وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

وحید محمدی

تخلیه مستاجر

ایا زمانی که مستاجر قبل موعد تخلیه کند.اجاره خانه تا موعد برعهده مستاجر میباشد یا تخلیه شد اجاره ساقط میشود

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

2 ماه پیش

با سلام،


در مورد تخلیه زودتر از موعد توسط مستأجر، باید به شرایط قرارداد اجاره و قوانین مربوطه توجه کرد. بر اساس ماده ۴۹۴ قانون مدنی ایران، عقد اجاره به محض انقضاء مدت برطرف می‌شود. اما اگر مستأجر قبل از پایان مدت اجاره، ملک را تخلیه کند، شرایط زیر ممکن است اعمال شود:



  1. شرایط قرارداد: اگر در قرارداد اجاره شرطی در مورد تخلیه زودتر از موعد و مسئولیت پرداخت اجاره‌بها وجود داشته باشد، باید به آن شرط عمل شود. به عنوان مثال، ممکن است در قرارداد ذکر شده باشد که در صورت تخلیه زودتر از موعد، مستأجر همچنان مسئول پرداخت اجاره‌بها تا پایان مدت قرارداد است.



  2. توافق طرفین: در صورتی که موجر و مستأجر به توافق برسند که اجاره‌بها تا پایان مدت قرارداد پرداخت نشود، می‌توانند این توافق را به صورت کتبی ثبت کنند.



  3. عدم توافق یا شرط خاص: در صورتی که هیچ شرط خاصی در قرارداد وجود نداشته باشد و توافقی نیز صورت نگیرد، مستأجر ممکن است همچنان مسئول پرداخت اجاره‌بها تا پایان مدت قرارداد باشد، مگر اینکه موجر ملک را به دیگری اجاره دهد.




پیشنهاد می‌شود با بررسی دقیق قرارداد اجاره و مشاوره با یک وکیل متخصص در امور ملکی، از حقوق و تعهدات خود مطلع شوید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمود صادقی

شکایت از سهامدار (مدیر عامل) توسط سهام دار دیگر

با سلام و احترام ، شرکتی تاسیس شده که سه نفر سهام دار دارد به نسبت های 49-49 و 2 درصد یک از سهامداران مدیر عامل و مدیر بازاریابی و فروش و یکی دیگر مدیر اداری و مالی شرکت است .
در انجام اولین پروژه شرکت ،مدیر عامل بجای حساب شرکت حساب شخصی را برای واریز وجه به مشتریان ارائه و دریافتی داشته است . و در پروژه دوم که به مدت کوتاهی پس از پروژه اول بوده مدیر عامل به بهانه مریض بودن 30 الی 45 روز پاسخ گوی شریک و هیچ شخص و مشتری نبوده اند .
مدیر اداری و مالی پاسخ گوی مشتریان بودند تا زمانی که اطلاع پیدا میکنند مدیر عامل در سفر تشریف دارند و از آن به بعد فقط جواب گوی مسائل مهم بودند .
حال پس از پایان سفر مدیریت ادعای کم کاری از مدیر اداری نموده و اعلام میدارند که باید بدون دریافت سود و زیان پروژه توسط مدیر اداری از لیست سهام داران خارج شود . هیچ گونه همکاری در خصوص فعالیت شرکت ننموده و اقدام به انجام پروژه های دیگر نموده است که به اطلاع شریک دیگر نمیدهد. و مدیریت دارای حق امضا و رئیس هیات مدیره بوده و سهام دار 2 درصدی نیز از اعضای خانواده ایشان است و اقدام به تشکیل جلسات هیات مدیره هم نمیدهد .
لطفا راهنمایی کنید که چه اقدامی میتوان انجام داد تا جلوی ضرر و زیان بیشتر رو گرفت. ممنون .

پروفایل کاربر

علرضا باقری

شکایت از کارفرما

سلام وادب..من ب مدت تقریبی 8 سال در شرکت قطعات خودرو کار میکردم که به اجبار از طرف کارفرما بمدت 4 سال مداوم شبکار بودم که الان چشمهام فواصل نزدیک رو نمیبینه و گاها اشک از چشمهام بیرون میاد .چطور طرح دعوی رو انجام بدم و چگونه و ب کجا شکایت کنم؟

پروفایل کاربر

محمد نیکخواه

بعد از قطعی شدن حکم حقوقی و گرفتن اجرائیه و در صورت پرداخت نکردن وجه توسط خوانده چه باید کرد؟

با سلام و احترام

بنده از یک شخص حقوقی شکایت حقوقی کرده بودم و حکم به نفع بنده صادر و قطعی گردید و اجرائیه هم گرفتم ولی شخص حقوقی اقدامی جهت پرداخت انجام نداده است ، خواشمند هستم راهنمایی کنید که اقدام بعدی من چی هست و چیکار باید بکنم ؟ با تشکر