مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

مصطفی رزاقی

12 ماه پیش

شکایت از کریپتولند

با سلام

من یه حساب توی سایت گریپتولند داشتم که حدود پانزده هزار دلار ارزش سرمایه ارز دیجیتال من بود

حالا که بسته شده و من مدارکی ندارم بجز خود اون حساب و ای میل هام

چکار کنم کجا برم و کجا شکایت کنم

ممنونم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

12 ماه پیش

با سلام و احترام،


در مورد مشکل شما با سایت کریپتولند و از دست دادن سرمایه‌تان، می‌توانید اقدامات زیر را انجام دهید:



  1. جمع‌آوری مدارک: ابتدا تمامی مدارک و مستنداتی که در اختیار دارید، از جمله ایمیل‌ها، رسیدهای تراکنش، و هرگونه اطلاعاتی که نشان‌دهنده سرمایه‌گذاری شما در سایت کریپتولند است، جمع‌آوری کنید.



  2. ثبت شکایت: می‌توانید به دادسرای جرایم رایانه‌ای مراجعه کرده و شکایت خود را ثبت کنید. در این شکایت، تمامی مدارک و مستندات خود را ارائه دهید و توضیح دهید که چگونه سرمایه‌تان از دست رفته است.



  3. مشاوره حقوقی: پیشنهاد می‌شود با یک وکیل متخصص در امور جرایم رایانه‌ای و حقوقی مشورت کنید تا شما را در تهیه شکایت و پیگیری حقوقی موضوع یاری کند.



  4. پیگیری از طریق پلیس فتا: همچنین می‌توانید به پلیس فتا (پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات) مراجعه کرده و موضوع را گزارش دهید. پلیس فتا می‌تواند در پیگیری و بررسی موضوع به شما کمک کند.



  5. پیگیری از طریق مراجع قضایی: در صورتی که پرونده شما به دادگاه ارجاع شود، می‌توانید از طریق مراجع قضایی پیگیری کنید و در صورت لزوم، درخواست جبران خسارت نمایید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

الهه همتی

1 سال پیش

درخاست طلاق

سلام من ۱۳ سال پیش ی حاج آقایی ازمن پول گرفت طلاق منوغیرحضوری گرفت بعدپارسال با ی آقایی عقدکردم بعدرفتم دنبال طلاق نامه ام فهمیدم اون طلاق من اصلا ثبت نشده الان هم میخام بپرسم این عقدمن باطل است یان من چه کاری بایدانجام بدم تشکر

پروفایل کاربر

سیدعلی اصغر میرعیسایی

2 سال پیش

استشهاددروغ درخواست بی تی اس یاهمون دستورقاضی ازتائید استشهادازمخابرات

باسلام.بصورت مانورمتقلبانه ازبنده ظهرحواله ای امضاواثرانگشت گرفتن که در کارشناسی تائیدشددرظهرهمون حواله امضافرددیگری هم وجوددارد که انفرددوم امضاکننده استشهاددروغ باامضای ۳نفرازکارگرانش بعنوان شاهدذییل این استشهادراتائیدکردند.متن استشهاداینبودکه نفردوم امضاکننده نوشت این حواله روبابت طلبی که ازپسربنده داشته روپدرش آورده دفترم وجلوی این شاهدین ظهرانراامضاومن حواله روبه فردیکه به‌بدهکاربودم ظهرحواله روامضاوتحویل طلبکارخودم دادم.
درصورتیکه بنده این شخص استشهادکننده رونه می‌شناختم نه دفترشوبلدبودنه دفترش رفتم.الان ۸سال ازایننوضوع میگذره(استشهاد)من بابت همین امضاییکه بصورت متقلبانه ازم گرفتن ۴ونیم دانگ مغازه ام رفت چون این امضاواثرانگشت درکارشناسی تائیدشد.
سوال اصلی حقیرازحضرات اینکه بعدازگذشت ۸سال میتونم شکایتی علیه استشهاددروغ دردادگاه مطرح کنم وازقاضی تقاضای (بی.تی.اس)یاهمون تائیددروغ یادرست بودن موضوع روازمخابرات مشخص کنه؟

پروفایل کاربر

اورنگ فقیه نصیری

1 سال پیش

قرار داد در مورد راه

۳ قطع باغ که یک از این ملکیت به دو قطعه دیگه اجازه‌میدهد راه به عرض ۴ متر وبه طول به هر متراژ را از زمین ایشان احداث کنند ودر اول راه یک در آهنی با هزینه دو مالکی که راه میخواهند و هر موقع که خواستند راه را باز کنند وبه امضا هر ۳ مالک‌و شاهدین که همگی امضا کردند در امد پس از مدت ۲ ماه بعد یکی از شاهدین گفت که ملکی که راه داده بود پشیمان شده است سوال من این هست ایا باهمون نوشته من راه را میتوانم باز کنم ایا قراردادی که هم امضا کرده بدیم با یک پیغام اعتبار خودش را از دست میدهد یا نه ؟اگر راهنمایی بفرمایید ممنون