و به من گفتن ثابت کن که راهی برای اثباتش نیست... این موضوع بین من و این آقا مطرح شد و شخص دیگه ای حضور نداشت، آیا من بخاطر تهمتی که بهم زدن، و برای اثبات بیگناهی، میتونم اعاده حیثیت کنم؟؟؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (2)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

11 ماه پیش

برای اعاده حیثیت در ایران، شما می‌توانید از طریق شکایت کیفری به دلیل افترا و نشر اکاذیب اقدام کنید. در این مورد، شما باید بتوانید اثبات کنید که اتهاماتی که به شما زده شده، نادرست و بدون دلیل بوده و باعث آسیب به حیثیت و اعتبار شما شده است.


بر اساس ماده ۶۹۷ قانون مجازات اسلامی، هر کس به وسیله اوراق چاپی یا خطی یا به وسیله درج در روزنامه و جراید یا نطق در مجامع یا به هر وسیله دیگر به کسی امری را صریحاً نسبت دهد یا آن را منتشر کند که مطابق قانون آن امر جرم محسوب می‌شود و نتواند صحت آن اسناد را ثابت نماید، به حبس از یک ماه تا یک سال و تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد.


برای پیگیری این موضوع، شما می‌توانید به دادسرای عمومی و انقلاب مراجعه کرده و شکایت خود را ثبت کنید. در این مسیر، ارائه مدارک و شواهدی که نشان‌دهنده نادرستی اتهامات باشد، می‌تواند به شما کمک کند.


در نهایت، پیشنهاد می‌کنم با یک وکیل متخصص در امور کیفری مشورت کنید تا بتوانید بهترین راهکار را برای دفاع از حقوق خود انتخاب کنید.


. محمدی

11 ماه پیش

با سلام در صورت اثبات اتهام بله میتوانید

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

شیوا مومیوند

7 ماه پیش

کلاه برداری با بیلط قطار

بیلط قطار ازشخصی خریداری کردم دوهفته قبل از حرکت ولی بیلطی به من نداد تا روز حرکت یک روز قبل از حرکت فقط دوتا ازبیلط هارو برای من فرستاد مابقی رو گفت نداریم بیلط های هم که گرفته بودیم ۶۰۰ هزارتومن گرونتر بودخلاصه به خاطر این دوبیلط دیگر نیز کنسل شد

پروفایل کاربر

علی قربانی

1 سال پیش

آیا میشود شرکت بیمه از کسی شکایت کند شکایت آن کجا پیگیری میشود

آیا میشود شرکت بیمه از کسی شکایت کند شکایت آن کجا پیگیری میشود

پروفایل کاربر

موس منصوری

1 هفته پیش

رای دادگاه

جواب بده لطفا