مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

فریبرز فریورنیا

در خصوص وصیت بر ارث

سوال اینکه اگر متونی در وصیتنامه رسمی که در دفتر اسناد رسمی ثبت نموده استفاده ازیک منزل مسکونی را برای استفاده‌طولانی در اختیار یکی از ورثه قرار دهد آیا وراث می‌توانند مدعی برای فروش ودریافت سهم خودشان شوند

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

5 ماه پیش

با سلام و احترام،


در مورد وصیت‌نامه‌ای که در آن استفاده از یک منزل مسکونی برای استفاده طولانی به یکی از ورثه اختصاص داده شده است، باید به نکات زیر توجه داشت:



  1. اعتبار وصیت‌نامه رسمی:



    • وصیت‌نامه رسمی که در دفتر اسناد رسمی ثبت شده است، از اعتبار قانونی برخوردار است و مفاد آن باید رعایت شود. بنابراین، اگر در وصیت‌نامه استفاده از منزل به یکی از ورثه اختصاص داده شده باشد، این حق باید محترم شمرده شود.



  2. حقوق سایر ورثه:



    • سایر ورثه می‌توانند نسبت به سهم خود از ترکه ادعا داشته باشند، اما این ادعا باید با رعایت مفاد وصیت‌نامه باشد. اگر وصیت‌نامه به طور خاص استفاده از منزل را به یکی از ورثه اختصاص داده باشد، سایر ورثه نمی‌توانند بدون رضایت او یا بدون تغییر در وصیت‌نامه، منزل را به فروش برسانند.



  3. توافق بین ورثه:



    • در صورتی که تمامی ورثه به توافق برسند، می‌توانند تصمیم به فروش منزل بگیرند و سهم هر یک را تعیین کنند. اما این توافق باید به صورت کتبی و با رضایت همه ورثه باشد.



  4. مشاوره حقوقی:



    • پیشنهاد می‌شود با یک وکیل متخصص در امور ارث و وصیت مشورت کنید تا راهنمایی‌های لازم را دریافت کنید و از حقوق خود به درستی دفاع کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

جلیل خانی

کلاهبرداری اینترنتی

سلام من از سایت دیوار از تهران یک پلاک طلا خریداری کردم فروشنده با بیان اینکه پلاک طلا و مینا کاری شده است برای من فرستاد اما جنس نه طلا بود و نه مینا کاری شده بعد فاکتور نا معتبر به من داد بعد که شاکی شدم گفت برگردون پولتو بدم جنس رو براش عودت دادم ولی پول منو تا الان نداده حالا من چی کار کنم به پولم برسم

پروفایل کاربر

محسن محمودی

مالی و ارزی

سلام وقت بخیر ، ببخشید من در تاریخ 14 و 98/5/15 به یکی از آشناهام در تهران نمایشگاه بین المللی کار کردم 1 میلیونو هفتصد هزار تومن ازش طلب دارم و تا امروز چندین بار ازش پولمو خواستم هر بار به نتیجه نرسیدم گفته ندارم بهم فرصت بده ،دیگه خسته شدم اعصابمو خورد کرده چطوری میتونم شکایت کنم ازش؟

پروفایل کاربر

احسان مرادی

جعل و کلاهبردار

باسلام و احترام؛

به موجب قرارداد اجاره تنظیم شده در سامانه خود نویس بابت عدم استرداد ودیعه رهن در موعد مقرر در دادگاه حقوقی اقامه دعوی نمودم و نتیجتاً موجر محکوم به پرداخت وجه التزام شد. ایشان به دادنامه بدوی اعتراض و مآلاً دادگاه تجدید نظر نیز رای بدوی را ابرام نمود. محکوم علیه مبادرت به شکایت کیفری با عنوان جعل و کلاهبرداری کرده که البته ادعای جعل ایشان صرفاً متوجه مبلغ وجه التزام است و مدعی است مبلغ مورد توافق کمتر از مبلغ مقید در قرارداد می باشد و مستاجر در زمان تنظیم بیشتر قید کرده است علی ایحال برابر ابلاغیه دادسرا مقرر است مواجهه حضوری انجام شود. حال سوال اینست با توجه به اینکه قرارداد در دادگاه حقوقی،مصون از اعتراض بوده با این وصف آیا اساساً چنین اتهاماتی وارد است؟ مضافًا در حالی که طرفین اطلاع ندارند آیا طرف قرارداد در آتی به تعهدات خود عمل می نماید یا خیر. امکان انتساب اتهام کلاهبرداری وجود دارد؟