مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

سلطانی سلطانی

10 ماه پیش

اعاده حیثیت

من مدت یکسالی با آقایی در ارتباط بودم که در حین ارتباط متوجه حضور خانم دیگه‌ای در زندگی این آقا شدم و باعث بحث و ناراحتی مدام بین ما میشد این موضوع... یک روز این آقا اومدن و به من تهمت زدن که من با پیجی در اینستاگرام به اون خانم پیام‌هایی دادم و از این آقا بد گفتم تا ارتباط اونارو به‌هم بزنم.. و گفت که شکایت کردیم پلیس فتا و ... و هرچقدر گفتم من این کارو نکردم ، از اونجایی که من شخصی بودم که با اون زن و حضورش مشکل داشتم باور نکردن... و به من گفتن ثابت کن که راهی برای اثباتش نیست... این موضوع بین من و این آقا مطرح شد و شخص دیگه ای حضور نداشت، آیا من بخاطر تهمتی که بهم زدن، و برای اثبات بیگناهی، میتونم اعاده حیثیت کنم؟؟؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (2)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

10 ماه پیش

برای اعاده حیثیت در ایران، شما می‌توانید از طریق شکایت کیفری به دلیل افترا و نشر اکاذیب اقدام کنید. در این مورد، شما باید بتوانید اثبات کنید که اتهاماتی که به شما زده شده، نادرست و بدون دلیل بوده و باعث آسیب به حیثیت و اعتبار شما شده است.


بر اساس ماده ۶۹۷ قانون مجازات اسلامی، هر کس به وسیله اوراق چاپی یا خطی یا به وسیله درج در روزنامه و جراید یا نطق در مجامع یا به هر وسیله دیگر به کسی امری را صریحاً نسبت دهد یا آن را منتشر کند که مطابق قانون آن امر جرم محسوب می‌شود و نتواند صحت آن اسناد را ثابت نماید، به حبس از یک ماه تا یک سال و تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد.


برای پیگیری این موضوع، شما می‌توانید به دادسرای عمومی و انقلاب مراجعه کرده و شکایت خود را ثبت کنید. در این مسیر، ارائه مدارک و شواهدی که نشان‌دهنده نادرستی اتهامات باشد، می‌تواند به شما کمک کند.


در نهایت، پیشنهاد می‌کنم با یک وکیل متخصص در امور کیفری مشورت کنید تا بتوانید بهترین راهکار را برای دفاع از حقوق خود انتخاب کنید.


. محمدی

10 ماه پیش

با سلام در صورت اثبات اتهام بله میتوانید

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محدثه نجفی

3 ماه پیش

دعوی ارث

اقایی سال ۱۳۷۱ فوت کردن و سه فرزند داشتن پدر این اقا بچه هارو تحت قیمومیت خودش میگیره تا الان که بزرگ شدن پدربزرگ بچه ها الان فوت کرده و میخوان تقسیم اموال کنن ایا این بچه ها میتونن با وجود اون قیم نامه از پدربزرگ خودشون در کنار عمه ها و عمو ارث ببرن یا ن ؟

پروفایل کاربر

مجتبی رفیعی

1 ماه پیش

درج نکردن درصد پزشکی قانونی

سلام من تصادف کردم پزشکی قانونی نامه نوشته درصد مشخص نشده

پروفایل کاربر

محمد .

10 ماه پیش

لواط و سرقت

سلام یه نفر که بهم تجاوز جنسی داشته موبایلم رو سرقت کرده که نتونم علیهش مدرکی داشته باشم خود فرد هم مفعوله هم فاعل می‌خوام بدونم اگه راجب لواط ازش شکایت کنم ابلاغیه براش بره صرفا جهت اینکه بترسه و موبایلم رو بده....و پیگیر شکایت نباشم

پرونده مختومه میشه یا پیگیری؟

بخاطر آبروی خانوادگی نمی‌خوام دادگاه برم فقط می‌خوام بترسه و موبایلم رو بده و...

مدرک هم دارم که بهم تجاوز زوری شده