وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

مریم محمدی

ازدواج

با سلام و عرض و ادب،هنگامی ک شخصی در منزل عقد کند حتما باید برای ثبت آن به دفترخانه برود یا نیازی نیست و سند ازدواج او صادر میشود؟ لازم به ذکر است ک این فرد بدون گرفتن معرفی نامه از محضر به طور خود سرانه اقدام به آزمایش خون کرده ( و احتمال می‌رود خانم واکسن کزاز هم تزریق نکرده) و از آنجایی ک آزمایش خون ۱ ماه اعتبار دارد ۲ روز بعد از اتمام اعتبار آن عقد کرده و مجددا آزمایش انجام نداده و حتی در کلاس های قبل از عقد هم حضور پیدا نکرده و ادعا دارد که همانجا در منزل عاقد عقد او را ثبت کرده و ۲ روز بعد از عقد بدون رفتن به دفتر خانه سند ازدواج او صادر شده،خواستم ببینم آیا همچین چیزی شدنی ست و ادعای ایشان درست است ممنونم میشم راهنماییم کنید.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

3 ماه پیش

با سلام و احترام،


برای ثبت رسمی ازدواج در ایران، مراحل قانونی خاصی باید طی شود که شامل موارد زیر است:



  1. آزمایش‌های پیش از ازدواج: انجام آزمایش‌های پزشکی از جمله آزمایش خون و واکسن کزاز برای ثبت ازدواج الزامی است. این آزمایش‌ها معمولاً باید در مراکز معتبر انجام شود و نتایج آن به دفترخانه ارائه گردد.



  2. حضور در کلاس‌های پیش از ازدواج: شرکت در کلاس‌های آموزشی پیش از ازدواج نیز یکی از الزامات قانونی است.



  3. ثبت در دفترخانه: برای اینکه ازدواج به صورت رسمی و قانونی ثبت شود، باید در دفترخانه ازدواج ثبت گردد. عاقد می‌تواند مراسم عقد را در منزل برگزار کند، اما ثبت رسمی ازدواج باید در دفترخانه انجام شود و سند ازدواج صادر گردد.




با توجه به توضیحات شما، اگر آزمایش‌ها و کلاس‌های پیش از ازدواج به درستی انجام نشده و ثبت رسمی در دفترخانه صورت نگرفته باشد، ازدواج به صورت قانونی ثبت نشده است. ادعای صدور سند ازدواج بدون مراجعه به دفترخانه و انجام مراحل قانونی، صحیح به نظر نمی‌رسد.


پیشنهاد می‌شود که با مراجعه به دفترخانه ازدواج و یا مشاوره با یک وکیل متخصص در امور خانواده، وضعیت قانونی ازدواج را بررسی کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد دولتشاهی

دریافت هزینه ی آموزش به بهانه ارایه مدرک معتبر و شغل و عدم ایفای تعهدات

عرض سلام و خسته نباشید.

شخصی آگهی داخل اینترنت زده بود که آموزش تزریقات میده و داستانی که هست اینه که بعد از انجام آموزش ها، هم مدرک معتبر از وزارت علوم پزشکی میده و هم معرفی به کار میکنه و یک شغل در یک درمانگاه برای کار تزریقات ارایه میده. زمانی که رفتیم، گفتیم که ما به کار تزریقات مسلط هستیم و در حال حاضر در یک درمانگاه مشغول به فعالیت هستیم. اما چون مدرک مرتبط و معتبر نداریم، شرایط شغلی مناسب نداریم. یعنی مبلغی معادل 490 هزار تومن، جهت آموزش به نحوی دریافت شد که گفتن مدرک و شغل ارایه میدن. بعد ازینکه مبلغ رو گرفتن یک جلسه آموزشی هم برگذار شد و درنهایت گفتن که تعداد هنرآموزا به حدنصاب برسه برای آزمون بتون اطلاع میدیم که تشریف بیارین. حالا ما منتظر، اما بعد از یک مدتی پیام داد که مادر من بعلت سرطان فوت شده و بخاطر اینکه این مدت درگیر کارای درمان مادرم بودمو این حرفا همکاریم با نهادی که این مدرک رو میداده قطع شده. اگر خواستین من مقداری از مبلغ رو به شما برمیگردونم با اینکه مبلغی بابت مدرک از شما گرفته نشده و این مبلغ بابت هزینه آموزش بوده. حالا ما برای اینکه این شخص متقلبانه، با بیان ارایه مدرک معتبر و معرفی شغل معتبر، هزینه ی آموزش از ما دریافت کرده، سوال اول اینکه چطوری میتونیم حق خودمون روبگیریم و سوال دوم آیا این شخص کلاهبردار هستش؟ چون ما نمیدونیم که اون شخص واقعا مادرش فوت کرده یا اینکه واقعا همکاری با نهادی داشته که الان ارتباطش قطع شده یا اینکه به هر بیانی. آیا من در ارایه پرسش هام داخل اینترنت اگر شماره تماس و اسم و فامیلش رو زمان ارایه سوالم به همین ترتیب که اینجا پرسیدم آیا منتشر کنم مشکلی برای من ایجاد میکنه؟ سوال بعدی اینکه زمانی که میخواسته از ما مبلغ رو دریافت کنه شماره کارت بانکی فردی رو داده که با نام و هویت خودش مطابقت نداره. آیا این ممکنه مشکلی برای احقاق حقمون ایجاد کنه؟!

پروفایل کاربر

مجید اسماعیلی

انتقال چک برگشتی در سامانه صیاد

سلام وقت بخیر. چکی رو به مبلغ ۱۱ میلیون از فردی بابت بدهیش گرفتم که ایشون هم از صاحب حساب چک تحویل گرفته بود و توی سامانه صیادی به من انتقال داد و من هم به فرد دیگه انتقال دادم.موعد چک که رسید، حساب رو صاحب حساب مسدود کرد و چک برگشت خورد.الان لاشه چک دست منه ولی توی سیستم به نام نفر آخره که چک رو از من تحویل گرفت. حالا اون بنده خدا که بدهکار بود به من، میخواد بدهیش به من رو پرداخت کنه ولی میگه اون چک رو باید به نام من بزنی که من بعدا بتونم روی اون اقدام قضایی کنم. آیا چنین چیزی امکان داره که چک برگشت خورده رو دوباره به نفرات قبلی انتقال داد توی سامانه صیاد؟

پروفایل کاربر

زهرا حیدری

کلاهبرداری

آقای الف برای أخذ وام از بانک به آقای ب که کارمند شهرداری است و با یکی از مدیران بانک ملی آشناست مراجعه می کند.آقای ب به او وعده می دهد که با رئیس بانک صحبت می کند و بعداز چند روز به آقای الف می گوید که ۱۰ میلیون تومان به او پرداخت کند و بعد می تواند وام را بگیرد.آقای الف مبلغ ۱۰ میلیون تومان به آقای ب پرداخت می کند . پس از طی مراحل اداری آقای ب به شخص الف اطلاع می دهد که برای دریافت وام به بانک مراجعه کند. زمانی که شخص الف به بانک مراجعه می کند مسئول بانک به او اطلاع می دهد که حسب دستور رییس بانک جلوی پرداخت وام گرفته شده است.آقای الف به شخص ب مراجعه می کند اما شخص ب پاسخگو نیست.به همین جهت شکایتی تحت عنوان کلاهبرداری علیه او مطرح می کند.

آیا کلاهبرداری رخ داده است یا خیر؟