وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

احمد جعفری لمراسکی

امین اموال

سلام خدا قوت ..من در سال ۹۵ امین اموال یکی از مستاجران شرکت تعاونی شدم که خودم در آن زمان از اعضای هیات مدیره تعا‌نی بودم . این شخص به یه شرکت بابت خرید حبوبات های وعده میکنه و شرکت مذکور چکها رو برگشت میزنه و میان اموال موجود در تعاونی مه اجناس متعلق به مستاجر بوده رو مصاذره نمودند ومن هم امین شدم پس از کذشت چهار سال و اندی برلیم نانه از دادکاه اومد و من بخاطر عمل قلب به دادگاه نرفتم تا اینکه حکم جلب منو گرفتند که خودم رفتم خودمعرف شدم و برایم مبلغ ۱۰۰ میلیون جریمه و یکسال زندانی بردید که من مبلغ بدهی رو پرداخت نمودم و مدت ۳۸ روز هم به زندان افتادم .. حال پس از گذشت سالها اون مستاجر پیدا شده چون فراری بوده و تهران نبوده و الان ‌صداش کردم با توجه باینکه ایشان خرید داشته و جک هم به شرکت داده بود .. من الان میتونم از دست این اقا شکایت کنم ؟ چ‌ن کالاهایی که شاکی مقادره نمودند درون تعاونی یه گوشه چیدن و منم بی هبر از عالم نه اونا سراغ کالا ا‌مدن و نه من .. مستاجر هم از م قعیت استفاده میکنه و محصولات رو بدون اطلاع میفروشن... ممنون میشم راهنمایی بفرمائید

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

2 ماه پیش

با توجه به شرایطی که توضیح داده‌اید، می‌توانید از مستاجر شکایت کنید. در اینجا چند نکته حقوقی که باید در نظر بگیرید آورده شده است:



  1. مسئولیت کیفری و مدنی: اگر مستاجر با اقدام به فروش اموال متعلق به شرکت تعاونی بدون اجازه و اطلاع شما، مرتکب جرمی شده باشد، می‌توانید از او به دلیل خیانت در امانت یا کلاهبرداری شکایت کنید. همچنین، می‌توانید برای جبران خسارت مالی که به شما وارد شده است، دعوای حقوقی مطرح کنید.



  2. مدارک و مستندات: برای موفقیت در شکایت، نیاز به مدارک و مستندات کافی دارید که نشان دهد مستاجر بدون اجازه شما اقدام به فروش اموال کرده است. این مدارک می‌تواند شامل قراردادها، رسیدها، و شهادت شهود باشد.



  3. مشاوره حقوقی: پیشنهاد می‌شود با یک وکیل متخصص در امور کیفری و حقوقی مشورت کنید تا با بررسی دقیق شرایط و مدارک، بهترین راهکار را به شما ارائه دهد و در صورت نیاز، شما را در مراحل قانونی همراهی کند.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

رضا کرمی

الزام به تنظیم سند

سلام و عرض ادب
عموی بنده ادعا دارد که بخشی از منزل پدربزرگم را در زمان حیاتش خریده و در این رابطه یک مبایعه دستی دارد که در آن نوشته مبلغ را نقدا فی المجلس پرداخته. و همچنین یک وکالت نامه محضری دارد که در زمان حیات پدربزرگ از آن استفاده نکرده است. اکنون منزل ۴ دانگش به نام عمو و ۲. دانگ بنام پدر بزرگم است. ادعا مربوط به ۲ دانگ باقی است. در مبایعه نامه امضا مادربزرگم هم هست به عنوان شاهد که هنوز زنده است و جزو وراث که فردی بیسواد و ضعیف النفس است و احتمال زیاد له عمو شهادت دهد. ما صد در صد مطمئن هستیم که این مدارک و مستندات که مربوط به ۱۵ قبل از حتی اگر اصل باشد حاصل سو استفاده از پدربزرگ بیسواد بوده. آیا راهی برای اثبات این ادعای به ظاهر قانونی در باطن باطل هست

پروفایل کاربر

هادی مهدوی

سهم هر عضو هیات مدیره یک شرکت در حکم اجراییه

سلام
بنده سالها قبل دارای یک برگ سهم از یک شرکت سهامی خاص بوده ام اخیراْ متوجه شدم که شرکت به مبلغ کلانی در یکی از شعب دادگاه های عمومی محکوم شده است به دلیل طلب بانک از شرکت که البته به دلیل امضا پشت سفته هایی بوده است که در مقابل دریافت وام از بانک صادر شده اند و از طرف دیگر همان سال های قبل محل شرکت و کلیه مایملک آن نیز توسط بانک تصاحب شده است .
حال سوْال من این است که آیا شخص من که تنها دارای یک یرگ سهام بوده ام باید از دید دادگاه به پرداخت کل مبلغ جریمه شوم یا نسبت به مالکیت همان یک سهم باید جریمه پرداخت کنم؟؟

پروفایل کاربر

سیف الله حیدری

آیاقبل از فوت پدر می شود سهم برادر خود بخرید

بند قبل از فوت پدرم برادر گفت بیا سهم خود از این ملک پدرم از شما بخرم ومن فروختم یک قولنامه شاده بینم ما نوشتیم ولی پدر بعد از هفت سال ملک را به برادرش واگذار کرد تا وام بگیرد ولی بعد از فوت هردو ما به درس افتادیم تا اینکه بعد از فک رهن وحکم قضایی از دادگستری ملک را پس گرفتیم همه ی وراث با وکیل و همفکری هم آیا من می توانم پول برادرم را پس داده و به سر سهم خود برگردم ممنون