مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

مهدی فلاح

5 ماه پیش

کارشناسی قیمت اموال مسروقه

موتورسیکلت من شهریور ماه امسال به سرقت رفت و زمانی که به پلیس آگاهی مراجعه کردم اظهارات من رو گرفتن قیمت مال مسروقه رو ۱۷۰ میلیون تومان اعلام کردم

آذرماه سارق دستگیر شد و به دادگاه معرفی شد حدود ۱۵ روز آینده دادگاه رسیدگی داریم

قیمت موتور سیکلت با توجه به اینکه درحد صفر بوده و کم کار بوده ( مستندات موجوده ) درحال حاضر ۲۲۰ میلیون تومانه.

خواستم بدونم قبل از رسیدن روز دادگاه قیمت موتور باید کارشناسی بشه ؟ اگر نیاز به کارشناسی هست به کجا باید مراجعه کنم؟ اگرم نیازی به کارشناسی نیست قاضی پرونده حرف منو قبول میکنه که الان موتور سیکلت این قیمته؟



سارق هم در مراجع انتظامی اعتراف صریح به سرقت موتور سیکلت من کرده هم در نزد بازپرس

نظریه پلیس تشخیص هویت پلیس آگاهی هم طبق فیلم های دوربین تایید شده که سارق ایشون بوده

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

5 ماه پیش

در مورد پرونده سرقت موتورسیکلت شما و تعیین قیمت آن برای دادگاه، نکات زیر را در نظر بگیرید:



  1. تعیین قیمت کارشناسی: برای تعیین قیمت دقیق و به‌روز موتورسیکلت، بهتر است از یک کارشناس رسمی دادگستری در زمینه وسایل نقلیه موتوری استفاده کنید. این کارشناس می‌تواند قیمت واقعی و فعلی موتورسیکلت را بر اساس شرایط بازار و وضعیت موتورسیکلت شما تعیین کند.



  2. مراجعه به کارشناس رسمی: برای انجام کارشناسی، می‌توانید به کانون کارشناسان رسمی دادگستری مراجعه کنید و درخواست تعیین کارشناس برای ارزیابی قیمت موتورسیکلت خود را بدهید.



  3. ارائه گزارش کارشناسی به دادگاه: پس از دریافت گزارش کارشناسی، می‌توانید آن را به دادگاه ارائه دهید تا به عنوان مدرک معتبر در پرونده شما مورد استفاده قرار گیرد.



  4. پذیرش دادگاه: در صورتی که گزارش کارشناسی به دادگاه ارائه شود، قاضی معمولاً به آن استناد می‌کند. اما اگر گزارش کارشناسی ارائه نشود، قاضی ممکن است بر اساس اظهارات شما و مستندات موجود تصمیم‌گیری کند.




پیشنهاد می‌شود که حتماً از خدمات یک وکیل متخصص در امور کیفری استفاده کنید تا شما را در این فرآیند راهنمایی کند.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

نسرین علیرضایی

8 ماه پیش

دستور موقت و صدور اجرائیه

آیا می شود فرضی را تصور کرد که مرجع صدور اجرائیه دادگاه تجدید نظر باشد؟ به چه صورت؟
آیا امکان صدور اجرائیه توسط دیوان عالی کشور وجود دارد؟
آیا در امور حسبی امکان صدور دستور موقت وجود دارد؟باذکرمثال
آیاصدور دستوردرمقابل صدور دستور موقت دیگر امکان پذیراست؟به چه صورت؟

پروفایل کاربر

علی باقری

11 ماه پیش

بازنشستگی

من کارگر شهرداری هستم و یک سال بازنشسته شدم ومجددا دریک مغازه موتور فروشی کار می کنم
آیا می توانم در شغل جدید (موتور فروشی ) ازکارفرما به اداره کار جهت دریافت مطالبات قانونی شکایت کنم

پروفایل کاربر

راضیه سلیمیان

6 ماه پیش

انتقال بازنشستگی از پدر به دختر

سلام

من و مادرم مستمری بگیر هستیم.

حقوق پدر خدا بیامرز پدر رو دریافت میکنیم

چند سال پیش پدر بزرگم فوت کردن.

مادرم میتونن اقدام کنن واسه گرفتن حقوق پدربزرگم؟

شرایطش چی هست