پروفایل کاربر

مریم محمدی

ازدواج

با سلام و عرض و ادب،هنگامی ک شخصی در منزل عقد کند حتما باید برای ثبت آن به دفترخانه برود یا نیازی نیست و سند ازدواج او صادر میشود؟ لازم به ذکر است ک این فرد بدون گرفتن معرفی نامه از محضر به طور خود سرانه اقدام به آزمایش خون کرده ( و احتمال می‌رود خانم واکسن کزاز هم تزریق نکرده) و از آنجایی ک آزمایش خون ۱ ماه اعتبار دارد ۲ روز بعد از اتمام اعتبار آن عقد کرده و مجددا آزمایش انجام نداده و حتی در کلاس های قبل از عقد هم حضور پیدا نکرده و ادعا دارد که همانجا در منزل عاقد عقد او را ثبت کرده و ۲ روز بعد از عقد بدون رفتن به دفتر خانه سند ازدواج او صادر شده،خواستم ببینم آیا همچین چیزی شدنی ست و ادعای ایشان درست است ممنونم میشم راهنماییم کنید.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

4 روز پیش

با سلام و احترام،


برای ثبت رسمی ازدواج در ایران، مراحل قانونی خاصی باید طی شود که شامل موارد زیر است:



  1. آزمایش‌های پیش از ازدواج: انجام آزمایش‌های پزشکی از جمله آزمایش خون و واکسن کزاز برای ثبت ازدواج الزامی است. این آزمایش‌ها معمولاً باید در مراکز معتبر انجام شود و نتایج آن به دفترخانه ارائه گردد.



  2. حضور در کلاس‌های پیش از ازدواج: شرکت در کلاس‌های آموزشی پیش از ازدواج نیز یکی از الزامات قانونی است.



  3. ثبت در دفترخانه: برای اینکه ازدواج به صورت رسمی و قانونی ثبت شود، باید در دفترخانه ازدواج ثبت گردد. عاقد می‌تواند مراسم عقد را در منزل برگزار کند، اما ثبت رسمی ازدواج باید در دفترخانه انجام شود و سند ازدواج صادر گردد.




با توجه به توضیحات شما، اگر آزمایش‌ها و کلاس‌های پیش از ازدواج به درستی انجام نشده و ثبت رسمی در دفترخانه صورت نگرفته باشد، ازدواج به صورت قانونی ثبت نشده است. ادعای صدور سند ازدواج بدون مراجعه به دفترخانه و انجام مراحل قانونی، صحیح به نظر نمی‌رسد.


پیشنهاد می‌شود که با مراجعه به دفترخانه ازدواج و یا مشاوره با یک وکیل متخصص در امور خانواده، وضعیت قانونی ازدواج را بررسی کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مجید اسماعیلی

انتقال چک برگشتی در سامانه صیاد

سلام وقت بخیر. چکی رو به مبلغ ۱۱ میلیون از فردی بابت بدهیش گرفتم که ایشون هم از صاحب حساب چک تحویل گرفته بود و توی سامانه صیادی به من انتقال داد و من هم به فرد دیگه انتقال دادم.موعد چک که رسید، حساب رو صاحب حساب مسدود کرد و چک برگشت خورد.الان لاشه چک دست منه ولی توی سیستم به نام نفر آخره که چک رو از من تحویل گرفت. حالا اون بنده خدا که بدهکار بود به من، میخواد بدهیش به من رو پرداخت کنه ولی میگه اون چک رو باید به نام من بزنی که من بعدا بتونم روی اون اقدام قضایی کنم. آیا چنین چیزی امکان داره که چک برگشت خورده رو دوباره به نفرات قبلی انتقال داد توی سامانه صیاد؟

پروفایل کاربر

زهرا احمدی پور

نیابت نامه از مجتنع قضایی رشت

باسلام وعرض ادب من برای قرار تانین خواسته برای توقیف حساب حقوق ومزلیا نامه نیابت ازواحد اجرای احکام مدنی مجتمع قضایی خانواده رشت گرفتم برای مجتنع قضایی فردیس الان که مبخواک برم فردیس کرج باید دادگستری فردیس نامه رو بذم یا دادسرای عمومی وانقلاب چون دوتاهست کجا باید نامه نیابت نوشته شده رو بدم ممنون

پروفایل کاربر

مانیا مالکی

دیه و شروع به خفه کردن عمدی

(75/. درصد) دیه ضرب و جرح چقدر می شود؟و همچنین2/.درصد؟

مجازات خفه کردن عمدی همسر(نجات پیدا کردن از قتل توسط فرزند،) شوهر محکوم به چند سال زندان می شود؟ ممنون از پاسخگویی