مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

علرضا باقری

شکایت از کارفرما

سلام وادب..من ب مدت تقریبی 8 سال در شرکت قطعات خودرو کار میکردم که به اجبار از طرف کارفرما بمدت 4 سال مداوم شبکار بودم که الان چشمهام فواصل نزدیک رو نمیبینه و گاها اشک از چشمهام بیرون میاد .چطور طرح دعوی رو انجام بدم و چگونه و ب کجا شکایت کنم؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

5 ماه پیش

سلام و عرض ادب،


برای پیگیری حقوقی در مورد آسیب‌های چشمی که به دلیل شرایط کاری به شما وارد شده است، می‌توانید مراحل زیر را دنبال کنید:



  1. جمع‌آوری مدارک پزشکی: ابتدا باید مدارک پزشکی و گزارش‌های مربوط به وضعیت چشمانتان را جمع‌آوری کنید. این مدارک باید نشان‌دهنده ارتباط بین شرایط کاری و آسیب‌های چشمی شما باشند.



  2. مشاوره با وکیل متخصص: پیشنهاد می‌شود با یک وکیل متخصص در امور کار و حقوق کارگران مشورت کنید. وکیل می‌تواند شما را در تهیه و تنظیم شکایت و پیگیری حقوقی راهنمایی کند.



  3. شکایت به اداره کار: می‌توانید شکایت خود را به اداره کار و امور اجتماعی محل کار خود ارائه دهید. این اداره مسئول رسیدگی به تخلفات کارفرمایان و حمایت از حقوق کارگران است.



  4. شکایت به سازمان تأمین اجتماعی: در صورتی که آسیب‌های چشمی شما به عنوان بیماری شغلی شناخته شود، می‌توانید از سازمان تأمین اجتماعی درخواست حمایت و جبران خسارت کنید.



  5. پیگیری حقوقی: وکیل شما می‌تواند در پیگیری حقوقی و ارائه شکایت به مراجع قضایی و اداری مربوطه کمک کند.




پیشنهاد می‌شود که در تمامی مراحل با وکیل خود مشورت کنید تا بهترین راهکارها را برای پیگیری حقوقی انتخاب کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

شهرام مهرپور

حضور بجای صاحب زمین قبلی در دادگاه

با سلام و احترام

بنده یک زمینی رو خریدم و برای چهار میخ زمین اقدام نمودم که با تهیه نقشه برداری متوجه شدیم که ملک کناری ساختمان به اندازه ۵۰ سانت و به طول ۱۱ متر وارد حریم زمین بنده شده است ، قبل از انتقال سند ، ما با صاحب زمین گفتگو کردیم و ایشان شکایتی برعلیه ملک ( قبل از فروش ان زمین به بنده ) کناری نمودند ، هم اکنون سند زمین به نام اینجانب صادر گردیده است ، جلسه اول دادگاه در برج ۱۲ می باشد و بنده یک وکالت مدنی از صاحب زمین دارم ، ایا با وجود اینکه ایشان زمین را به بنده واگذار نموده اند و دیگر صاحب این زمین نمی باشند ، بجای ایشان می توانم در دادگاه حاضر شوم یا خیر ؟

پروفایل کاربر

رضا محمودی

اتهام تجاوز

سلام خسته نباشید
ی خانومی که قبلاً باهم در ارتباط بودیم در حد دوتا دین معمولی چند روز پیش به من گفتن که از من به جرم تجاوز شکایت کردن در تاریخ 1 همین ماه ولی این موضوع کذب محضه وقتی من پیگیر شدم سامانه ثنا هیچ شکایتی ثبت نشده بود طی این ۱۷ روز ممکنه شکایت کرده باشن هنوز ابلاغیه نیومده باشه ؟ یا نه ؟

پروفایل کاربر

محسن مهدی خانی

رای قطعی غیابی

سلام وقت بخیر یکی از اطرافیان ما دعوا کرده بود و ازش شکایت شده بود متاسفانه در سامانه ثنا اخطاریه ها رو باز کرده و نرفته دادگاه و الان قاضی حکم غیابی قطعی 9ماه حبس داده بهش درحالی که تو دعوا هم مقصر نبوده دیروز هم رفته فیش حقوقی با خودش برده به دادگاه که پیگیر پرونده شه و معرفی کنه فیش بزاره اما زندانش کردن نمیشه هیچ جوره طرف شاکی رد راضی کنیم آیا راه حل دیگه ای هست چون قاضی گفته حتی واخواهی هم نمیتونیم انجام بدیم ممنونم میشم اگه راهنماییم کنید تشکر