مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

بهرام خارابیان

5 ماه پیش

خرید خودرو

با احترام. یکدستگاه خودرو خریداری نمودم. در دفتر اسناد رسمی وکالت تعویض پلاک گرفتم با تاریخ مشخص و همچنین در یک نمایشگاه ماشین مبایعه نامه نوشته ایم. من مبلغ معامله را بطور کامل پرداخت نمودم. ولی فروشنده در حالیکه مهلت وکالت در حال اتمام است نسبت به تسویه خلافی و مالیات نقل و انتقال و... اقدام نمیکند و اینجانی امکان گرفتن نوبت تعویض پلاک را ندارم. چه میتوانم بکنم و در صورت اتمام مهلت وکالت چه انفاقی می افتد؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

5 ماه پیش

با سلام و احترام،


در شرایطی که فروشنده نسبت به تسویه خلافی و مالیات نقل و انتقال اقدام نمی‌کند و مهلت وکالت در حال اتمام است، می‌توانید اقدامات زیر را انجام دهید:



  1. تماس با فروشنده: ابتدا سعی کنید با فروشنده تماس بگیرید و او را از وضعیت مطلع کنید و درخواست کنید که هرچه سریع‌تر نسبت به تسویه خلافی و مالیات اقدام کند.



  2. ارسال اظهارنامه: اگر تماس‌های شما نتیجه‌ای نداشت، می‌توانید از طریق ارسال اظهارنامه رسمی به فروشنده، او را ملزم به انجام تعهداتش کنید. اظهارنامه یک سند رسمی است که می‌تواند در مراحل بعدی به عنوان مدرک استفاده شود.



  3. تمدید وکالت: در صورتی که مهلت وکالت در حال اتمام است و فروشنده همکاری نمی‌کند، می‌توانید درخواست تمدید وکالت را از فروشنده داشته باشید. این کار می‌تواند به شما زمان بیشتری برای انجام مراحل تعویض پلاک بدهد.



  4. اقدام قانونی: اگر فروشنده همچنان از انجام تعهدات خود خودداری کند، می‌توانید از طریق مراجع قضایی اقدام به شکایت کنید. در این صورت، می‌توانید از وکیل متخصص در امور قراردادها و معاملات خودرو کمک بگیرید.



  5. پیگیری از طریق نمایشگاه: اگر مبایعه‌نامه در نمایشگاه ماشین نوشته شده است، می‌توانید از مسئولین نمایشگاه بخواهید که در این موضوع میانجی‌گری کنند و فروشنده را به انجام تعهداتش ترغیب کنند.




در صورت اتمام مهلت وکالت و عدم انجام تعویض پلاک، ممکن است نیاز به تنظیم وکالت جدید یا پیگیری قانونی برای الزام فروشنده به انجام تعهداتش داشته باشید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مهدی عداوی

7 ماه پیش

انتقال

با سلام و خسته نباشی سوالی که داشتم چند ماه پیش یه دختر ۱۶ ساله رو مادرش تحویل مادر بزرگ پدری میده که میرن ثبت برگه تحویل ثبتی میگیرن حالا دختر اذیت بعد از چند ماه میخواد برگرده پیش،مادرش ولی خانواده پدریش،اجاره نمیدن بهش که بره حتی تو خونه زندانیش،کردن و هر کجا که میزه تحت کنترل قرارش گرفته میخواستم ببینم آیا همچین قانونی داریم آخه داخل برگه نوشته سالم تحویل داده چیزه دیگه ای قید نشده آیا میشه به زور نگهش دارن و اکه بره آیا میتونن برن شکایت کنن از مادر و دختر تشکر

پروفایل کاربر

ناصر صلاحی

8 ماه پیش

در صورت بیرون کردن مرد توسط زن چیکار باید کرد

سلام خسته نباشید
سال 99واحدی خریدم که 90درصد مورد معامله رو من چک دادم و سند به نام زنم زدم.بعد یک سال اینجارو فروختیم و یکی دیگه خریدیم و حالا به خاطر یه سری مشکلات خانوادگی چندین بار در خونه قفل کرد و آلان هرچی لباس و وسایل شخصی داشتم همشو ریخته را پله.
راهنماییم کنین که من باید چیکار کنم

پروفایل کاربر

کیومرث شریعتی

7 ماه پیش

در خصوص جرح شهود

خوانده دعوی اصلی بعد از صدور حکم غیابی ، حالا از سوی واخواه بعنوان شاهد معرفی شده است ایا خوانده می تواند بعنوان شاهد ادای شهادت نماید/