مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

نسترن یزدانی

12 ماه پیش

تمکین

سلام وقت بخیرمن بخاطر بارداری پرخطری که داشتم یه مدت خونه پدرم بودم تو این مدت شوهرم دادخواست تمکین داده بود الان خونه خودم هستم و این هفته جلسه دوم دادگاه هست میخواستم ببینم الان که اومدم خونه خودم چی میشه و اینکه از این قضیه میتونم به نفع خودم استفاده کنم برای طلاق یا گرفتن حضانت بچه ها به کارم میاد؟و چجوری ممنون

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

12 ماه پیش

با سلام و احترام،


در مورد وضعیت شما و دادخواست تمکین که توسط همسرتان ارائه شده است، نکات زیر را در نظر داشته باشید:



  1. بازگشت به منزل مشترک: با توجه به اینکه شما به منزل مشترک بازگشته‌اید، می‌توانید در دادگاه اعلام کنید که به دلیل شرایط خاص بارداری و نیاز به مراقبت، مدتی در منزل پدرتان بوده‌اید و اکنون به منزل خود بازگشته‌اید. این موضوع می‌تواند نشان‌دهنده حسن نیت شما در بازگشت به زندگی مشترک باشد.



  2. استفاده از وضعیت برای طلاق یا حضانت: اگر قصد دارید از این وضعیت برای درخواست طلاق یا حضانت فرزندان استفاده کنید، باید دلایل و مستندات کافی برای اثبات عدم امکان ادامه زندگی مشترک یا عدم صلاحیت همسر برای حضانت فرزندان ارائه دهید. این دلایل می‌تواند شامل عدم حمایت مالی، عدم توجه به نیازهای شما و فرزندان، یا هرگونه رفتار نامناسب دیگر باشد.



  3. مشاوره با وکیل: پیشنهاد می‌شود با یک وکیل متخصص در امور خانواده مشورت کنید تا بهترین راهکار قانونی را برای پیگیری موضوع بیابید و در دادگاه به درستی از حقوق خود دفاع کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

زهره کیانی

9 ماه پیش

شکایت تخلیه خانه

سلام وقتتون بخیر

ما مستاجرمون ۵ ماهه اجاره نمیده و الان هنوز دو ماه ب موعد قرارداد مونده. میخواستم بدونم اگه شکایت کنیم مراحلش خیلی طول میکشه؟ یا دادگاه طرف کی رو میگیره؟

پروفایل کاربر

صدیقه شهبازی زاده

2 سال پیش

رای تجدیدنظر

استنادماده358قانون آیین دادرسی مدنی دادنامه معترض عنه نقض وپرداخت نفقعه ازتاریخ30/6/99 تا تاریخ1/6/1400 نقض وپرونده نفقعه از تاریخ1/6/1400 تا تاریخ 30/11/1401وفق نظریه کارشناس بدوی اعلام وصادرمیشود.
سوال من اینه که طبق رای تجدیدنظراستان رای دادنامه ی بدوی کامل نقض است یافقط تاریخای پرداخت نفقعه موقعه نقض شده؟

پروفایل کاربر

اسلام زارعی

2 ماه پیش

رای دیوان عدالت اداری

سلام خسته نباشید من یک رای قطعی از دیوان عدالت اداری دارم که تامین اجتماعی مکلف به تایید بیمه های من که شرکت واریز نکرده شده اما هنوز خبری نشده میخواستم بدونم وقتی رای دیوان عدالت اداری می آید مستقیما دیوان رای را به تامین اجتماعی می‌دهد که اجرا کند یا باید خودم باید کاری کنم در ضمن برای اجرای رای من الان باید در دفاتر قضایی از کی شکایت کنم که رای اجرا شود