مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

احسان حسینی

کلاهبرداری

سلام از شخصی ده نفر بابت صدور چک بلامحل و سفته شکایت کردیم و پرونده تو دادگاه رسیدگی و الان طرف جلب شده و تو زندان هستش و بالغ بر چهار میلیارد تومان کلاهبرداری کرده ولی طرف برای اینکه روند کار دادگاه رو طولانی کنه اتهام ربا رو به همه پرونده ها زده و میخواد از دین خودش به مردم به هر نحوی شده فرار کنه

خواستم بدونم ده نفر می‌تونند ازش بابت کلاهبرداری شکایت کنند که اینکه دادگاه وقتی سوابق شو استعلام کنه دلیل بر این میشه که چون ده نفر شاکی داره و طرح شکایت کردند از اتهامی که میزنه رد بشه ممنون از شما

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

3 ماه پیش

سلام و وقت بخیر،


در مورد شکایت از فردی که به اتهام صدور چک بلامحل و سفته در زندان است و همچنین اتهام کلاهبرداری، نکات زیر را در نظر داشته باشید:



  1. شکایت کلاهبرداری: بر اساس قانون مجازات اسلامی، کلاهبرداری به معنای فریب دادن و بردن مال دیگران به طریق متقلبانه است. اگر شما و دیگر شاکیان معتقدید که فرد متهم با نیت فریب و کلاهبرداری اقدام به صدور چک بلامحل و سفته کرده است، می‌توانید به صورت جداگانه یا جمعی اقدام به طرح شکایت کلاهبرداری کنید.



  2. تعدد شاکیان: وجود چندین شاکی می‌تواند به تقویت پرونده شما کمک کند، زیرا نشان‌دهنده تکرار رفتار متهم و نیت او برای کلاهبرداری است. این موضوع می‌تواند در تصمیم‌گیری دادگاه مؤثر باشد.



  3. اتهام ربا: اگر فرد متهم ادعای ربا کرده است، باید این ادعا را با دلایل و مدارک معتبر اثبات کند. در غیر این صورت، صرف ادعا نمی‌تواند به عنوان دفاع قابل قبول در دادگاه مورد استفاده قرار گیرد.



  4. پیگیری حقوقی: پیشنهاد می‌شود با یک وکیل متخصص در امور کیفری مشورت کنید تا بتوانید بهترین راهکار را برای پیگیری حقوقی و دفاع از حقوق خود انتخاب کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سعید عباسی

ابطال سند روستایی

با سلام
سال 81 پدرمون به رحمت خدا رفتن، گواهی انحصار ورثه گرفتیم، فقط یک زمین روستایی که سند نداشت قید نکرده بودیم و اون موقع ارزش زیادی نداشت،و چند سال بعد با استشهادیه محلی و امضاء تنها برادرم و معرفی شورا و دهیاری به بنیاد مسکن و ثبت اسناد و آگهی روزنامه رسمی، سند صادر شد، .الان بعد از حدود 17 سال چند تا از خواهرام مادرمو تحریک کردن برای شکایت و ابطال سند، چون ملک حدوداً 800 میلیون قیمتشه، آیا امکان ابطال سند وجود داره

پروفایل کاربر

پژمان رضایی

آیا نوه با وجود فرزندان (دایی، خاله)، وارث محسوب میشود؟

با سلام



پدربزرگ بنده ۱۰ سال قبل و مادربزرگ بنده ۱ ماه قبل فوت نموده اند. فرزندان عبارتند از ۲ دختر و ۳ پسر. مادر بنده نیز که جزء فرزندان محسوب میشد، ۲۰ سال قبل فوت نموده.



سوال بنده این است که آیا بنده که نوه محسوب میشوم جزئی از وارثین قرار میگیرم یا خیر؟



سپاس

پروفایل کاربر

میثم رادپور

قرار اناطه و اطاله‌ی دادرسی

آذرماه سال گذشته بنده از صاحب خانه‌ام به جرم «ممانعت از حق» شکایت کردم. سپس صاحب خانه بنده دادخواستی را بابت اجور معوقه‌ی همان منزلی که مانع حق ورود بنده به آنجا شده بود، ثبت کرد. در جلسه‌ی رسیدگی به پرونده‌ی اجور که در شورای حل اختلاف برگزار شد، بنده با استناد به شکایت «ممانعت از حق» از شورای محل ارجاع دادخواست «اجور معوقه» تقاضا کردم تا تعیین تکلیف این شکایت راجع به آن دادخواست دستور اناطه صادر کند. همین‌طور شد و شورا (شورای اول) طی قرار اناطه، دادرسی دعوای اجور معوقه را تا سه ماه متوقف کرد. در حال حاضر دقیقا ۲ ماه از آن زمان گذشته و پرونده «ممانعت از حق» به‌تازگی به یک شورای فاقد صلاحیت محلی (شورای دوم) ارجاع شده. زمان جلسه‌ی رسیدگی به دعوای صاحب‌خانه در شورای اول یک روز بعد از جلسه‌ی رسیدگی به شکایت بنده در شورای دوم است. با توجه به اینکه اولا شورا (شورای اول) در مورد دعوای اجور معوقه در مدت زمانی کمتر از ۳ ماه جلسه‌ی رسیدگی گذاشته و ثانیا پرونده شکایت «ممانعت از حق» به شورای دوم که فاقد صلاحیت محلی ست ارجاع شده، چه اقدامی باید انجام داد؟