مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

وحید محمدی

تخلیه مستاجر

ایا زمانی که مستاجر قبل موعد تخلیه کند.اجاره خانه تا موعد برعهده مستاجر میباشد یا تخلیه شد اجاره ساقط میشود

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

5 ماه پیش

با سلام،


در مورد تخلیه زودتر از موعد توسط مستأجر، باید به شرایط قرارداد اجاره و قوانین مربوطه توجه کرد. بر اساس ماده ۴۹۴ قانون مدنی ایران، عقد اجاره به محض انقضاء مدت برطرف می‌شود. اما اگر مستأجر قبل از پایان مدت اجاره، ملک را تخلیه کند، شرایط زیر ممکن است اعمال شود:



  1. شرایط قرارداد: اگر در قرارداد اجاره شرطی در مورد تخلیه زودتر از موعد و مسئولیت پرداخت اجاره‌بها وجود داشته باشد، باید به آن شرط عمل شود. به عنوان مثال، ممکن است در قرارداد ذکر شده باشد که در صورت تخلیه زودتر از موعد، مستأجر همچنان مسئول پرداخت اجاره‌بها تا پایان مدت قرارداد است.



  2. توافق طرفین: در صورتی که موجر و مستأجر به توافق برسند که اجاره‌بها تا پایان مدت قرارداد پرداخت نشود، می‌توانند این توافق را به صورت کتبی ثبت کنند.



  3. عدم توافق یا شرط خاص: در صورتی که هیچ شرط خاصی در قرارداد وجود نداشته باشد و توافقی نیز صورت نگیرد، مستأجر ممکن است همچنان مسئول پرداخت اجاره‌بها تا پایان مدت قرارداد باشد، مگر اینکه موجر ملک را به دیگری اجاره دهد.




پیشنهاد می‌شود با بررسی دقیق قرارداد اجاره و مشاوره با یک وکیل متخصص در امور ملکی، از حقوق و تعهدات خود مطلع شوید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سین شین

مشاور کنکور

سلام وقت بخیر

ببخشید

من یه مشاور اواخر تابستان سال دهم ام گرفتم

و با ایشون تا تابستان یازدهم کلاس مشاوره داشتم

برنامه اشتباه بهم میداد

انگار برای بچه 6 ساله برنامه می‌داد

حتی به سوالام جواب نمی‌داد

همش میگفت زیاد سوال می‌پرسی، حتی به تمسخر.

هرچیزی که ایشون به من گفته غلط بوده

با اینکه تمام گفته هاشون رو اجرا می‌کردم به هیچ جایی نمی‌رسیدم و همین موضوعات و اینکه با این برنامه هرکاری میکنم عین درجا زدنه و.. رو مو به مو بهش میگفتم ولی اصلا جواب نمی‌دادند

هر مشکلی که با پیشروی طبق برنامه ایشون داشتم رو بهشون می‌گفتم ولی فقط می‌نوشت آره و اهمیتی به من اونم توی گلدن تایم زندگیم، یعنی سال کنکورم نمی‌داد..

گاهی میگفت مدرک برنامه ریزی دارم منو دست کم نگیر ولی فکر نمی‌کنم.

حالا همچنان در تبلیغات و تکاپو هستن که بازم دانش آموز بگیرن و برنامه مهدکودکی بهشون بدن.

چطور میتونم همچین شخص نامحترمی با این همه قصور در حقم رو، بلانسبت خواننده این پیغام، شکایت کنم؟

ضمن اینکه تمام پیام هاشون در دسترسم هست و توی آموزشگاه شهرمون باهاشون آشنا شدم.

پروفایل کاربر

احمد میرزایی

هزینه تعمیر مورد اجاره

با سلام
من واحدم را به مستاجر اجاره داده ام و در قرار داد ذکر شده که همه چیز سالم‌ تحویل داده شده از جمله آب گرم کن دیواری و امضا هم کرد ه ایم )مستاجر بار اول با من تماس گرفت که پنجره دو جداره خراب شده (در صورتی که طبق قرارداد اجاره من مورد اجاره را سالم تحویل داده ام )آنرا درست کن ،من درست کردم و ششصد هزار تومان هم هزینه اش شد.این بار سر ماه دیدم 200هزار تومان اجاره کم داده .علت را جویا شدم گفت بابت تعمیر آبگرمکن دیواری بوده.مستاجر سر خود و بدون اطلاع من آبگرمکن دیواری را (که طبق قرارداد سالم تحویل داده ام)تعمیر کرده و هزینه اش را کم کرده است.
1.هزینه تعمیر پنجره که در اثر استفاده نادرست مستاجر بوده با کیست ؟
2.هزینه تعمیر آبگرمکن(به ادعای مستاجر تعمیر پیلوت که 200هزار تومان شده)هزینه اش با چه کسی است؟
با تشکر

پروفایل کاربر

رضا رجبی

بردن اب از لوله کشی برای ابیاری مزارع کشاورزی

با سلام احترام
جهاد کشاورزی برای هدر نرفتن اب از مظهر قنات اقدام به لوله کشی اب برای مزارع کشاورزی نموده است جهاد کشاورزی بودجه لازم برای اجرای طرح را ۸۵ درصد تامین کرده که شامل خرید لوله و فلکه اب و نقشه برداری و نصب لوله ها و مشاره فنیبوده است مابقی ۱۵ درصد هزینه ان که شامل کندن زمین برای نصب لوله بوده است باید توسط مالکین قنات بصورت خودیاری تامین شود برای لوله کشی اب برای مزارع کشاورزی لوله از زمین تعدادی از مالکین عبور کرده از جمله از زمین ما هم عبور کرده است و قرار بوده است از زمینهایی که لوله عبور مکند از مالکین انها هیچ مبلغی گرفته نشود اما صورت جلسه ای در این باره نوشته نشده اما رضایت نامه ای به امضا مالکین زمین هایی که لوله از ان عبور کرده است رسیده است و ما ان رضایت نامه را امضا نکردیم حا لا که لوله کشی انجام شده فردی از بردن اب از لوله کشی توسط ما جلوگیری میکند و نمیگذارد ما اب از لوله ببریم و میگوید سهم شما ۴۰ میلیون تومان میشود باید بدهید وگرنه حق بردن اب ندارید بابت خودیاری مالکین ساعتی یک میلیون تومان از اهالی روستا جمع اوری شده است که ما دوساعت اب داریم میشود دو میلیون تومان با توجه حرف نادرستی که فرد میزند ما ازدادن مبلغ خوداری کردیم و اصلا قراربود چون لوله از زمین ما عبور میکند ما پولی ندهیم فردی که از بردن اب از لوله توسط ما جلوگیری میکند هیچگونه مالکیتی از قنات فوق ندارد حالا سوالم این است که لوله با هزینه ۸۵ درصد توسط دولت انجام شده است و چون قسمتی از ان نوسط دولت اجرا شده حالت عمومی پیدا میکند و فرد مورد نظر مالکیتی از قنات ندارد میتواند از بردن اب از لوله توسط ما جلوگیری کند برای احقاق حق به چه مواد قانونی میتوانیم استناد کنیم