مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

رضا لیامی

9 ماه پیش

آیا میتونم ملکی که اجاره گرفته بودم رو تخلیه نکنم و تا چه مدت ؟

سلام خوبین من شهرستان هستم و اینجا تو یکی از ساختمان های تجاری مغازه دارم ساختمان مالکش اداره پست هست که کل ساختمان رو به مغازه ها اجاره داده من از طرف کل مستاجرهاش دارم سوال میکنم . الان یه خانومی ریس اداره پست منطقه ما شده کلا اذیت می‌کنه دو سال پیش حدود ۲۵۰ درصد کشید رو اجاره من پارسال ۴۰ درصد کشید امسال داره برا مغازه ها مشتری می‌فرسته و اومد گفت که من قراره اجاره اینجا رو به مزایده بذارم یه سایت میدم بهتون برید پیشنهاد اجاره بدین هر کی پول بیشتری رو داد به اون اجاره میدم اگر از شما بیشتر پیشنهاد دادن باید تخلیه کنید ، اون بیاد بجای شما. این کارش قانونیه؟ ما الان چند سالی هست که اونجا داریم زحمت میکشیم و اگه قراره اجاره بدند به نام بدهند و عرف بازار والا مزایده اجاره هم فیلمی هست که تازه داریم میبینیم البته اینم بگم که درسته ملک دولتیه ولی اجاره مغازه هاش بیشتر از بیرونه قیمتش

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

9 ماه پیش

با سلام و احترام،


در خصوص سوال شما درباره اجاره مغازه‌ها در ساختمان‌های دولتی و اقدام به مزایده، نکات زیر را در نظر داشته باشید:



  1. قوانین و مقررات دولتی: ساختمان‌های دولتی معمولاً تحت قوانین و مقررات خاصی اداره می‌شوند و اجاره آنها ممکن است تابع مقررات خاصی باشد که توسط دستگاه‌های دولتی تعیین می‌شود. این مقررات ممکن است شامل برگزاری مزایده برای اجاره باشد.



  2. مزایده اجاره: برگزاری مزایده برای اجاره املاک دولتی می‌تواند قانونی باشد، به شرطی که مطابق با مقررات و آیین‌نامه‌های مربوطه انجام شود. این اقدام معمولاً به منظور افزایش شفافیت و رقابت در فرآیند اجاره انجام می‌شود.



  3. حقوق مستأجران فعلی: اگر شما و سایر مستأجران دارای قرارداد اجاره معتبر با اداره پست هستید، باید شرایط و مدت قرارداد را بررسی کنید. در صورتی که قرارداد شما به پایان رسیده باشد، اداره پست ممکن است حق داشته باشد که ملک را به مزایده بگذارد.



  4. مشاوره حقوقی: پیشنهاد می‌شود با یک وکیل متخصص در امور ملکی و قراردادها مشورت کنید تا وضعیت حقوقی خود را بررسی کرده و در صورت نیاز به دفاع از حقوق خود اقدام کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

حمید اعتمادی

7 ماه پیش

پرداخت دیه

با سلام سال ١٣٩٩ فرزند اينجانب كه ١٧ سال داشت موتور سيكلت دوست خود را مي گيرد و با شخصي ديگر تصادف مي كند و شخص مصدوم فوت مي كند و فرزندم به ديه محكوم مي شود و بيمه موتور سيكلت كه بيمه ايران بود ديه را پرداخت مي كند و فرزندم كه به جرم نداشتن گواهينامه در كانون اصلاح تربيت بود بعد از مدتي آزاد مي شود حالا بعد از ٥ سال بيمه به صاحب موتورسيكلت زنگ زده كه شما اين مبلغ را بدهكار هستيد و اگر مبلغ را پرداخت نكنيد از شما شكايت ميشه صاحب موتور هم به ما زنگ زده كه از ما شكايت كنه حالا تكليف چيست ؟؟؟

پروفایل کاربر

هستی ارجمند

3 ماه پیش

نصب آسانسور

با سلام

من ساکن یک ساختمان 4 طبقه هستم که طبقه سوم این ساختمان هستم ساختمان ۳۰ سال ساخته. همسایه ها تصمیم به نصب آسانسور دارند. من هم مشکلی با نصب ندارم فقط در حال حاضر توان پرداخت 200 میلیون را ندارم از طرف همسایه ها تحت فشار قرار گرفته ام که باید هزینه رو پرداخت کنی ازت شکایت میکنیم میخواستم بدونم قانون در این موارد چه تصمیمی میگیره خب قطعا من هم دوست دارم آسانسور نصب بشه ولی توان پرداخت این مبلغ در حال حاضر برام مقدور نیست واقعا

شکایت کنن رای دادگاه چی خواهد بود؟ راه حلش چیه؟

با تشکر

پروفایل کاربر

میلاد خدایار

8 ماه پیش

ساخت وساز

سلام همسایه طبقه اول ما چند سال پیش برداشته تو حیاط برا خودش ساخت و ساز کرده و برا خودش اتاق ساخته و اضافه کرده به واحدش و به نمای واحد ما که طبقه دوم هستیم اسیب زده ، میخواستم ببینم جریمه این چیه و میشه خرابش کرد؟