مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

مریم محمدی

ازدواج

با سلام و عرض و ادب،هنگامی ک شخصی در منزل عقد کند حتما باید برای ثبت آن به دفترخانه برود یا نیازی نیست و سند ازدواج او صادر میشود؟ لازم به ذکر است ک این فرد بدون گرفتن معرفی نامه از محضر به طور خود سرانه اقدام به آزمایش خون کرده ( و احتمال می‌رود خانم واکسن کزاز هم تزریق نکرده) و از آنجایی ک آزمایش خون ۱ ماه اعتبار دارد ۲ روز بعد از اتمام اعتبار آن عقد کرده و مجددا آزمایش انجام نداده و حتی در کلاس های قبل از عقد هم حضور پیدا نکرده و ادعا دارد که همانجا در منزل عاقد عقد او را ثبت کرده و ۲ روز بعد از عقد بدون رفتن به دفتر خانه سند ازدواج او صادر شده،خواستم ببینم آیا همچین چیزی شدنی ست و ادعای ایشان درست است ممنونم میشم راهنماییم کنید.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

5 ماه پیش

با سلام و احترام،


برای ثبت رسمی ازدواج در ایران، مراحل قانونی خاصی باید طی شود که شامل موارد زیر است:



  1. آزمایش‌های پیش از ازدواج: انجام آزمایش‌های پزشکی از جمله آزمایش خون و واکسن کزاز برای ثبت ازدواج الزامی است. این آزمایش‌ها معمولاً باید در مراکز معتبر انجام شود و نتایج آن به دفترخانه ارائه گردد.



  2. حضور در کلاس‌های پیش از ازدواج: شرکت در کلاس‌های آموزشی پیش از ازدواج نیز یکی از الزامات قانونی است.



  3. ثبت در دفترخانه: برای اینکه ازدواج به صورت رسمی و قانونی ثبت شود، باید در دفترخانه ازدواج ثبت گردد. عاقد می‌تواند مراسم عقد را در منزل برگزار کند، اما ثبت رسمی ازدواج باید در دفترخانه انجام شود و سند ازدواج صادر گردد.




با توجه به توضیحات شما، اگر آزمایش‌ها و کلاس‌های پیش از ازدواج به درستی انجام نشده و ثبت رسمی در دفترخانه صورت نگرفته باشد، ازدواج به صورت قانونی ثبت نشده است. ادعای صدور سند ازدواج بدون مراجعه به دفترخانه و انجام مراحل قانونی، صحیح به نظر نمی‌رسد.


پیشنهاد می‌شود که با مراجعه به دفترخانه ازدواج و یا مشاوره با یک وکیل متخصص در امور خانواده، وضعیت قانونی ازدواج را بررسی کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

زهرا حیدری

کلاهبرداری

آقای الف برای أخذ وام از بانک به آقای ب که کارمند شهرداری است و با یکی از مدیران بانک ملی آشناست مراجعه می کند.آقای ب به او وعده می دهد که با رئیس بانک صحبت می کند و بعداز چند روز به آقای الف می گوید که ۱۰ میلیون تومان به او پرداخت کند و بعد می تواند وام را بگیرد.آقای الف مبلغ ۱۰ میلیون تومان به آقای ب پرداخت می کند . پس از طی مراحل اداری آقای ب به شخص الف اطلاع می دهد که برای دریافت وام به بانک مراجعه کند. زمانی که شخص الف به بانک مراجعه می کند مسئول بانک به او اطلاع می دهد که حسب دستور رییس بانک جلوی پرداخت وام گرفته شده است.آقای الف به شخص ب مراجعه می کند اما شخص ب پاسخگو نیست.به همین جهت شکایتی تحت عنوان کلاهبرداری علیه او مطرح می کند.

آیا کلاهبرداری رخ داده است یا خیر؟

پروفایل کاربر

محمود فروشانی

کدام یک مناسب است کیفری یا حقوقی

با سلام و احترام ده سال قبل موتور سیکلت را به یک تعمیر گاه موتوربا قید کتبی این عبارت (موتور جهت اوراق شدن به آقای .... فروختم چنانچه از موتور استفاده کرد ملزم به انتقال سند با پرداخت کلیه هزینه ها می باشد و مسئولیت موتور از تاریخ قولنامه بعده خریدار می باشد ) تاریخ قولنامه را فراموش کردم بنویسم موتور هم پلاک قدیم بود و غیر قابل انتقال . بعد ده سال از دادیاری دادسرا احضاریه بعلت تصادف و صدمه بدنی برایم آمد قولنامه را تسلیم دادیار نمودم پس از مدتی قرار نهایی دادسرا مبنی بر قرار موقوفی تعقیب به علت رضایت شاکی به نام خریدار موتور و من آمد .نمی دانم چه کسی رضایت گرفته . به خریدار موتور مراجعه نمودم خود را به بی اطلاعی می زند و می گوید من موتور را اوراق کردم و جهت اسقاط اقدام نمی کند خواهشا راهنمایی بفرمائید با توجه به تشکیل پرونده در داد سرا چه نوع شکایتی تنظیم کنم حقوقی یا کیفری ، تا مسئولیت موتور از من سلب شود با علم به اینکه موتور غیر قابل انتقال است و نمی دانم نزد کیست چون راکب با موتور از صحنه فرار کرده .

پروفایل کاربر

رضا حسینی

اثبات جعل

باسلام و احترام
در یک پرونده اثبات عقد بیع و الزام به تنظیم سند که براساس مبایعه نامه ای رسمی و دارای کد رهگیری شکایت نمودم در دادگاه بدوی حقوقی رای به نفع من و اثبات عقد بیع شد. بعدا فروشنده با همدستی مشاور املاک دو نسخه دیگر از مبایعه نامه را آوردند که امضا و اثرانگشت من در آن نبود و جعل کرده بودند و در پایین آن نیز متنی اضافه کرده بودن که این مبایعه نامه در فلان تاریخ با حضور طرفین فسخ شد. از این افراد به جرم جعل سند عادی و استفاده از سند جعلی شکایت کیفری کردم که با تایید نظریه کارشناسی مشخص شد جعل انجام شده است. در دادگاه بدوی کیفری رای مجرمیت برایشان صادر شد و محکوم به حبس تعزیری شدند اما در تجدیدنظر متاسفانه از طریق آشنایی که دارند پرونده را بایگانی نمودن و قاضی استدلال نموده که چون در هر سه نسخه امضای من وجود ندارد پس اثبات جعل و استفاده از سند جعلی امکان ندارد. و تاکید کرده که در نسخه در دست من امضاهای خریدار و فروشنده و کدرهگیری و امضای و مهر املاک براساس نظر کارشناسی صحیح است. فروشنده مدعی شده که مبایعه نامه صوری تنظیم شده و برای گرفتن وام بوده و لذا در نسخه من خودش امضا کرده ولی در نسخه های دیگر بجای من!!! امضا نموده و اثرانگشت زده. آیا این استدلال واقعا درست است ؟؟؟ پس جرم جعل چه معنایی دارد؟ اگر امضای من بود که جعلی صورت نگرفته بود. آیا چون سه نسخه مشابه هم نیستن و دو نسخه آنها که دست خودشان هست و در آن براساس کارشناسی جعل انجام داده اند دلیل کافی بر تحقق بزه جعل نیست واقعا؟؟؟
قاضی تجدیدنظر اناطه صادر کرده و از من خواسته که مجدد بروم و دادخواست اثبات جعلیت سند را مطرح کنم!!!!
ممنونم از زحمات شما عزیزان