وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

محمد احمدی

2 ماه پیش

آیا شریک بدون اذن شریک دیگر می تواند تمامی کالاها را بردارد

با سلام بنده مدت ۱۰ سال مغازه ای اجاره کردم یکی از دوستانم بعد از مدتی و با اسرار مبنای بر اینکه شرکت کنیم در مغازه اجاره ای بنده مشغول به کار شدن در سال ۱۴۰۳ بدون اجازه من درب گاو صندوق را باز نموده و تمامی سنگ های گرانبها را خارج نمودن هم شاهد دارم و هم شریکم اقرار نموده چون مال برداشته شده مشاع بوده مشمول خیانت در امانت و سرقت نمی شود ،میگن دادخواست استرداد مال الشرکه را باید در دادگاه مطرح نماییم .لطفا راهنمایی میفرمایید.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

2 ماه پیش

با سلام و احترام،


در مورد مسئله‌ای که مطرح کرده‌اید، اگر شریک شما بدون اجازه و اطلاع شما اقدام به برداشتن اموال مشاع کرده باشد، این عمل می‌تواند به عنوان خیانت در امانت تلقی شود. خیانت در امانت زمانی رخ می‌دهد که شخصی که به او امانتی سپرده شده، بدون اجازه مالک یا برخلاف توافقات، از آن استفاده کند یا آن را به نفع خود تصاحب کند.


با این حال، اگر اموال به صورت مشاع بوده و شریک شما ادعا می‌کند که حق استفاده از آن را داشته، ممکن است نیاز به بررسی دقیق‌تر و ارائه مدارک و شواهد در دادگاه باشد. در این صورت، شما می‌توانید دادخواست استرداد مال‌الشرکه را در دادگاه مطرح کنید و از دادگاه بخواهید که به موضوع رسیدگی کند.


پیشنهاد می‌شود با یک وکیل متخصص در امور حقوقی و کیفری مشورت کنید تا بتوانید بهترین راهکار را برای پیگیری حقوق خود انتخاب کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مهرابی مهرابی

3 هفته پیش

ازدواج

من از خواهرم وکالت تام و نامحدود دارم .ایشون در ایران نیستند .پدرم میتوند با همین‌وکالت نامه به خواهرم وکالت ازدواج بدند ؟ بعنی من به جای خواهرم میتونم انجام‌بدم؟

پروفایل کاربر

محمد محمد

1 سال پیش

اعلام‌سرقت یا اعلام بطلان معاملات

در یک موردی که پیش اومده به کارمند تحویل خودرو در نمایندگی سایپا ،یک خودرویی دادم با مدارکش بدون مبایعه نامه و بدون وکالت کاری،۲۰۰ چک بمن داده ثبت نکرده که بلا محله و متواری شده فراریه و خودرو را همینجوری به بنگاهی فروخته
بنظرتون اعلام‌سرقت کنم به آگاهی ؟ چون روند حقوقی خیلی طول میکشه و میترسم مال تلف بشه تامین خواستم زدم به عنوان مال امانتی که ۱۱۰ میلیون خسارت احتمالی بایستی ایداع بشه
نظرتون را خوشحال میشم بدونم ؛؟

پروفایل کاربر

عباس هاشمی

2 ماه پیش

هزینه تعمیر پکیج

با سلام خدمت شما

بنده مستاجر هستم و پکیج منزل من خراب شده و هزینه آن بر عهده موجر می باشد

موجر از پرداخت سر باز زده است و من به اب داغ و پکیج احتیاج دارم

اگر من هزینه های پکیج را پرداخت کنم و در آخر موجر راضی به پرداخت نشود می توانم بعد از تعمیرات بر علیه او شکایت کنم یا باید قبل از تعمیرات شکایت را انجام بدم ؟؟