
سحر حسینی
تقسیم ورثه
با سلام
پدرم همه اموالشون رو تقسیم کردن بین فرزندان و همسر دومشون ( همسر اولشون در قید حیات نیستن) و نامادریم بعد یه مدت گفت که از تقسیم اموال راضی نیست،مجددا یه برگه نوشتن که پسرها دوباره یه مبلغی پول بدن به نامادری،زمانی که این تصمیم گرفته شد من نبودم،بقیه برادرام و پدرم و نامادری بودن،که پدرم و برادرام امضا کردن اما من امضا نکردم ،سوالم اینه چون برگه رو امضا نکردم میتونم پول رو ندم به نامادریم؟(ضمن اینکه یک هشتم از خونه هم سهمشه که بهش میدن)
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
با سلام و احترام،
در مورد سوال شما، باید به چند نکته توجه کنید:
توافقات خانوادگی: اگر توافقی بین پدر، برادران و نامادری شما صورت گرفته و شما در آن جلسه حضور نداشتهاید و امضا نکردهاید، از نظر قانونی شما به این توافق ملزم نیستید. توافقات خانوادگی که بدون حضور و رضایت همه اعضای ذینفع انجام میشود، تنها برای کسانی که آن را امضا کردهاند الزامآور است.
سهمالارث: نامادری شما به عنوان همسر دوم پدرتان، طبق قانون ارث، از اموال پدرتان سهم میبرد. این سهم شامل یک هشتم از اموال منقول و غیرمنقول است. اگر این سهم به او داده شده است، شما از نظر قانونی تعهدی به پرداخت مبلغ اضافی ندارید، مگر اینکه خودتان به صورت داوطلبانه بخواهید این کار را انجام دهید.
مشاوره حقوقی: پیشنهاد میشود با یک وکیل یا مشاور حقوقی مشورت کنید تا با توجه به جزئیات دقیقتر وضعیت شما، راهنماییهای لازم را ارائه دهد.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

رامین فرحزاد
رسیدگی به جرایم غیرقابل گذشت با تعدد شکات
سلام اگر جرم غیرقابل گذشت مثل کلاهبرداری وتحصیل مال نامشروع ۲۰شاکی داشته باشه وشاکی ها نباشن وکلا شکایت نکرده باشن وجرم توسط دادستان ودادگاه کشف بشه ویا مجرم خودشو معرفی کنه وبگه ۲۰شاکی دارم ۱_دادسرا ودادگاه نسبت به ۲۰ شاکی یکجا رسیدگی میکنه ومنع تعقیب یا محکومیت صادر میکنه بسته به دلایل؟۲_ پس از رسیدگی ۲۰شکات دیگه نمیتونن درخصوص کلاهبرداری وتحصیل مال نامشروع از مجرم از کیفری شکایت کنن ویا زندانیش کنن شامل امر مختومه میشه؟ممنونم.

سبزعلی داستان
دیوان عالی کشور ماده477
با سلام خسته نباشید. پرونده زمینی داشتم که 23 هژار متر بود زیر کشت پدر و پدر جدم بود . من برای سند کردن آن اقدام کردم چهار کارشناس اومدن دوتا از آنها مثبت و دوتا که کارشناس منابع طبیعی بودن و حق رای نداشتن با رای منفی زمین را ملی اعلام کرد من پرونده را ارجاع کردم به دادگستری کل استان و از اونا با ماده477 و خلاف بین شرع به دیوان عالی کشور و معاونت قضایی دیوان عالی ارسال شد چهار ساله معطلش هستم دیروز گفتن که در دیوان نیز رد شده حالا چیکار کنم؟ چطوری دوباره به چه منبع موثقی مراجعه کنم چون ماده 477 بود

محمد علينيا
حقوق ايام اخراج
با سلام و احترام خدمت وكلاي محترم
اول ببخشيد به خاطر طولاني بودن پيام و بعد خواهش ميكنم درصورت امكان پاسخ دهيد.
بنده كارمند پيماني وزارت بهداشت هستم دو سال قبل با حكم گزينش به دليل نداشتن شرايط عمومي گزينش اخراج شدم،به ديوان عدالت شكايت كردم ديوان در كمتر از يك ماه دستور موقت جهت بازگشت به كار بنده داد اما هيئت مركزي گزينش دستور موقت ديوان رو اجرا نكرد بك سال بعد راي دادگاهي بدوي به نفع من جهت بازگشت به كار بنده صادر شد اما گزينش و وزارت بهداشت اين راي رو هم اجرا نكردن،
دوباره يك سال طول كشيد كه دادگاه تجديدنظر راي دادگاه بدوي رو به نفع من تاييد كرد،حالا بعد از گذشت دو سال گزينش دستور بازگشت به كار من رو با غمض عين صادر كرده و من رفتم سركار.
سوال من اينه،من اين دو سال به دليل عدم اجراي راي ديوان توسط گزينش بيكار بودم،آيا راهي هست كه بنده مطالبه حقوق دوران بيكاري رو انجام بدم و اگر هست بايد از طريق ديوان اقدام كنم يا دادگاه عمومي؟
ممنون از پاسخگويي شما عزيزان