مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

مریم جلالی

7 ماه پیش

مستمری بگیر

سلام.من دختر مجرد هستم و شغلی هم ندارم، بعد از فوت پدرم ، حقوقش بین من و مادرم تقسیم شد.

سوالم اینه که خدای نکرده بعد از فوت مادرم، اگر من همچنان مجرد باشم ، حقوق پدرم کامل به من میرسه یا همین مقدار یعنی نصف هست؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

7 ماه پیش

با توجه به قوانین مربوط به حقوق بازنشستگی و مستمری، در صورتی که شما همچنان مجرد باشید و شغلی نداشته باشید، پس از فوت مادرتان، حقوق پدرتان به طور کامل به شما تعلق خواهد گرفت. این موضوع به شرطی است که شما همچنان شرایط لازم برای دریافت مستمری را داشته باشید، یعنی مجرد و بدون شغل باشید.

مریم جلالی

7 ماه پیش

خیلی ممنون از راهنمایی‌تون??

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

یوسف قادری

2 سال پیش

نفی ولد و ارث

با سلام ...از بنده دو شکایت شده یک نفی ولد و دومی نفی نسب ....که دادگاه به نفی نسب رای داده...با توجه به این که اسم من در شناسنامه پدر خوانده وجود دارد باز هم موقع انحصار وراثت بنده نیز جزو وراث محسوب میشم یا نه ...ممنون میشم اطلاع رسانی کنین

پروفایل کاربر

میثم ع

5 ماه پیش

مهریه

مردی مهریه بدهکار هست. یک خانه مسکونی هم دارد که محل سکونتش هست. فقط هم همین یک خانه را دارد. حال با توجه به اینکه فقط همین یک خانه را دارد. و جزو مستثنیات دین حساب میشود و قابل توقیف برای مهریه نیست، ایا میتواند این خانه را بفروشد و یا به فرد دیگری صلح کند؟؟ اگر بفروشد یا صلح کند، برای خریدار مشکلی بوجود می اید بعدا؟