وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

مهدی روزیطلب

بدعهدی و میزان خسارت بدهی

وقت بخیر

سوال من در خصوص بد عهدی و میزان خسارت بدهی پرداخت نشده تا به امروز میباشد.

تیر ماه ۱۳۹۴ مبلغ ۴۵۰ میلیون تومان به ‌پیشنهاد دوستم که قرار بر سرمایه گذاری در زمینه ملکی بود به شخص ایشان پرداخت نمودم و تا امروز که نزدیک به ۹ سال و چندین ماه از این مساله میگذره هیچ گونه تسویه حساب و حساب کتابی از جانب ایشان صورت نگرفته است.

لطفا راهنمایی بفرمایید مبلغ خسارتی که تا به الان امکان وصول آن میباشد چگونه محاسبه میشود و مبلغ آن چقدر است؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

2 ماه پیش

برای محاسبه خسارت تأخیر تأدیه در ایران، معمولاً از نرخ تورم اعلامی بانک مرکزی استفاده می‌شود. این محاسبه شامل تغییرات ارزش پول بر اساس نرخ تورم از زمان بدهی تا زمان تسویه است. برای انجام این محاسبه به طور دقیق، نیاز به اطلاعات بیشتری مانند شاخص‌های تورم سالانه و تاریخ دقیق پرداخت بدهی دارید.


با این حال، برای محاسبه تقریبی، می‌توانید به روش زیر عمل کنید:



  1. تعیین نرخ تورم سالانه: نرخ تورم سالانه‌ای که توسط بانک مرکزی اعلام شده است را برای هر سال از ۱۳۹۴ تا ۱۴۰۳ جمع‌آوری کنید.



  2. محاسبه ارزش فعلی بدهی: با استفاده از فرمول‌های مالی، ارزش فعلی بدهی را با توجه به نرخ تورم محاسبه کنید. این کار معمولاً با استفاده از یک ماشین حساب مالی یا نرم‌افزارهای مالی انجام می‌شود.



  3. محاسبه خسارت تأخیر تأدیه: تفاوت بین ارزش فعلی بدهی و مبلغ اصلی بدهی (۴۵۰ میلیون تومان) میزان خسارت تأخیر تأدیه خواهد بود.




برای دریافت نتیجه دقیق‌تر و مشاوره حقوقی مناسب، توصیه می‌کنم با یک وکیل در زمینه حقوق مالی مشورت کنید. این کار به شما کمک می‌کند تا از تمامی حقوق خود بهره‌مند شوید و فرآیند قانونی را به درستی طی کنید.



هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مهدی محمودی

بازگشت به خدمت ناجا

سلام عرض ادب

بنده نیروی پیمانی تهران بزرگ و تیرماه سال 1401 با حضور در دادسرای نظامی و پرداخت جریمه حکم اخراجم صادر شده

اما بنده به دلیل مشکلات فرزند ارشد و زمین گیر شدن پدر خانواده به ناچار غیبت بیش از شش ماه داشتم تا به الان که وضعیت تاهل دارم و نگه داری والد به عهده شخص دیگری هستش تا حدودی .

میخواستم بدونم با توجه به وجود سن استخدام در بنده و تبصره یک ماده 112 قانون استخدام ناجا و با پیگیری از سمت خود ناجا و یا دیوان عدالت اداری میتوانم مجدد به خدمت برگردم ؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

خود کارشناسان گزینش پاسخ صحیح نمیدهند

پروفایل کاربر

محمدرضا رضایی

اطلاعات شخصی بلوبانک

با عرض سلام و خسته نباشید

ببخشید بلوبانک یکسری اطلاعات شخصی مثل عکس روی شناسنامه یا کارت ملی رو گرفت الان واسم سوال شد این امکان سوء استفاده یا نقض قانون حریم خصوصی نیست؟ ممکنه مشکل ساز بشه؟

پروفایل کاربر

حمیدرضا احمدی

ابطال تقسیم نامه ارثی

سلام. دایی بنده با فریب از مادرم امضا و اثر انگشت گرفته. چون مادرم بی سواد بوده و متن تقسیم نامه زمین را هم براش نخوانده. مادرم همینجوری امضا کرده رفته. بهش یه قول دیگه دادن یه چیز دیگه نوشتن تو تقسیم نامه. رفتیم دادگاه برای انحصار وراثت بالاخره بعد از چند نظر کارشناسی قاضی حکم داد تا وقتی تقسیم نامه به قوت خود باقی است این دعوا قابل استماع نمی باشد. الان سوال من اینه آیا می‌شود آن تقسیم نامه را باطل کرد؟ به دلیل فریب و سو استفاده از بی سوادی شخص. شاهد هم وجود داره و میتونه در این رابطه شهادت بده. در ضمن در تقسیم نامه قید کردند که طبق سفارش مرحوم پدر بزرگ بنده این مقدار زمین به مادر من تعلق می‌گیرد. آیا می‌شود این را وارد هبه نامه کرد؟ چون ما مدرک مکتوبی نداریم که پدربزرگ ما به مادرم زمین داده فقط زبونی بین همه گفته. خودشون هم در تقسیم نامه اقرار کردند و البته شاهد هم داریم. یعنی بجز سفارش پدر بزرگ بنده هیچ چیز دیگری به مادرم ندادند. آیا امکان ابطال این تقسیم نامه وجود دارد؟ با تشکر.